משחקים - כן או לא?
היי לכולם, מה שלומכם? שאלה לי לחברי היקרים בפורום - הסיפור הוא של חברה טובה מאוד שלי שהתחילה קשר, שנקרא לו רציני, לא מזמן. מאחר שאת הפורום היא מכירה רק מסיפוריי, כי מחשב זמין אין לה, אז התנדבתי עבורה (מה לא עושים בשביל חברים
) להתייעץ עימכם בנושא. אז בשעה טובה ואחרי הרבה הרבה חיפושים מיכלי מצאה חבר מקסים במיוחד. הכל מתנהל בינייהם באופן מדהים, הקשר עמוק, כן, בלי סיפורים, הכל מונח על השולחן, ונראה שהאהבה שם חוגגת
אין שמחה ממני בשבילה - כי כאמור מדובר בחברה הכי טובה שלי, ואולם, כאן מתחילה הבעייה. מיכל שונאת את כל המשחקים של קשה להשגה, מי מתקשר קודם, מי אומר יותר אני מתגעגע ומתכוון לזה וכל אלה...אתם כבר יודעים על איזה סוג משחקים אני מדברת. מיכלי ילדה גדולה כבר (28 עוד 4 חודשים...) וכבר שבעה ממשחקים ילדותיים כאלה. אז אמנם הקשר נפלא אבל גם רץ מאוד מהר יחסית לקשרים הקודמים שלה... עכשיו, לבן הזוג יש חברת ילדות טובה, שהמליצה למיכלי בסתר להיות קשה איתו. מה זה אומר??? "לא להראות לו יותר מדי התלהבות, לא להתקשר אליו כל הזמן, לתת לו להתאמץ...היא מכירה אותו מילדות והוא כזה שלא יודע להעריך משהו טוב כשיש לו את זה ומיכלי נראית לה משהו טוב, אפילו טוב מאוד עבורו וגם לה נראה שזה קשר עם עתיד, כמו שאומרים. וכדי שזה יחזיק מעמד בינייהם מיכלי חייבת לתת לו להתאמץ קצת יותר". אני, כמו מיכלי, שונאת את כל המשחקים האלה, גם אני שבעתי מהם, וכשמיכלי סיפרה לי את העצה הזו, המחשבה הראשנה שלי היתה: "שטויות! את צריכה להתנהג לפי הלב שלך. אם את מתגעגת, תגידי לו! אם את רוצה להתקשר - תתקשרי! אם את אוהבת אותו - את אוהבת אותו! מה זה להיות קשה אליו? מה זה לשחק קשה להשגה?" ואז חשבתי שוב...אם זה באמת רציני ביניהם, כי הוא באמת אחלה בחור, והחברה ההיא באמת מכירה אותו, ומה שהוא צריך זה קצת יותר להתאמץ בהתחלה (אח"כ לדברי החברה, זה משתנה...), קצת יותר לחזר אולי, קצת יותר משחקים כאלה..אז אולי כן צריך לעשות בדיוק את זה כדי לתת לזה את הצ´אנס שזה ימשיך הלאה.... וכך, הצלחתי לבלבל לא רק את מיכלי, אלא גם את עצמי... מה עושים? כן משחקים? לא משחקים? ועכשיו העברתי לכם את הכדור
אולי תצליחו להוציא גם אותי וגם את מיכלי היקרה שלי מהבלבול שלנו...
ושיהיה לכולכם שבוע נפלא ומלא
ו- |חבוק|
היי לכולם, מה שלומכם? שאלה לי לחברי היקרים בפורום - הסיפור הוא של חברה טובה מאוד שלי שהתחילה קשר, שנקרא לו רציני, לא מזמן. מאחר שאת הפורום היא מכירה רק מסיפוריי, כי מחשב זמין אין לה, אז התנדבתי עבורה (מה לא עושים בשביל חברים