משחקון

אני שונאת בננות../images/Emo69.gif

מי שמתחתי כל כך רוצה שביל היה עכשיו לידה ויחבק אותה (אווווווווו החלומות ) ביל אני
אותך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה חתיךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך וסקסייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני כזאת חופרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ביל אני מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

שירולים

New member
אאההההה |משיכתאותיותגורמתלמוחשלילהתחרפן|

אני רוצה חיבוק ונשיקה וטבעתתתת!!!!! אויישש בילל מה אתה עושה לי...=]] מי שמתחתיי הדבר הראשון שהיא עושה כשהיא נכנסת למחשב הוא להיכנס לפורוםם=]]

מי שמתחתי אוהבת את ביל וטום יותר

מי גיאורג וגוסטאב {אנימחורפנתבטירוףעלבילאניאוהבתאותובטירוףביי}

ElinorLahav

New member
אאאאאני ../images/Emo99.gif

מי שמתחתי קפץ על המיטה שלו כשהיה מונסון בEMA ?!?!

Simple Dani

New member
../images/Emo9.gif

ישבתי על המיטה ואז שזה היה קפצתי איזה שתי קפיצות של המיטה ואז לרצפה להיות יוצר קרובה לטלווזיה D: ממ מי שמתחתיי באה למפגש בחנוכה! [=

ElinorLahav

New member
אווו יא ../images/Emo9.gif

באה ועוד אייך !~ מי שמתחתי קר לה עכשיו ופשוט בא לה שטום יביא לה את אחת החולצות הענקיות שלו ?!

Leb Die Sekunde

New member
אני.!

מי שמתחתי נשואה אני כןD: כאילו לא בעקיפין אז 4 אישתות ו2 בעלים ובעקיפין עוד אממ 19 ו15 ו7 XDDD ועוד כמה

אני [לחברה הכי טובה]

או שהייתה, אוף רבנו אוף למה נזכרתי בה אז התגרשתי. אוף. אוף אני מתגעגעת לאישתי :'( טוב.. אממ מי שמתתחתי אוכלת עכשיו !

Leb Die Sekunde

New member
נממ נממ אכלתי עכשיו

צ'יפס חריף והוא לא היה טעים אבל בכל זאת אכלתי וסיימתי היום חצי ליטר ואממ עוד רבע בקבוק קולה וזה טעיםD: מי שמתחתי רואה סרטון עכשיו ביוטיוב

Tsuf love Bill

New member
חח כן (=

אבל אני מחכה שזה יטטען ! D= למי שמתחתיי יש את האלבוםםםם "Scream" בבית ! חח זה בטח פה הרוב :p

../images/Emo191.gif לי :]

למי שמתחתיי יש שירים של רד הוט [ולא חרושים כמו קליפורניקיישן וכאלה] בפלייליסט, כדי שאני לא אהיה בודדה ? D:

Tsuf love Bill

New member
חח הנושא הוא לא טוקיו הוטל ?

גלשנו לנושאים חדשים בכלל !! מי שמתחתיי חלם כמה פעמים בלילה על ביל/טום/גיאורג/גוסטב/כל טוקיו הוטל בלילה !

PerfectSP

New member
אה,היה לזה נושא?^^ ../images/Emo190.gif

זה נחמד לפעמים כשיש נושא, אבל לא חרוש כמו טוקיו
הכי שווה רנדומלי

למעלה