משחקה של נערה

ואגב שני,

אצלנו לא אומרים סטיה. אומרים נטיה. מהיום אל תאמר אני סוטה, אמור - אני נוטה. נריסה ו/או זודיאק יכולים לפרט אם תרצה.

shanytopper2

New member
טוב...הנה התשובה... ../images/Emo58.gif

אז ככה... 1 - מתתי מוות קליני וחזרתי לחיים - פשוט לא נכון 3 - יש לי סטיה לנשים שמנות- אמנם אני חושב שאשה צריכה לההיות מלאה, אבל הסטיה האמיתית שלי זה לנמשים 2 - אני צאצא של הרבי נחמן מברסלב...כן זה נכון, ואפילו השם שלי כתוב בספר המיוחסים, ספר שבית חב"ד טורח לעדכן ככל שנולדים לרבי נחמן מברסלב עוד ועוד צאצאים...אפשר למצוא עותקים של הספר בבית החב"ד הקרוב לביתכם :)

nerissa

New member
והנה שלי

1. יש לי פירסינג חדש בפיטמה 2. שכבתי עם 173 גברים בחיי 3. בחיים לא גמרתי מזה שירדו לי

אייבורי

New member
איףףףףףףףף קשה שוב

1 לא, לא ראיתי, בטח לא נכון, זה לא מספיק כואב. 2 ממממ מזדיינת מגיל 3 היא בת 20 עושה 10 בשנה משאיר לנו 170 כתבה 173 אז זה שקר. 3 מממממ נו מי גומרת שיורדים לה עם הזבל, אמת. אני בוחר 3 נ.ב. הכל נכון.

shanytopper2

New member
אז ככה...

1 - אפשרי בהחלט 2 - לא הגיוני, לא מספיק לספור פארטנרים לסקס, לספור עד שמגיעים ל173 בלי להתבלבל? לא נראה לי 3 - בהחלט סביר, אני יודע על עצמי שאני כזה אז עכשיו צריך לבחור בין 1 ל 3, נכון? כולם בחרו ב3, אז זה נראה לי בנאלי...נבחר ב 1

nerissa

New member
וסוויטי צדקה אצלי ../images/Emo9.gif

1. יהיה לי פירסינג. מקווה שכבר מחר.. 2. היו 167 ולא 173. וכן - אני זוכרת כל אחד ושמו של כל אחד.. 3. נו.. זה כיף ונעים לי אבל לא מגיעה לאורגזמות מזה

משחק חביב ,אפשר גם?

1. בתוך מועדון הברקודה באלנבי קיבלתי מציצה מכושית והונגריה יחד ! 2 . סרבתי ליותר מ8 נשים מפורום סטוצים לאחר פגישה ! 3. והזמן הכי מהיר מרגע הכרות עד לחדירה היה 22 דקות !

למעלה