חחח לא נורא אז אני יענה לךP:
א אגנסקעXD New member 9/11/07 #102 ראיתי עכשיו! ח.. בחבר איטרנט משהוא כזה..! ח.. איזה שם יש לי אה..! ואני חולה על השם שלי..! הוא כזה משולם!
ראיתי עכשיו! ח.. בחבר איטרנט משהוא כזה..! ח.. איזה שם יש לי אה..! ואני חולה על השם שלי..! הוא כזה משולם!
L Leb Die Sekunde New member 9/11/07 #105 נכון!1 יש לך שם מיוחד כזה.. את היחידה עם השם הזה.. [נראלי] אי אפשר להתבלבל וזה מה שמיוחד בך חוץ מזה שאת כוסית XD
נכון!1 יש לך שם מיוחד כזה.. את היחידה עם השם הזה.. [נראלי] אי אפשר להתבלבל וזה מה שמיוחד בך חוץ מזה שאת כוסית XD
א אגנסקעXD New member 9/11/07 #108 |מסמיקה| ח.. טנקסי.. יש עוד אגנסה.. באשדוד היא בת 12 היא כיתה ז'... אוהבת אותך מלא..!
א אגנסקעXD New member 9/11/07 #96 מישרת.. אני..! מי שמתחתי רוצה לעמוד על הגג ושביל ירוץ אליה וישיר ספרינג ניש. ואז יחבק אותה!
L Leb Die Sekunde New member 9/11/07 #100 אגנססהה כתבתי אותך בשאלוןP: חחח לא משנהה אז.. מי לא רוצההה שביל ישיר לה שפרינג נישט!@ אז אני רוצהD:[כצפוי] מי שמתחתי בחיים לא אכל גרנולה עם שוקולד ובננה ומי שלא טעם הוא חננה כי זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אגנססהה כתבתי אותך בשאלוןP: חחח לא משנהה אז.. מי לא רוצההה שביל ישיר לה שפרינג נישט!@ אז אני רוצהD:[כצפוי] מי שמתחתי בחיים לא אכל גרנולה עם שוקולד ובננה ומי שלא טעם הוא חננה כי זה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
R Rukia nik New member 9/11/07 #103 אני ../images/Emo9.gif אבל אני לא חננה ;~; למי שמתחתיי יש לפחות חתול אחד בבית!
ל לינדזי לואן New member 9/11/07 #107 שיט לא ראיתי שאת כבר כתבת את הבא מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
R Rukia nik New member 9/11/07 #145 כלום! ../images/Emo3.gif חחח..זה לא נורא, זה קורה מלא במשחקים כאלו!
ל לינדזי לואן New member 9/11/07 #106 ../images/Emo24.gifאני לא אוהבת בננות מי שמתחתי רוצה שביל יכתוב לה שיר (זאת אומרת שיר במיוחד בישבילה )
../images/Emo24.gifאני לא אוהבת בננות מי שמתחתי רוצה שביל יכתוב לה שיר (זאת אומרת שיר במיוחד בישבילה )
T Tsuf love Bill New member 9/11/07 #110 חחחחח אני ! מי לא ?! \= מי שמתחתיי חושב שביל הכייי סקסי מבין הארבעה D=
M MAY STAR New member 9/11/07 #111 ../images/Emo187.gif נכוןןן!!! חחח.. ביל הסקסי! מי שמתחתי אוהב את REDEN יותר מ-SHCREI
M MAY STAR New member 9/11/07 #114 שיט התבלבלתי... מי שמתחתי אוהב את REDEN יותר מ-SCHREI התבלבלתי באותיות של שריי...
L Leb Die Sekunde New member 9/11/07 #112 אנניי ואני לא אתן למישו אחר לענות על זה B- מוחעאהאהה אני רעההה מי שמתחתי חושב שברנדון יורי וריאן רוס מתאימים כפרעליהםD:
אנניי ואני לא אתן למישו אחר לענות על זה B- מוחעאהאהה אני רעההה מי שמתחתי חושב שברנדון יורי וריאן רוס מתאימים כפרעליהםD:
L Leb Die Sekunde New member 9/11/07 #113 הקדימו אותי../images/Emo7.gif *הולכת לצד להתאבד בפינה* *בום*
L Leb Die Sekunde New member 9/11/07 #123 גמאנני אוהבת אותךך בשבילך אני ישארDD:::::::::::::: אגנסה מצילה חיים
א אגנסקעXD New member 9/11/07 #130 ../images/Emo6.gif או.. כמה אני אוהבת להיכנס לפורום הזה.. רק פה אני תמיד ירגיש טוב..! אוהבת את כולם.! מאוד... דניאלי אוהבת אותך גם..!
../images/Emo6.gif או.. כמה אני אוהבת להיכנס לפורום הזה.. רק פה אני תמיד ירגיש טוב..! אוהבת את כולם.! מאוד... דניאלי אוהבת אותך גם..!