משחקים בברצלונה

ycyclop

New member
משחקים בברצלונה

כמובן לפני הנסיעה בררתי איפה חנויות המשחקים בברצולנה והסתבר שיש שתיים עיקריות. חשבתי שבזה יסתכמו חוויות המשחקים שלי אבל הסתבר שלא. קודם כל המחירים בשתי החנויות היו יקרים מחץ! מחירי מחירון של ארה"ב + 25 % אבל ביורו ולא דולרים! כך שניתן להזמין לארץ באותו מחיר. וגם המבחר לא היה גדול במיוחד. אבל היו כמה דברים מפתיעים 1: המשחק "שר הטבעות" עם ההרחבות שלו, יצא בגירסה ספרדית וניתן למצוא בכל חנות שיש בה משחקים כגון חנות כלבו. 2: war hammer ניתן למצוא בכל חור. כל חנות עם קצת משחקים היה גם WH, היתה גם חנות גדולה מאד מוקדשת למשחקי תפקידים ו WH 3: היה יריד של רכבות ומכוניות (דברים מדהימים ביפים וגם יקרים להחריד) אבל בין הדוכנים ניתן היה למצוא כמה משחקים ישנים של Avalon hill ו victory games. עצם העובדה שניתן היה למצוא דברים כאלה, פשוט הפתיעה אותי (לא זול, אבל גם לא יקר). היה משחק של AH: staller conquest שאף פעם לא שמעתי עליו שעורר את התענינותי לאור המפגש האחרון, אבל היות ולא שמעתי עליו אז ויתרתי (וגם היה יקר) סה"כ יש בישראל עוד מה ללמוד עד שנגיע למבחר שיש שם אבל המחליר יהיה בעיה קשה.

ycyclop

New member
עוד כמה דברים

שטלי הזכירה לי למי שרוצה את talisman ניתן להשיגו ללא בעיה במחיר סימלי של 95 יורו למרות המחירים היקרים הייתי חייב לקנות משהו, אז קניתי משהו קטן: munchkin 3: clerical error מכחה לקרב המנצ'קין הבא

shadowfax

New member
WARHAMMER נכנס חזק לספרד

כולל אתר שלם בספרדית ואף תרגום או רצון לתרגום המוצר לספרדית (אני יודע שהם חיפשו דוברי ספרדית לתרגום) אני מאמין שזה גם כהכנה לקראת דרום אמריקה גם. היורו לא עשה טוב לאירופה כי המחירים זהים למחיר הדולרי אך בתוספת על היבוא מארה"ב, כאשר חיפשנו בזמנו את SETTLERS באירופה המחירים היו מוגזמים ובסוף הזמנו מארה"ב, בWARHAMMER למשל יש יבוא לארה"ב לכן שם יקר אבל המחיר ביורו זהה לזה הדולרי ומיקר את הסכום גם בתוך אירופה כך שלמעשה קניה מאנגליה ישירות היא הזולה ביותר.

למעלה