משחקון:

תמריקי

New member
משחקון:

מי אתם חושבים ש.. הכי רע? הכי טוב? הכי דרמתי? צריך להעלם מהסדרה?

sanana1

New member
אממ..כנסו..

הכי רע??? :::: דןןןן .. איככסס כזה מגעיל ייאקק.. הכי טוב??? לווקאס היפיוףף שליי.. הכי דרמתי??:: אממ..ניראה לי שניית'ן.. צריך להיעלם מהסידרה???:::: כולם חווץ מלוקאסס ופייטון.. סתםם סתםם.. דן ! ! הוא כזה מגעיל אני לא יכולה לסבול אותו

vand

New member
עונה...

הכי רע? ניקי הכי טוב? פייטון הכי דרמתי? היילי צריך להיעלם מהסדרה? כריס

G Baby

New member
עונה..../images/Emo13.gif

הכי רע? דן הכי טוב? לוקאס הכי דרמתי? היילי הכי צריך להעלם מהסדרה? כריס!!

עוד הברקה של תמר

אז ככה: הכי רע- דן הכי טוב- לוקאס הכי דרמתי- היילי צריך להעלם- דן. וכמה שיותר מהר

O a s i s 3

New member
עונה../images/Emo9.gif

הכי רע? דן. הכי טוב? אני חושבת שאין שום בנאדם בסדרה שהוא באמת "טוב", כולם עשו מעשים רעים מתישהו במהלך הסדרה. הכי דרמתי? היילי. צריך להעלם מהסדרה? לדעתי אף אחד, כי כולם מוסיפים איכשהו לעלילה. אבל דמות שהכי פחות תרמה לעלילה? ג'ולס. היינו מסתדרים גם בלעדיה, למרות שאנחנו לא יודעים אם היא תחזור בהמשך של עונה 3
. ואני מבקשת - כריס לשלטון

NitsNats©

New member
עונה ../images/Emo3.gif

הכי רע - דן. הכי טוב - מאות'. הכי דרמתי - פייטון. צריך להיעלם מהסדרה - טים. כי אף אחד אחר לא יכול ללכת. למרות שטים משעשע.

תמר אחלה משחק ואני עונהההההה../images/Emo20.gif

הכי רע?ברור שדן הכי טוב?מאות' ופייטון הכי דרמתי?לוקאס ופייטון צריך להעלם מהסדרה?פייטון סתםםםםםםם אני מתה עליה מי שצריך להעלם זה דן הווא מתחיל לעצבן אותי

אה וברור שכריס חייב לעוףףףףףףףף

ומהר אני שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת ששונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת שונאת את כריס אוףףףףףףף שיעוף כבר

lunabrava

New member
הנה משהו הגיוני

הכי רע ברור שדן....למרות שכריס מועמד.. דן לוקח... הכי טוב בתאחלס זה מאות' נכון הוא לא הכי חתיך או הכי דמות מרכזית אבל הוא הכי הכי הטוב לכולם ומכולם הכי דרמטי זאת פייטון..... מה לא ?! צריך לעוף מהסדרה דן דן אתם יודעים שסת' מהאו סי מעריץ ומעודד את ניתן ולוקאס במשחקים? אני יודעת בדוק הרי אם לא אז למה הדגל/סמל של הקבוצה תלוי אצלו בחדר... חחחח

danieli92

New member
תשובות

הכי רע? דן הכי טוב? לוקאס
הכי דרמתי? נייתן צריך להעלם מהסדרה? דן וכריס

Ms Joness

New member
אני אומרת,

הכי רע: דן, כאילו כל עצם בגוף שלו רשעה. זוכרים שפעם היו חלקים שהוא נראה אנושי? הכי טוב: מאות'- הוא לא עושה שום דבר כדי לפגוע במישהו, לפעמים לא התכונה הכי טובה? הכי דרמתי: לוקאס, פשוט דרמתי. צריך להעלם מהסדרה:
אני סולדת מכריס אבל הוא לא צריך להעלם, כל אחד תורם שם משהו לסדרה.

Ripelll

New member
אז ככה:

הכ רע: דן כמובן... הכי טוב: היילי. הכי דרמתי: פייטון (
) צריך להעלים מהסדרה: בינתיים אפחד. בינתיים.

*superstar*

New member
הממ

הכי רע: דן, מן הסתם. הכי טוב: דילמה. אני חושבת שמאות'
הכי דרמתי: אין ספק שלוקאס. צריך להעלם: טים. הוא לא מועיל בכלל.

תמריקי

New member
אוקיי ..אתם בחרתם

הכי רע:דם פה אחד!! הכי טוב:לוקאס ומאות'
הכי דרמתית:פיטון
צריך לעוף:כריס!!
תחשבו על עוד משחקונים!!!

למעלה