משחקיות/ג'ימבורי

Sashuka

New member
משחקיות/ג'ימבורי

היי, אני חדשה בפורום (מיכל, אמא שלך מאוד ביקשה שאכנס לכאן...
) יש לי בן, בן שנה וחצי עוד מעט ואנחנו מצפים לעוד תוספת... מצאתי שמשחקיה סגורה הוא פיתרון נהדר עבורינו לימי הקיץ החמים, אין צורך לרדוף אחרי הקטן יותר מדי, הוא מוציא אנרגיות ומשתולל כרצונו, המקום מאובטח, ממוזג וכו'... כך שאשמח לקבל ולנדב מידע בנושא משחקיות וג'ימבורי בפ"ת על מנת שנוכל לגוון מדי פעם... המקומות שאני מכירה: מתנ"ס רמת ורבר המשחקיה פתוחה בימי ב' וג' משעה 17:00-19:00 עלות כניסה חד פעמית 15 ש"ח, מנוי ל-10 כניסות 100 ש"ח המקום לא גדול, מתאים לגילאים 1.6-5, יש שם מפעילה מאוד נחמדה, שמדי פעם מפעילה את הילדים(ריקודים/שעת סיפור/תרגילים)לא חובה להשתתף בהפעלות... המקום נחמד... (בעיקר בגלל שזה לא רחוק לנו מהבית) בית הרפתקאות שעברו עכשיו למקום החדש ליד "מל אירועים" המשחקיה פתוחה כל יום אחר הצהריים ובסופי שבוע עלות כניסה: תינוק עד גיל שנה חינם, מעל גיל שנה 25 ש"ח מבוגר 15 ש"ח(כולל שובר לשתיה קרה/חמה) יש מקום מוגדר לקטנים ומקום לילדים גדולים יותר, הרבה מתנפחים, מאוד מרווח, יש קפיטריה, אבל מה המקום לא הכי נקי...(במקום מזרונים יש להם שטיחים מקיר לקיר שאותי אישית זה ממש דוחה...) משחקיה בקניון "אבנת" (אם אפשר לקרוא לזה משחקיה) מקום ממש קטן, המתאים לילדים עד גיל 8, ניסינו להכנס לשם כמה פעמים אבל היו כמה ילדים גדולים שממש השתוללו, כך שויתרנו עלות 10 ש"ח (נדמה לי, אל תתפסו אותי במילה...) האם אתם מכירים עוד מקומות? אפשר פרטים?
(מיכל,
בניהול הפורום!!!)

מיכל שב

New member
ברוכה המצטרפת!../images/Emo24.gif

למדתי בחיים שלי שעם אמא שלי לא מתווכחים
יש את הג'ימבורי בקניון סירקין. לא הייתי בו המון המון זמן, אבל ממה שאני זוכרת הוא חביב מאוד.

מיכל שב

New member
למיטב הבנתי מתנ"ס עולמות

נמצא באזור כפר גנים ג' (רחוב יטקובסקי אם אני לא טועה).

RON2301

New member
בנוגע לקניון אבנת

אני עובד במשחקיה שם, הכניסה עולה 12 שקלים ובדרך כלל דיי שקט שם..

למעלה