משחקים בטיילת

גיל רן

New member
משחקים בטיילת

שלום! לאחרונה מתקיימים מספר משחקים חיים בעקבות הודעות שמתפרסמות בפורומים כאלה ואחרים. זה גורם לזה ששחקנים פוגשים שחקנים אחרים, נפגשים, משחקים במקומות יותר מעניינים מבבית, וכן הלאה. למה לא לעשות אותו הדבר גם עם משחקים שולחניים חד פעמיים? אז ככה: - המשחק יתקיים ביום ראשון, 5 באוגוסט בין השעות 19:00 ו-23:00 - המשחק יתקיים בחיפה, בטיילת לואי (מרכז הכרמל), באיזור עם הסככות (כשבאים ממרכז הכרמל, אחרי שעוברים את פנורמה, מאחורי מלון דן כרמל) - המשחק יתקיים בחוץ, ויתנהל כסדרו גם במקרה שיהיו אנשים אשר יצפו בו - ההשתתפות מוגבלת לגילאי 16 ומעלה (ניתן לפנות אלי בבקשות חריגות) - ההשתתפות במשחק אינה כרוכה בתשלום - כיבוד ושתיה יובא על ידי המשתתפים, אם יובאו ועכשיו, אחרי הפרטים הטכניים, פרטים על המשחק עצמו: - ז'אנר: קונספירציה - שיטה: חופשיטה מבוסס Call of cthulhu - Delta Green - תפאורה: מודרני - מספר מקומות: 6 - כותבי ההרפתקה: גיא שמאי וגיל רן (אני) - שם ההרפתקה: ישועה - קדימון: "And she shall bring forth a son, and thou shalt call his name JESUS: for he shall save his people from their sins." Matthew 1:21 המשיח הגיע. כשהמשיח יחזור, מה יקרה? המתים יקומו לתחיה? כולם יהיו מאושרים? הישועה תגיע? הוא יתארח בתוכניות טוק-שואו? הוא ייצור לעצמו כת? הוא יפגע בך? בכל מקרה, אתם צריכים לעצור אותו מלהגיע. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ על מנת להרשם למשחק, אפשר להגיב כאן להודעה הזאת, או לשלוח אלי מייל ([email protected]), עם הפרטים הבאים: - שם מלא - גיל - כתובת דוא"ל - מספר טלפון במקרה שיפנו יותר משישה שחקנים שירצו לשחק, אני אחפש מנחה נוסף, אשר ינחה משחק נוסף בטיילת ליד המשחק שלי. יום טוב, גיל רן.

למעלה