משחקון: זהה את הדמות! בואו נראה אם את מזהים את הדמות בתמונה המעוותת.. ולהתחלה שניים קלים יחסית...
K Kurayami New member 30/3/05 #1 משחקון: זהה את הדמות! בואו נראה אם את מזהים את הדמות בתמונה המעוותת.. ולהתחלה שניים קלים יחסית...
K Kurayami New member 30/3/05 #5 יפה ^^ נכון זה היה קל.. עבר טיפה עריכה... אבל אל תדאגו..תיכף אני אשים דברים הרבה-הרבה יותר קשים נסו בנתיים את מס' 2 זה קצת יותר קשה
יפה ^^ נכון זה היה קל.. עבר טיפה עריכה... אבל אל תדאגו..תיכף אני אשים דברים הרבה-הרבה יותר קשים נסו בנתיים את מס' 2 זה קצת יותר קשה
K Kurayami New member 30/3/05 #6 ויש גם 2 חדשים ברמה הרבה יותר קשה אני מוכרח להודות שאולי קצת הגזמתי עם האפקטים..מאוד קשה ^^;; נחשו מי בתמונה מס' 3?
ויש גם 2 חדשים ברמה הרבה יותר קשה אני מוכרח להודות שאולי קצת הגזמתי עם האפקטים..מאוד קשה ^^;; נחשו מי בתמונה מס' 3?
K Kurayami New member 30/3/05 #24 יפה הכל זוהה! בתמונה מס' 2 -- מופיע זאבוזה בתמונה מס' 3 -- סאסקה ובתמונה מס' 4 -- שינו
K kikome New member 30/3/05 #26 מה? אתה יכול לשים את התמונה המקורית של סאסקה..? כי פשוט... הוא לבוש כמו סאסקה, אבל אין לו את השיער!