|חמוס| צועקים על אהבה ^^ סינרגיה. "את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה" המילה שלי- מישהו
M Mrs Bloom New member 3/7/05 #21 ../images/Emo153.gif|חמוס| צועקים על אהבה ^^ סינרגיה. "את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה" המילה שלי- מישהו
../images/Emo153.gif|חמוס| צועקים על אהבה ^^ סינרגיה. "את הנסיכה ואת בכייך אני אשמע גם אם בלחישה" המילה שלי- מישהו
ע ע י נ ב ו ו ש New member 3/7/05 #23 --> "זה לא קל לחיות כאן עם אין לך במשפחה מישהו חשוב.." כולם יודעים של מי זה מילה הבאה: ים.
M Mrs Bloom New member 3/7/05 #24 ../images/Emo153.gif|חמוס| ^^ לאורך הים אין גלים יש עולם... המילה הבאה: מילה
כ כאן אלוהים New member 3/7/05 #25 ../images/Emo15.gif "אהבה, היא מילה יפה...." המילה שלי היא: אולי קשה... "דון ג'ואן"
P p p p o o o New member 3/7/05 #27 דון ז'ואן../images/Emo35.gif בעע לא מכיר שיר עם מילה כזאת.... אממ..אולי נשנה לדון?
ע ע י נ ב ו ו ש New member 4/7/05 #31 --> "אני רוצה להיות טבח, ברשת מסעדות דגים.." מסעדות דגים/אינפקציה מילה- שולחן.
M Maytallll New member 5/7/05 #36 מדברים פה על מיתון, אנ'לא מרגיש אות ו בכלל.... אבא עורך דין.שייגעצ מילה: לא רוצה
L liraz y New member 5/7/05 #38 בשמלה אדומה "בשמלה אדומה ושני צמות עמדה ילדה יחידה ותמה עמדה ושאלה- למה מילה <אור>
ע ע י נ ב ו ו ש New member 6/7/05 #39 .. "מישהו בא כיבה את האור החליט שאני בתוך חור שחור" כנסיית השכל. נסיכה.
M Maytallll New member 6/7/05 #40 דן תורן שכחתי את השם של השיר בספירה לאחור יש תמיד סיכוי שלא יקרה מפגש שלא יהיה גילוי והנה היא באה נסיכה לוחמת מבט אחד ותנועה תואמת <רחוב> חח אשכרה רק אני לירז ועינבווש משחקות, צטרפו
דן תורן שכחתי את השם של השיר בספירה לאחור יש תמיד סיכוי שלא יקרה מפגש שלא יהיה גילוי והנה היא באה נסיכה לוחמת מבט אחד ותנועה תואמת <רחוב> חח אשכרה רק אני לירז ועינבווש משחקות, צטרפו
E elezrit New member 6/7/05 #41 יש לי!! לא נכון.. גמני משחקת.. והשיר: אתם בטוח לא מכירים..: "אז בואו נצא לרחוב.. נשיר ונדבר קצת יהיה טוב.." <יום>
יש לי!! לא נכון.. גמני משחקת.. והשיר: אתם בטוח לא מכירים..: "אז בואו נצא לרחוב.. נשיר ונדבר קצת יהיה טוב.." <יום>