משו השתנה פה בפורמט, או שזו רק אני שהשתניתי? א י ל ה הסובייקטיביות הבלתי נסבלת של החיים
א א י ל ה New member 12/2/02 #1 משו השתנה פה בפורמט, או שזו רק אני שהשתניתי? א י ל ה הסובייקטיביות הבלתי נסבלת של החיים
נ ניב המגניב New member 12/2/02 #2 נהיה לי קטן../images/Emo8.gif יותר....... הכיתוב....רק הכיתוב חולים בראש שכמותכן... ניב(שמקווה ששום דבר לא ישתנה פה)
נהיה לי קטן../images/Emo8.gif יותר....... הכיתוב....רק הכיתוב חולים בראש שכמותכן... ניב(שמקווה ששום דבר לא ישתנה פה)
א אפי לוג New member 12/2/02 #3 הלך החבל אחר הדלי והתקצר. תפוז כנראה חושבים שהגודל לא קובע, אוי אוי כמה הם טועים...
נ ניב המגניב New member 12/2/02 #4 אכן לא קובע!! האיכות היא בביצוע המשימה, ולא בגודל האינסטרומנט. ניב(לא ככה?) (הבורגנים עכשיו בגל"צ....איזה שיררררררררר!1)
אכן לא קובע!! האיכות היא בביצוע המשימה, ולא בגודל האינסטרומנט. ניב(לא ככה?) (הבורגנים עכשיו בגל"צ....איזה שיררררררררר!1)
M magy New member 12/2/02 #5 בגילנו, להקטין????????? הולכת משקפיים עם המספר הכי גדול שקיים בשוק........... לא כולם בני שבע עשרה בתפוז קצת התחשבות
בגילנו, להקטין????????? הולכת משקפיים עם המספר הכי גדול שקיים בשוק........... לא כולם בני שבע עשרה בתפוז קצת התחשבות
ק קרנוש20 New member 12/2/02 #6 איכות או לא איכות יצאו לי העניים מהמקום וכבר יש לי משקפיים... וכן!!! הגודל כן קובע... פשוט קטן לי מידי
איכות או לא איכות יצאו לי העניים מהמקום וכבר יש לי משקפיים... וכן!!! הגודל כן קובע... פשוט קטן לי מידי