משחלת+קראוון

משחלת+קראוון../images/Emo70.gif

כפי שרבים מכם בטח יודעים (או שלא)- לפני מספר ימים נערכו המיונים האחרונים למשלחת לארה"ב ולקראוון 2003. היום הודיעו על האנשים שהתקבלו
האם מישהו מהשבט שלכם התקבל
לאן

אצלנו

שני בנים התקבלו מתוך שני בנים ועוד בת שרצו להתקבל. שניהם התקבלו לקראוון. אחד מהם הוא המדריך קורס אצלנו והשני הוא פעיל...

המחסנאי

New member
גאווה שבטית!!!

שלושה אנשים משבט פולג התקבלו במיונים. שתי בנות (מדריכת ח´ ורשג"דית) לקרוואן ובן אחד (אחד החברים הטובים ביותר שלי וגם רשג"ד) התקבל למשלחת

וואי!!!

אין לי מושגגגג מי התקבל ובכלל מי ניגש! ממממ זה בערך הדבר הכיייי מגניב בעולם המשלחות! יהההה שיהיה לכולם בהצלחחחחחהההה מישהו מכאן ניגש למיונים?

המחסנאי

New member
תיקון...

למיונים הארציים נשלחו 5 ומתוכם התקבלו 4, לא 3. בנוסף התקבלה למשלחת עוד מדריכת ט´.

gp53

New member
המדריך שלנו התקבל../images/Emo13.gif

לקרוואן וגם שנה שעברה המדריך שלנו התקבל אז וופי.

משלחת לארה"ב-

3 חודשים להיות שם.... +הדרכה במחנות/להיות בקרוואן יש מחנות יום ויש מחנות עם שינה...ממ קרוואן-זאת הלהקה.... רוקדים ושרים בארה"ב

כן

אבל במשלחת הרגילה ממממממ אני מתהה להיות במשלחת הזאת! או בזאת של החצי שנה....ח-כי אז גם לומדים סימסטר בביתצפר שם! חח מממ וואי וקרוואן זה נשמע טוווווווווב

פרה גאה

New member
אני (../images/Emo80.gif) גאה!!!

גם משבטנו הקט והשכב"ג הקטן עוד יותר (26) יוצא מישהו... אור מוסקוביץ לכל מי שמכיר.... אני גאההה!! הוא יוצא למשלחת בארה"ב..

אצלנו....

סוף סוף אחרי 15 שנה בערך שאף אחד לא יצא - יוצא מישהו, ועוד לקראוון!!! יותם זך, שהוא מדריך ח´ וכל הכבוד לו....
!!! נועה.

למעלה