משחה ben gay

משחה ben gay

אני סובלת כבר שבוע בערך משריר תפוס.. הרופא המליץ על משחה בשם ben gay אבל הייתי כבר בשלושה בתי מרקחת שונים ולא מצאתי אותה. (גם בסופרפארם, גם במכבי פארם וגם בבית מרקחת פרטי ליד הבית).
מישהו במקרה רכש אותה לאחרונה ו/או יודע האם והיכן ניתן להשיג אותה?

trilliane

Well-known member
מנהל
ייתכן שכבר הפסיקו למכור אותה, זכור לי משהו

במעומעם לגבי אישורים על רכיבים או משהו...
קראתי שזה לא באמת עוזר, אז חבל על הכסף.

כפי שאני מכירה את הרופא שלי

לא נראה לי שהוא היה ממליץ לי על תכשיר שהוא בעייתי מבחינת רכיבים או מבחינה בריאותית.
אבל בכל אופן אם לא מצאתי אותה באף מקום כנראה שבאמת הפסיקו לשווק אותה כך שזה לא משנה בעצם.
תודה.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא חושבת שזה בעייתי רפואית, בעיקר לא יעיל

אוף, לצערי אני לא מצליחה לאתר או להיזכר מה שמעתי על זה לאחרונה... (אולי אני סתם מתבלבלת וזה לא היה לגבי זה).

Hypnotize

New member
המשחה יעילה וממש עוזרת (מנסיון)

יכול להיות שיש משחות דומות אחרות
לשואלת השאלה:
ניסית לבקש מהרוקח משחה נגד כאבי שרירים?

לא, שאלתי ספציפית על בן גיי

אחר כך באמת גם שאלתי שוב את הרופא והוא הציע לי פשוט להגיד "משחה סינית" כי לדבריו יכול להיות שיש לה גם שמות אחרים במקומות שונים. אני אנסה היום.. או באמת לחפש משחה אחרת..

herouth

New member
האמת שזה נשמע לי קצת משונה

...שכן "המשחה הסינית" היא מוצר לא מפוקח שלא ברור מה המרכיבים שלו (הם אשכרה מתגאים בכך שמדובר בהרכב "סודי"), בעוד שבן-גיי הוא מוצר רוקחי שהרכיבים הפעילים שלו ידועים ומדודים.

אפשר לנסות להתקשר לניאופארמה, היבואנים של בן גיי, ולשאול לגבי זמינותו באיזור מגורייך.

בטלפארמה נראה שניתן להשיג את המשחה:

http://www.telepharma.co.il/142-he-p4306-v4307/Telepharma.aspx

Fanty S

New member
מה עם משחת וולטרן?

הבנתי שהיא למקרים קצת קשים אבל אולי אני טועה.

הבנתי שוולטרן היא קצת בעייתית

קודם כל כי שמעתי שהיא עשויה גם לפגוע בכליות.
ודבר שני ממה שקראתי היא כנראה לא מתאימה למצב הספציפי שלי, כי אצלי מדובר בשריר תפוס כתוצאה מפעילות גופנית. וולטרן מומלץ לכאבי שרירים מסוג אחר, שלא כתוצאה מפעילות גופנית. גם ממה שקראתי באינטרנט הבנתי שהבן גיי מתאים יותר למקרה שלי.
בכל אופן אולי בסופו של דבר אצליח להתגבר גם בלי משחה כי כבר עכשיו יש שיפור משמעותי.

יש לך DOM?

כאב שריר דחוי כתוצאה מאימון גופני.

אם כך בן גיי, וולטרן, ושאר המשחות יעזרו לך ממש מעט.

DOM נוצר בגלל עומס מוגזם באימון ויעבור תוך כמה ימים בלי קשר לטיפול.
ראיתי בזמנו מאמרים שטענו שטיפול אנטי דלקתי עוזר מעט אבל שוב, הזמן ירפא את הבעיה.
אם זה ממש מציק לך את יכולה לקחת תרופה נגד כאבים עם רכיב אנטי דלקתי כמו אדוויל אבל שוב, לא מדובר במחלה ואין טיפול שמאוד יעזור.

גם אמבטיות חמות יכולות להקל במשהו, אבל אל תעשי את הטעות שאני עשיתי פעם ובשום פנים ואופן אל תכנסי לאמבטיה חמה אחרי שמרחת בן גיי. זה שורף בטירוף.

את יכולה לשאול גם בפורום חדרי כושר.

====
אני דוקא נהנה מ DOM, אבל זה כנראה משהו שצריך לברר עם המטפלים שלי.

תודה, באמת נראה שזה כבר עבר

או לפחות כמעט עבר.
אגב, ביומיים האחרונים, אמנם לא מרחתי בן גיי כי פשוט לא מצאתי אבל לקחתי כדור שהרופא רשם לי (חוץ מהמשחה), שמרפה שרירים. באיזשהו שלב זה כבר התחיל להיות חזק מדי וממש הביא את השרירים למצב של רפיון מוגזם ובזה הפסקתי.
לא נורא, העיקר שעבר ובפעם הבאה אזהר יותר לא לעשות שטויות תוך כדי אימון

טוב, אחרי שהזמנתי (מעדכנת לידע כללי)

התקשרו אליי משם וגם הם אמרו לי שזה חסר להם במלאי. אמרו שזה צריך להגיע אבל מתעכב בגלל החגים ושייצרו איתי קשר ברגע שזה יגיע. אין לי מושג מתי.. אם בכלל.

יעקב 471

New member
גם אני נהגתי להשתמש בבן גאי

אבל מפאת מחסור המליצו לי על משחה בשם פלקסידרם , זה נמכר בסופרפארם ועושה את העבודה מצויין, יותר טוב מבן גאי. רק מה -הריח נורא חריף

אכן, סופית, אין את הבן גיי בארץ

היום התקשרו אליי שוב מטלפארמה ואמרו שההזמנה שלי בוטלה כי אין להם את המוצר במלאי. נשאר או להזמין אותה מחו"ל או באמת לחפש חלופות (או לחכות שהשריר ישתחרר מעצמו).

krina

New member
בלתק, שאלת את הרוקחים?

ממה שראיתי, הםסיקו למכור אותה במדפים וניתן לקנות אותה רק בבית מרקחת.
עד כה לא נתקלתי בבעיה למצוא את המשחה בשום מקום.

למעלה