טוב הוא פשוט מושלם
ר רוקיסטית לנצח 1 New member 12/8/05 #30 תמיד אני רוצה להגיד לכם ואנ י שוכחת ליד הבית שלי יש דואר והתחלפו שמה הבעלים...ויש שמה אחד שדומה לקיאנו ואני הולכת לשם בדואר רק כדי ליראות אותו. הוא כזה חתיךךךךךךךך רק חבל שהוא נשוי לאיזה בלונדינית!
תמיד אני רוצה להגיד לכם ואנ י שוכחת ליד הבית שלי יש דואר והתחלפו שמה הבעלים...ויש שמה אחד שדומה לקיאנו ואני הולכת לשם בדואר רק כדי ליראות אותו. הוא כזה חתיךךךךךךךך רק חבל שהוא נשוי לאיזה בלונדינית!
ח חולה על אלחנדרה New member 12/8/05 #31 חחח רציני../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif אני שמה לב יש הרבה אנשים בישראל שדומים לקיאנו אבל כמובן שקיאנו יש רק אחד
חחח רציני../images/Emo35.gif../images/Emo95.gif אני שמה לב יש הרבה אנשים בישראל שדומים לקיאנו אבל כמובן שקיאנו יש רק אחד
B Brownie s New member 12/8/05 #32 למה הוא נוהג להתחבק עם מוזרות??? יש עוד תמונה שלא עולה בתפוזבל לצערי שהוא עם יצור מוזר!!!
ח חולה על אלחנדרה New member 12/8/05 #33 חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif מי זאת אבל שאיתו בתמונה שהעלתי ויש לי שאלה מישהי יודעת אם הוא גילח את כל הזקן שלו
חחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif מי זאת אבל שאיתו בתמונה שהעלתי ויש לי שאלה מישהי יודעת אם הוא גילח את כל הזקן שלו
B Brownie s New member 12/8/05 #36 ולמה היא שיחקה שם אני שואלת.. למה לא אני??? אני אחשחקנית מעולה למה שלא יעיפו את הפרה הזאת ויתקעו אותי?
ולמה היא שיחקה שם אני שואלת.. למה לא אני??? אני אחשחקנית מעולה למה שלא יעיפו את הפרה הזאת ויתקעו אותי?
ח חולה על אלחנדרה New member 12/8/05 #37 חחח הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif תגידו מישהי יודעת מתי תהיה תוכנית על קיאנו בערוץ E
חחח הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif תגידו מישהי יודעת מתי תהיה תוכנית על קיאנו בערוץ E