משחקון

Be My Escape

New member
יש לי יומן עם פרות.אותו עיקרון.

פרות לשלטוןD: [כל עוד הן לא בצלחת,כמובן] המ,מי שמתחתי מחכה שאני אמשיך את הפיק^^

Total Girl

New member
אני..

למרות שעכשיו בוקר..אני מתה לשון..ואמא שלי ספרית..והיא עובדת בבית..!?! עוד לא הספקתי להתעורר והיא כבר עובדת.. מי שמיתחתי מחכה שיעדכנו סיפורי אהבה של טוקיו הוטל..!...חחח

Total Girl

New member
יש לי כבר בסביסות השנתיים וחצי...

מי שמיתחתי היא הייתה מתה שטום יאנוס אותה..XDD סתםם.. אממ מי שמיתחתי רוצה שבשביתה כבר תיגמר..!

אגנסקעXD

New member
אני..!

נימאס לשבת בבית ולהשמין...! ולי יש יומן בסביבות של 5 שנים...! ח.. מי שמתחתי רוצה לקחת לק מהגלידה של אחד מהבנים.?!

Total Girl

New member
לא אמרת איזה בנים

אז כן באלי לקחת לק מהגלידה של אח שלי בטעם תות בננה מי שמיתחתי כמה מהשירים האהובים עליו הם.. FINEL DAY ו LOVE IS DAED ו RESCUE ME

אגנסקעXD

New member
אני..!

למדתי אותם בעל פה..! רק השיר לוב יז דד הוא לא טוב כול כך בנגן במחשב..! לא יודעת הוא ניתקע..! אבל אני אוהבת אותם.. אני מזייפת במיקלחת איתם..! אויש כול כך יפה..! מי שמתחתי חושב שהשיר פורגנן צ'ילדרן זה שיר ממש עמוק ושקט. ומדהים ויפה! ומקסים ונייס..!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאני מעדיפה אבל את הגרסה הגרמנית

מי שמתחתיי חושב שהגרסה האנגלית למונסון יותר טובה מהגרמנית.

אגנסקעXD

New member
אני..!

אני גם יותר מחברת לאנגלית העילגת של ביל..! ח.. מי שמתחתי .. אוהב..! כלבים!

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifכ"כ כ"כ אני.

עוד לא פגשתם משהו כמוני. אבל הנושא אמור להיות על ט"ה.... אז מי שמתחתיי-אין לו שום דיסק מקורי של ט"ה.

אגנסקעXD

New member
לי אין שום דיסק..!../images/Emo7.gif

אבל אני קונה......! כשאני יהיה בתל אביב.. בקרית גת אין .! א.. מי שמתחתי בה לחבק [עד שיחנק] את כול הבנים!

אני

אני ממש רוצה לחבק את כול הבנים במיוחד את טום וביל מי שמתחתי שומעת עכשיו טוקיו הוטל

אגנסקעXD

New member
אני..!

שומעת..: Leb Die Sekunde ח. מי שמתחתי אוהב את שומע את 1000 MEERE 1000 פעמים ביום!

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifחח אני. בעל פה אני יודעת אותו כבר מהיום

ה1 שיצא. מי שמתחתי אוהב וניל

Total Girl

New member
שמשהי תישר..

אוהבת וניל אבל לא גלידה..אממ מילקשייק מי שמיתחתי מתה שיצא כבר דיסק חדש של טוקיו.. ^.^

Leb Die Sekunde

New member
מיישרת!

מי שמתחתי יש לה חברה שהייתה אמורה להיות אחותו החורגת של רן דנקרP: סתם אני לא יגיד מיXD א אממ מי שמתחתי לא משתמשת בטמפונים[וזה רק בגלל הפרסומת של אולוואיז בצד של האתרXDD ] ואנייי מחכה לדיסקק

למעלה