גרררר שנייה
¥ ¥מייקלית¥ New member 2/11/02 #66 חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif זה עומד להיות טוב
P pulpula New member 2/11/02 #67 לי לוקח יותר זמן כי אני משקיעה חחח אז חכי שנייה חח ולמה את לא באיי סי???
O ~orit~ New member 2/11/02 #72 דניאל! אנחנו באותו מחנה. אז יאללה תמציא משהו על שרונע. אני הולכת להביא פיצה... לא יודעת מתי אני אחזור. ותתן משהו טוב. לא מעפן כמו של שרונע.
דניאל! אנחנו באותו מחנה. אז יאללה תמציא משהו על שרונע. אני הולכת להביא פיצה... לא יודעת מתי אני אחזור. ותתן משהו טוב. לא מעפן כמו של שרונע.
¥ ¥מייקלית¥ New member 2/11/02 #73 חחח גם אני משתתפת נגדכם? ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif בבקשה תגידו כן משעמם ליייייייייי
¥ ¥מייקלית¥ New member 2/11/02 #77 אוקיי אני המעודדת ../images/Emo23.gif (נא לקרוא את הפיסקה הבאה בקול של אריק שרון כאשר הוא מקריא נאום) "אל תדאגי שרונה! אני איתך! שום זקנה פושטקית לא תעצור בעדנו!"
אוקיי אני המעודדת ../images/Emo23.gif (נא לקרוא את הפיסקה הבאה בקול של אריק שרון כאשר הוא מקריא נאום) "אל תדאגי שרונה! אני איתך! שום זקנה פושטקית לא תעצור בעדנו!"
A Art Of Madness New member 2/11/02 #76 חחחחחחחחחחחחחחחח......./images/Emo187.gif../images/Emo19.gif שתי קרועות...........
P pulpula New member 2/11/02 #79 גררר זאת לא הייתה אמורה להיות ה תמונה חח טוב תדמיינו שיש עוד R במשפט חחח