משחקול

elezrit

New member
משחקול../images/Emo3.gif

חח.. זוכרים שפעם דברנו על להחיות את הפורום...!?! אז חשבתיקצת ויש לי משחק.. ממש ממש נחמד... אוקע זה הולך ככה: ה-1 אומר מילה זה שאחריו צריך לכתוב שיר עם המילה הזו ולהוסיף עוד מילה... בא לכם...? זה ממש ממש נחמד.. חח, אם כן אז אני אתחיל.. המילה שלי היא: אור

....

"הסתכלו לשמיים עננים מלאים מים אלוהים לא דואג לשלומנו אלוהים לא שוכח אלוהים שוב לוקח את כל מה שיקר בכאב" כאב

¯`·.¸¸.->../images/Emo3.gif

"היום -יום- הולדת תראי יש פה סוד ישן חדש לפרוס את הלחם לגעת במשהו קצת מושלם"... "כל יום שאת לא איתו..."
-מרגיש-

IkMfNiY

New member
איך זה מרגיש ../images/Emo42.gif

כנסיית השכל P:
[שמש] יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| שמש- קרח 9

"איש בתוך השמש תאיר עליי עכשיו" ^^ [אהבתי שבחרת בשיר של הכנסייה :X] המילה שלי: עוד

elezrit

New member
"עוד אבינו חי!" חח, סתם..

"פותח רדיו שומע שיר יפה, אתה מכיר את המילים אז בוא תשיר את זה בוא תשיר עם זה, אתה יודע שאולי אף פעם לא תהיה מאושר, אתה הבנת את זה מזמן והנה עוד יום עבר." שיר יפה-שייגעצ..!(חח עם דן תורן) קשת

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| איפה הילד- השמים הגבול

"פתאום נפתחת דלת לעולם אחר מעליי מופיע מלאך קטן שומר לוחש לי סוד אז בוא נרקוד שמחה וצהלה להיות לבד בעצם זה לא כל כך נורא" שיר יפה
המילה שלי: עצב

-->

"..עכשיו זה לתמיד או לוותר ובאתי לאחד, יצאתי עם אחר במכונית יפנית חדשה.." עברי לידר/בחולצת פסים. זונה.

IkMfNiY

New member
מכונית מכונה, הוא ייקח אותה ../images/Emo42.gif

לסיבוב בשכונה, הוא יראה לה את את הנוף..... בוקר טוב עולם, יש ברבורים באגם, בוקר טוב עולם, אני הולכת מכאן! בוקר טוב עולם- אבטיפוס והמילה שלי- בוקר יעל

elezrit

New member
רשימת שיקלר!!!!

"בוקר טוב משפחה שלי, שזרקת אותי לרחוב.. עם מי תריב היום..!?!?! עם מי תריב הים.!?!" בכל השיר יש בוקר.. אבל בא לי על הקטע הזה:p אמממ.. חרא

מממ ../images/Emo3.gif

כולם מעשנים סיגריות לייט פתאום אני לא יודעת מה זה הזוועה הזו זה סטייל חדש ולא ברור מזכיר לי חרא של סיפור: שלא תחשוב שיין טוב היה עושה את ההבדל, כשזה קרה כל הרחוב עצר כדי להסתכל, כי זה הסטייל - זה לא ה"מה" אלא ה"איך". ותאמין לי - זה הסריח ולכלך. סיגריות לייט- ענבל פרלמוטר מילה הבאה
הרס

88tal88

New member
................

"ושתי עיניה גם מספרות עליה שהיא ב-א-ה מאהבה" באה מאהבה- יהודית רביץ. נסיכה.

למעלה