"משחקים" אסורים

Gessi

New member
"משחקים" אסורים

משחק חדש מצאו להם ילדינו הרכים והפוחזים. מעשה שהה כך היה : אני נוסע לי להנאתי על כביש החוף, כאשר לפתע קולטות עיני ארבעה חבר´ה צעירים עומדים על הגשר, עם הגב לתנועה, כאשר הם בתנוחת... השתנה
בעוד אני רוכב לי בנתיב השמאלי, אני קולט זרם צהבהב של נוזל מגע מלמעלה ומתנקז לו במרכז הנתיב
. הרכב שהה לפני קיבל שפריץ על השמשה הקדמית, ואילו אני הצלחת להתחמק בעור שיני מהתופת המצחינה.
ומה יש עוד להגיד על דברים כאלה ?

../images/Emo44.gif גרוזינים אשכרה ../images/Emo44.gif

נשמע מעניין אחי, 1) אילו היה לך כלי שטח, בני, הייתי מביא סטופי פראי, סיבוב 180 בהחלקת זנב ויוצא בווילי פראי אל מרומי הגשר - לתפוס את הפוחזים . 2) לכשהיית תופס את הפוחזים, אני גרוזיני גאה (גאה - לא נושך כ...) הייתי מלמד אותם את יסודות האנטומיה תוך התמקדות במערכת העצבים. 3) אם הם צלפו - מגיע להם פודיום. 4) חכמים יותר היו משתינים על הנתיב הימני דווקא, שם הרכבים איטיים יותר והסיכוי לצלוף משופר. 5) אם הנוזל הנדון היה כה צהוב כפי שאתה מתאר - משמע שהינוקא לא שתה מספיק בעת האחרונה, ולפיכך צריך להשקותו והרבה...... 6) ביז´ו מתבייש לספר במעמד זה מה הוא עצמו עשה בגיל הילדות מבנין בבניה בן 13 קומות, ותאר לך רק כמה זמן לקח עד ש.......הגיע למטה, והקירח המסכן שהלך שם........לא ראה כלום כשהביט מעלה (10 שניות לאחר מעשה). com.ביז´ו בוש בעצמו

מיצו

New member
ביצ´ו, אתה מפספס את הפואנטה:

חצי מההנאה זה לראות את הבעת הפנים של זה שמתקלח להפתעתו מבלי לפתוח את הברז... מה שמזכיר לי מה עשה פעם מיצו עם חכה, חתיכת פסטרמה, חתול רעב ובניין של 12 קומות...

ביז´ו התאמץ והשקיע בנושא ......

מחשבות רבות אחי, כראוי ל.......... ולאחר בחינה לעומק של הדברים, ביז´ו שואל : ותאר לך שהיה מדובר בדבר ה-אמיתי !!! וגושים חומים חמים וריחניים היו משוגרים לעברך בעודך מרוכז בשמירה על "הקו הנכון". זה לא עניין של מה בכך, מדובר בשיפור ושיכלול של האמור לעי"ל לרמת מאסטר... ותאר לך אילו אימונים נדרשים על מנת לטווח אותך במכה ראשונה, כשכלל לא בטוח שתשאר מספיק תחמושת למכה שניה. אפילו האמריקנים שמשקיעים כיום את כל כולם בבחינת אפשרויות לא שגרתיות להתמודד עם טירור - לא חשבו על זה. וזהו אחי - סטארט אפ !!!!! הנושא חם עכשיו באמריקה.... לך על זה. com.ביז´ו אנטרפרייז יועץ לבטחון לאומי

psichi

New member
אפשר להוציא ספר

של השטויות שהחמודים הקטנטנים עושים. בעבר פרסמתי על רולטת כביש שכמה פוסטמות בנות 12 עשו לי כשבוע לאחר שעליתי על אופנוע, וגרמו לי לנעילת אחורי עצבנית רק אתמול כתבתי על בייסבול קטנוענים עם שלטי עצור של משמרות הזה"ב. נגיד והיית מעבד שליטה בגלל איזו שטות כזו. ונגיד שיצאת בלי פגיעות. מי ישלם על הנזקים הכספיים, אה? ילדים זה שמחה

biglover

New member
להוציא ספר זה רעיון לא רע-או לפחות

לפנות עם הדבר לתקשורת- הרי את נושא הצבע של מעצ חשף רפיגינת ואפילו ראיינו את גידיפרדר-אז אפשר לאסוף את כל הסיפורים שמופיעים כאו- ויש יופי של סיפורים- ולפרסם אותם- אולי בעזרת המועדון- בטח יש דרך

nirz

New member
על זה נאמר כי אללה מצוי בפרטים

בקטנים.אלו הם אותם ארועים פעוטים,זוטות של חיי היומיום ,פניני בריאה שמביאים לידי ביטוי את יפעתו של הקוסמוס במלא הדרו.אין ספק כי מדובר במבחן קיומי שסיפק לך הבורא ואתה כמו איוב בן זמננו עמדת בו בכבוד רב! הלקח פשוט עד כדי גיחוך סע תמיד בנתיב הימני.

למעלה