דגים
E e l u l a New member 2/5/04 #69 אההה חחח../images/Emo153.gif רגע אז זה נתקע.. טוב אני אלך להמשיך את מה שאורטל עשתה..
O ortal13 New member 2/5/04 #61 מרוקאית טוב כולכם הייתם צריכים להמשיך מ"עשר מכות"אבל כנראה שלא ראיתן את זה אני יחזור לזה עוד חחחח אה ואל תמישכו אם שמות של כל מיני שפות תגידו מגיד משהו שאופייני לשפה הזו....
מרוקאית טוב כולכם הייתם צריכים להמשיך מ"עשר מכות"אבל כנראה שלא ראיתן את זה אני יחזור לזה עוד חחחח אה ואל תמישכו אם שמות של כל מיני שפות תגידו מגיד משהו שאופייני לשפה הזו....
E e l u l a New member 2/5/04 #70 לבן../images/Emo153.gif הצבע...לבן לא יודעת למה חשבתי על זה..אולי בר מצווה.. הרבה לובשים לבן.. אולי חתונות חחח תמשיכו מפה.. אני מוזרה
לבן../images/Emo153.gif הצבע...לבן לא יודעת למה חשבתי על זה..אולי בר מצווה.. הרבה לובשים לבן.. אולי חתונות חחח תמשיכו מפה.. אני מוזרה
W Wiinie The Pooh New member 2/5/04 #71 אבל אם לא שמת לב, אני כתבתי את ההודעה שלי בצהרים ואת כתבת את שלך בערב... אם כבר את זאת שהיית צריכה להגיב...
אבל אם לא שמת לב, אני כתבתי את ההודעה שלי בצהרים ואת כתבת את שלך בערב... אם כבר את זאת שהיית צריכה להגיב...
O ortal13 New member 2/5/04 #74 אההה טעות חח אני לא מסתכלת על השעות לא נורא אני ממשיכה לשחק! והפעם מהמילה האחרונה שהכניסו.....