משחקים חברתיים

משחקים חברתיים

צריכה את עזרתכם. לבני בן ה- 4.6 טרפיסטית שעובדת איתו.במפגשים מצטרפת גם הבת שלה , בת גילו ואז הדגש הוא על כישורים חברתיים. אני צריכה עזרה במציאת משחקים ורעיונות שילוו אותם במפגש עם הילדה. היום הם משחקים בבאולינג, משחק הכיסאות,משחק הזכרון,משחק בכדור,הדבקת מדבקות על אברי הגוף. אולי אפשר לקבל עוד רעיונות?יש לנו גם חצר גדולה אז אפשר גם משחקי חצר . המון תודה

yonitbrk

New member
משחקים חברתיים בחצר

משחקי כדור - אחד באמצע , כאשר שניים מתמסרים, וזה שבאמצע צריך לתפוס את הכדור. "עמודו" - כאשר אחד זורק את הכדור וצריך לקרוא בשם של חבר, והחבר שקראו בשמו, צריך לתפוס את הכדור וכו'. ים-יבשה. שלוש מקלות . בניה משותפת של ארמונות בחול, עם שיתוף פעולה, אחד מביא מים, אחד מביא דלי וכו'... תופסת. מחבואים. בחדר - ציור משותף על בריסטול או דף גדול.בוחרים נושא משותף לציור, כל אחד מצייר חלק מהציור , והשני צובע.

יצירות

להכין בצק , מקמח מים שמן ואם רוצים צבע ניתן להוסיף מעט צבע מאכל , לתת ללוש ולהכין יחד את הבצק או שאת תכיני ושהם יכינו ביחד עוגיות או דמויות משותפות ולקשט אם מוצרים מהבית ירקות פסטות וקיטניות בצבעים שונים. ישנם מארזים להכנת כדורי שוקולד שמוסיפים להם רק מים ויפה שמן, אני מצאתי את האריזות הללו בר''ג ברחוב הרצל אצל סיטונאי בשם אדיר, באמצע הרחוב בצד ימין אם באים מכיוון אורדע, אפשר להכין כדורי שוקולד , בשניות לקשט בסוכריות צבעוניות שונות ולאכול יחד,אולי קליעה למטרה עם כדורי ספוג.

yonitbrk

New member
בחצר - כדורסל

ואם אין מקום להעמיד או לתלות סל, ניתן להשתמש בדלי ריק, וכל אחד בתורו זורק לסל., כנ"ל ניתן לקנות שער קטן לכדורגל ולשחק יחד. מה עם באולינג, לקנות את החיילים הגדולים ולשחק.

תודה על הרעיונות

רוצה להוסיף עוד רעיונות משלי.אתמול בניתי להם מסלול עם חישוקים,קורה וטרמפולינה.לצייר עם גירים על המדרכה.ויש את הכדור גו גו אני חושבת ככה קוראים לו שיש לו חבלים בשני הצדדים ופותחים וסוגרים את הידיים,משחק מצויין לקשר עין וקורדינציה.(כפר השעשועים 19 ש"ח)

yonitbrk

New member
מצויין , יופי של רעיונות.

אני ניצלתי את השביל שלנו, למשחק של "ים - יבשה"- שעובד יופי על הענות להוראות, והקשבה.

יש לי קבצים שיכולים לעזור אבל...

אני לא מצליחה להעלות אותם, אולי יש תקלה??? מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי מייל ואשלח לכם. גילי

למעלה