משחקון

במבליק22

New member
משחקון ../images/Emo103.gif

אוקי אז חשבתי על משחק נחמד שיכול להפעיל קצת את הפורום
אז הינה הסבר למשחק: אני נותנת מילה שקשורה לעיר ירושלים אתן דוגמא שתבינו על מה אני מדברת נגיד המילה שבחרת היא ארנב(זה לא קשור לירושלים זאת רק דוגמא) אז מתוך הארנב אתם מביאים לי מכל אות מקום אחר שקשור לירושלים נגיד פה זה חיות אז בא-אריה רושאן נ-נמר ב-ברבז מקווה שהבנתם למה אני מתכוונת ככה על פי אותו עיקרון על מקומות בירושלים אז המילה הראשונה היא כנסת צאו לדרך

במבליק22

New member
לא

הכוונה לתת לי מתוך המילה כנסת לכל אות מקום שיש בירושלים נגיד באות ת אז זה אכן יהיה תלפיות אבל את צריכה למצוא לי לאות כ- מקום לאות נ מקום לאות ס- מקום ולאות ת-כבר מצאת ואז לתת מקום חדש ומתוך זה משהוא אחר מוצא מקומות אחרים

חני 21

New member
אהה הבנתי הנה........

כ - כותל נ - ניות ס - סטף ת - תלפיות והמילה שלי... - שוק

שוק

ש שער... שער הרחמים שער ציון שער האריות שער שכם... וכו' וכו'... ווויה דולורוזה... קקרית היובל.. והשם שלי הוא: החגיגה של באבט (האמת, השם הוא של מקום שמכין ופל בלגי נפלא... כך שירושלמי שלא מכיר את המקום... כדאי שיכיר...
)

חני 21

New member
וואי נתת שם ארוך..... ../images/Emo122.gif

ה - האומן 17 (יום חמישי הקרוב מסיבת סוף סמסטר) ח - לא מוצאת ג - גבעת משואה י - לא מוצאת סאמאק... ג - גבעת המטוס ה - הדסה עין כרם (לא עלינו שום בצל שום בצל) ש - שער שכם ל - לוגאר (פצצה של מסעדה, מומלץ להזמין סנדויץ' חזה עוף) ב - בית הכנסת הגדול א - ארמון הנציב ב - בית הנשיא ט - טור - אבו טור... מילה הבאה : מושבה גרמנית

אבל את הדבר הכי חשוב לא ציינת...

מכירה את "החגיגה של באבט" והוופלים הבלגים הבלתי נשכחים
ולגבי מושבה גרמנית ... מבינה שאת מחזירה לי
(על אורך השם...
) אז ככה: מ - משכנות שאננים ו - וייס (ארמון הנציב) ש - שוק הבוכרים ב - בית הכרם ה - הר הזיתים ג - גן הפעמון ר - רחביה מ - מגדל דוד נ - נחלת שבעה י - יד ושם ת - תלפיות מזרח והשם שלי: מוזיאון ישראל

חני 21

New member
החגיגה של באבט...

וואלה לא מכירה... מוזיאון ישראל.. אייייי
מ - משכנות שאננים ו - וייס (מעתיקנית אני...) ז - י - יד ושם א - איטליה הקטנה (ספגטי סוףףףף) ו - ורסאי (נחשב?) נ - נווה אילן י - ירושלים הקטנה ש - שער האריות ר - רמי לוי (בלעדי לירושלמים
) א - ארומה ל - מילה שלי... הגן הטכנולוגי

אללי

ה - הר הרצל ג - גינות סחרוב נ- ניות ה - הולילנד ט- טחנת הקמח כ - ככר ספרא נ - ננווה יעקוב ו- וופל בר ל- ליצי (חנות בגדים נו מה ) ג- גן הפעמון י - ימין משה והמילה שלי
קניון מלחה

במבליק22

New member
נמממ

ק-קניון הדר נ-נווה אילן
י-יד ושם ו-
נ-נביאים מ-שכנות שאננים ל-
ח-חומות ה-העיר העתיקה והמילה הבאה שלי היא מנהרות הכותל (תשדלו לא לחזור על מקומות שכבר נאמרו)

מנהרות הכותל

מ - מעלית הזמן נ - נאמן, קפה ה - המוזיאון הארמני ר - רב חן ו -
ת - תיאטרון ירושלים ה - היכל הספר במוזיאון ישראל כ - כנסיית הקבר ו -
ת - תבליני חנניה (אדוניהו הכהן) ל - לה ביסטרו (מסעדה) ושלי... הפעם קצר (יחסית) מדרחוב

המהמהמהמה

מ-מגדל דוד ד-רחוב דוד המלך ר-רחוב קינג ג'ורג' ח-חוצות העיר ו-ופי - זה יפו הפוך :) ב-בניני האומה ושלי הוא כיכר ציון

שטן קטן1

New member
../images/Emo6.gif

כ: כרם אברהם. י: ימין משה כ: כפר שאול ר: רמת שרת צ: צומת הגבעה הצרפתית (צומת ... לא היה לי בשכונה) י: לא מצאתי .... ן: נוה יעקוב ושלי הוא: קרית מנחם

jenngirl

New member
אני[[:../images/Emo82.gif

ק-קרית משה ר-רמות י-ימקא ת-תיאטרון החאן מ-ממילא נ-נחלת שבעה ח-חוות אמיר מ-מושבה גרמנית והמילה שלי:רחמו

חני 21

New member
רחמו...../images/Emo126.gif

ר - רמות ח - חמאווי מ - משה שרת ו - לא מוצאת... מילה שלי...: בית הכרם

JAMES DEAN

New member
ניסיון לאקרוסטיכון

ק- קרית יובל ר- רמות י- יפו ת- תלפיות מ- מלחה נ- נוה יעקב ח- חוצות העיר מ- מושבה גרמנית ניראה אותכם באקרוסטיכון ל-אצטדיון טדי

חני 21

New member
אצטדיון טדי......../images/Emo86.gif

א - ארמון הנציב צ - ציון הגדול ט - טחנת הקמח ד - דרך חברון י - יד ושם ו -
נ - נוה יעקב ט - טלבייה ד - דואר מרכזי.... י - ירושלים הקטנה

ננסה....

בית הכרם ב- בית המוזיקה י- ימקא ת- תלפיות ה- המעבדה כ- כנסת ר- רמת אשכול ם- מוזיאון ישראל המילה שלי הר הרצל

חני 21

New member
נמממ

ה - הר הזיתים ר - רמות ה - הר חומה ר - רחביה צ - ציון הגדול ל - לוגאר מילה שלי: תחנה מרכזית

למעלה