אניי בכלל מדלג על הפתיחות אין לי כח לראות אותם אני רואה רק פעם אחת וזהו כל השאר אני מעביר קדימה
D dsol New member 1/4/05 #99 אניי בכלל מדלג על הפתיחות אין לי כח לראות אותם אני רואה רק פעם אחת וזהו כל השאר אני מעביר קדימה
D dndboy New member 1/4/05 #100 ../images/Emo103.gifקורנאי היתה שם וג'יראייה בהה בא אז הוסיפו את טסונאדה אבל בכללי כל הבנות היו שם..
K kikome New member 1/4/05 #101 עוד אחת, אני. מרושש אני כבר, ממנו, החזיר בר, אך אותו עדיין אוהב, וממנו נפרד, בכאב לב. זה קל יחסית ^^''
עוד אחת, אני. מרושש אני כבר, ממנו, החזיר בר, אך אותו עדיין אוהב, וממנו נפרד, בכאב לב. זה קל יחסית ^^''
L lgmtk New member 2/4/05 #102 חזיר בר? XD...הממ...אירוקה? הוא מרושש מנארוטו החזיר שביזבז לו את הכסף על הראמן ונארוטו עזב...כי לא יודע XP
חזיר בר? XD...הממ...אירוקה? הוא מרושש מנארוטו החזיר שביזבז לו את הכסף על הראמן ונארוטו עזב...כי לא יודע XP
K kikome New member 2/4/05 #108 היה דווקא קטע ארוך... שבו הירוקה לא רצה שנארוטו יעזוב... לא זוכרת זה היה ממזמן X__X
K Kurayami New member 3/4/05 #113 זהו את ההגדרה הבאה מעולם הנארוטו א _ _ ג _ _ - _ ק _ _ ס _ _ _ יאללה תחיו את הפוסט הזה לפני שהוא עובר לארכיון
זהו את ההגדרה הבאה מעולם הנארוטו א _ _ ג _ _ - _ ק _ _ ס _ _ _ יאללה תחיו את הפוסט הזה לפני שהוא עובר לארכיון