משחקים יחסית ישנים

shv007

New member
משחקים יחסית ישנים

מישהו פה מכיר משחק יחסית ישן אבל טוב בערך משנת 2004 ככה ברמה כמו של דיאבלו??

JuffoWup

New member
פורום לא נכון

אבל Vampire the Masqurade היה נחמד לדעתי (בורח מסקילת האבנים הממשמשת ובאה).

Serpent Axis

New member
איזה מהם?

Redemption או Bloodlines? אם תגיד Redemption, אין לי תגובה לשום דבר שתגיד לעולם.

Serpent Axis

New member
משחק המחשב

יצאו שני משחקים מבוססי Vampire, לא אחד - Redemption ו-Bloodlines. אחד היה זוועה שהשטן בעצמו מתכחש לה, עם עלילה שנכתבה כנראה על ידי שלושה ילדים בני 12 בעת שהתנסו באקסטזי ולפי שמועה תגרום אפילו לניארלטהוטפ וקת'ולהו לגלגל בדיקת שפיות. כל המעורבים בעשייתו - לדין! השני היה בעל עלילה ודמויות לא הרבה יותר טובות, אבל בהחלט ברמה גבוהה יותר והיה משחק מאוד טוב.

Serpent Axis

New member
עכשיו - מה שאני שאלתי...

זה לאיזה מהם התייחסת כשאמרת שהוא היה נחמד. כי אם אמרת את זה על הזוועה, אני מחרים אותך.

JuffoWup

New member
ראיני כמוחרם

אני אהבתי את שניהם- את הראשון פחות אבל בכל זאת נהנתי ממנו

למי?, לחובבי סרטי אימה שרגילים למשחקי פעולה

קצרים וזולים שרצו לנסות אותו בגלל שהוא על ערפדים ושלא מכירים בכלל את משחק התפקידים המקורי או את משחקי התפקידים השולחניים בכלל?

Serpent Axis

New member
באמת? כי אני דיברתי על עצמי

כנראה שאני "חובב סרטי אימה שרגיל למשחקי פעולה קצרים וזולים שרצה לנסות אותו בגלל שהוא על ערפדים ולא מכיר בכלל את משחק התפקידים המקורי או את משחקי התפקידים השולחניים בכלל".

Serpent Axis

New member
לא, לא, לא, אני כל הזמן מנסה להסביר

שמו"ד זה דרמת פשע מותחנית-פסיכולוגית כמו "הדרדסים" באווירת מועדונים בסיציליה.

ogmios

New member
דרמת פשע מותחנית-פסיכולוגית?

תמיד חשבתי שהדרדסים היא קומדיה רומנטית שמנסה לעסוק בשאלות המוסריות העולות משאלת הניסויים בבני אדם מבלי להיגרר לכובד הראש שלרוב מאפיין נושאים כאלה. אבל בטח הבנתי את זה לא נכון כי רוב המשמעות אבדה בתרגום.

Blue Beetle

New member
בהשראה סיציליאנית, ליד אתר בנייה טרי

זה כבר עמוק דרדסבא? לא!

מצטער אם העלבתי אותך....

פשוט כשאני שיחקתי הוא נראה לי ממש מצוצמם (אולי בגלל שאני רגיל לגותיק ולאובליוויון)

למעלה