משו

משו

קיצצר אם בא לכם תענו אם לא זדיינו..
שם: צבע אהוב: צבע עיניים: יש אוטו להורים? אם כן איזה? אם כן אז באיזה צבע? צבע שיער: מצב הציפורניים שלך כרגע: צבע הקיר בחדרך: חיה אהובה: חיה שיש: !..יש/אין:..! קשקשים? חצ'קונים? פטריות ברגליים? כלב? חתול? שפעת? שחפת (חס וחלילה)? ציון 100 בתעודה? !...בעד/נגד...: קשקשים: חצ'קונים: פטריות ברגליים: צביעת החדר: האם אי פעם: שתית? לקחת סמים? ציירת על הקירות בחדר? סידרת גבות? ניסית לחקות מבטא בריטי? אנשים אמרו לך שהצלחת לחקות מבטא בריטי? לבשת משהו בצבע צהוב זוהר? מה המעשה האהוב עליך לעשות? מה אורך הריסים שלך? וצבעם? מה מצב הגבות שלך? וצבען? מה מצב השערות שלך ברגליים? וצבען? האם משעמם לך לענות על השאלון האדיוטי שלי? ספר אהוב: סרט אהוב: חרק אהוב: ספר אחרון שקראת: סרט אחרון שראית: בקולנוע: שיר אחרון ששמעת: מתי לאחרונה אמרת "שיט"? כנ"ל לגבי "פאק"? כנ"ל לגבי "בלאדי"?

אני.. ../images/Emo103.gif

שם: עדי צבע אהוב: כתום או אדום צבע עיניים: חום יש אוטו להורים? כן אם כן איזה? אממ מיצובישי נראה לי אם כן אז באיזה צבע? אדום צבע שיער: חום מצב הציפורניים שלך כרגע: מזעזע צבועות אחת בשחור אחת בכתום אחת בוורוד ואממ כל השאר חלקות... נורא..! צבע הקיר בחדרך:כתוםםםם חיה אהובה:כלב/דולפין/סוס חיה שיש:אין הייתי כלבה !..יש/אין:..! קשקשים?יש
חצ'קונים? אין בלי עין רעה וכאלה.. פטריות ברגליים? בעעע יש חיחי איזה גועל כלב?אין היתה כלבה אמרתי כבר.. חתול? יש אלף בבנין אפאחת בבית ויותר טוב שאין הן מפחידות אותי שפעת? אין שחפת (חס וחלילה)? לא שאני יודעת ציון 100 בתעודה? כן בהיסטוריה גאה! !...בעד/נגד...: קשקשים: נגד חצ'קונים:נגד פטריות ברגליים:יאקק נגד צביעת החדר:בעדדדדדדדד האם אי פעם: שתית?כן לקחת סמים?לא ציירת על הקירות בחדר?כן סידרת גבות?כן ניסית לחקות מבטא בריטי?כן במשפט שאני אומרת לחברה שלי בבוקר "וולד יו לייק סומ טי"? אנשים אמרו לך שהצלחת לחקות מבטא בריטי? כן לבשת משהו בצבע צהוב זוהר? כן אתמול! יאיי מה המעשה האהוב עליך לעשות? אממ יש יותר מידי מה אורך הריסים שלך? ארוכותתתת וצבעם?שחור מה מצב הגבות שלך? נוראאאא וצבען?שחור מה מצב השערות שלך ברגליים? וייזמיררר וצבען?שחור האם משעמם לך לענות על השאלון האדיוטי שלי? חח אני הבאתי אותו וכן.. ספר אהוב:the giver סרט אהוב: פרל הארבור/שעת שיא בעעעע יש לי מלא אבל אלה הכי הכי חרק אהוב: חיפושית זבל ספר אחרון שקראת: the giver סרט אחרון שראית: צ'ק פתוח בקולנוע: אממ לא זוכרת אבל מחר אני הולכת לראות בחורות רעות אז.. אממ בחורות רעות שיר אחרון ששמעת: את השיר של התוכנית שיש עכשיו בערוץ 3 ספין סיטי נראה לי קוראים לה מתי לאחרונה אמרת "שיט"? לפני אממ שעתיים כנ"ל לגבי "פאק"? אתמול כנ"ל לגבי "בלאדי"?בעעע אפפעם... טוב תענו גם ככה מת פה.

*רשמתי הייתי כלבה הכונה הייתה כלבה

למרות שזה היה יכול ליהיות מעניין

k k1

New member
עדי למה לעזעזל

לבשת אתמול משהו בצבע צהוב זוהר?!!?

bLAck hALo

New member
../images/Emo129.gif

שם: הילה. צבע אהוב: שחור,כחול ואדום. צבע עיניים: חומות. יש אוטו להורים? כן. אם כן איזה? אם רק הייתי יודעת.. אם כן אז באיזה צבע? לבן. צבע שיער: שחור(סיני) מצב הציפורניים שלך כרגע: רגילות? צבע הקיר בחדרך: בדיוק עובדת על גראפיטי והוא חצי עשוי.. אז הרבה צבעים חיה אהובה: דולפינים,סוסים,נחשים ופנתרים חיה שיש: חתול !..יש/אין:..! קשקשים? אין. חצ'קונים? אכן
פטריות ברגליים? לא. כלב? אין. חתול? יאפ... שפעת? לא. שחפת (חס וחלילה)? לא. ציון 100 בתעודה? כן.. ויותר מאחד !...בעד/נגד...: קשקשים: נגד חצ'קונים: נגד פטריות ברגליים: נגד צביעת החדר: בעד!! האם אי פעם: שתית? ועדין שותה
לקחת סמים? יאפ ציירת על הקירות בחדר? בדיוק עובדת על גראפיטי סידרת גבות? אכן ניסית לחקות מבטא בריטי? כן אנשים אמרו לך שהצלחת לחקות מבטא בריטי? כן לבשת משהו בצבע צהוב זוהר? לא! אני ודברים זהורים לא הולכים טוב ביחד.. מה המעשה האהוב עליך לעשות? לשיר,לשחק כדורסל,להתשכר ועוד שטויות. מה אורך הריסים שלך? אנאערף וצבעם? שחור מה מצב הגבות שלך? שניה אני ישאל אותן וצבען? שחור מה מצב השערות שלך ברגליים? הייתי שואלת אותם גם- אבל כרגע אין וצבען? חום האם משעמם לך לענות על השאלון האדיוטי שלי? מ-א-ו-ד. ספר אהוב: אני? ספרים? מה זה? סרט אהוב: "חומות של תקווה" חרק אהוב: למה לי לאהוב חרקים בכלל?! ספר אחרון שקראת: "מוזיקה" (משהו פסיכולוגי כזה על מוזיקה והחיים) סרט אחרון שראית: שרק 2 בקולנוע: לא זוכרת..שונאת קולנועעע!!! שיר אחרון ששמעת:pink Floyd - Another Brick in the Wall מתי לאחרונה אמרת "שיט"? לפני 10 דקות כנ"ל לגבי "פאק"? לפני10 דקות כנ"ל לגבי "בלאדי"? הא?!

k k1

New member
חחחחחחח הילוש

אמרת שתמיד רצית לעשות שאלון כזה! אז הנה! ויש לי עוד אחד..רוצה שאני ישים אותו?

bLAck hALo

New member
חחח תמיד? כאילו זה היה חלום חיי לענ

-ות על שאלון! כן אני עניתי.. אולי תעשי את זה גם את?!
שימי.. גם ככה יבש פה משהו מפחיד!

כן יבשש קרין אמרתי לך שיבש פה יותר

מתמיד כולם מסכימים! חחח אני לא יפסיק להציק לך עם זה ... ווואה אהה וכן קרין תעני גם את! עד שהאמצתי ועמלתי לעשות העתק הדבק שלמים!!

bLAck hALo

New member
חחחחחח

קרין לא פה! היא בצבא! אז היא לא מרגישה.. חחח דידי!!! כבוד על ההשקעה!!!

כן תודה תודה אני יודעת זה היה קשה

אבל מה עושים בישביל האנשים שאוהבים..

k k1

New member
הילה אל תשחקי אותה!

תודי שאת חולמת על זה ימים ולילות! ועדיייייייייייייייייייייי יבשששששששששששששששששששששששש תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

יותר יבששששששש מתמיד!

אני לא יעזוב אותך! ומה עם השאלון את שמה? ובעע אם אתם רוצות יש תשאלון המאה יענו מאה שאלות זה הכי מוכר.. חחח אבל למי יש כח לענות למאה שאלות? טוב נו אם תרצו חיפוש קל ואני מוצאת

אני יודעת מה זה אבל לא יצא לי להגיד

זה קללה מקבילה בערך של הבריטים לפאק..

bLAck hALo

New member
אני יודעת.. "בלאדי הל"

לעזאל.. אבל למה שאני יגיד את זה?!?!

k k1

New member
עונהההההה

שם:קרין צבע אהוב:שחור צבע עיניים:ירוק יש אוטו להורים?כן אם כן איזה?לא זוכרת אם כן אז באיזה צבע?לבן..?שאלה מטומטמת> צבע שיער:שטני-חום מצב הציפורניים שלך כרגע:גזורות בלי לק פחחח צבע הקיר בחדרך:לבן חיה אהובה:איןןןןןןןןןןן!! חיה שיש:איןןןןןןןןןן!! !..יש/אין:..! קשקשים?יש חיחי חצ'קונים?לא פטריות ברגליים?לא..מה זה השאלות האלה?!??!? כלב?טחחחחחחחחח ממש לא!!! חתול? לא שפעת?לא שחפת (חס וחלילה)?לא..חס וחסה! חס וכרפס! ציון 100 בתעודה?נמנמנ כבר לא זוכרת !...בעד/נגד...: קשקשים:נגד חצ'קונים:נגד פטריות ברגליים:נגד צביעת החדר:בעד האם אי פעם: שתית?כן לקחת סמים?לא ציירת על הקירות בחדר?לא סידרת גבות?כן ניסית לחקות מבטא בריטי? חחח כן אנשים אמרו לך שהצלחת לחקות מבטא בריטי? חחחח אני אמרתי על עצמי! זה נחשב? לבשת משהו בצבע צהוב זוהר?לא מה המעשה האהוב עליך לעשות?כלום חחח מה אורך הריסים שלך?6.8 מטר! פחחחחחחחחחחח מאיפה לי?! וצבעם?ירוק חציל! מה מצב הגבות שלך?לא מסודרות..אבל מחר חברה שלי תעשה לי חח וצבען?אדום מה מצב השערות שלך ברגליים?הכל טוב איתן! מוסרות ד"ש וצבען?סגול האם משעמם לך לענות על השאלון האדיוטי שלי?דווקא שאלון חשוב,מועיל ועמוק ספר אהוב:מעריב לנוער גיליון 786 חחחחחחחחחח סתם.. סרט אהוב:אמריקה x חרק אהוב:זבוב חחחחח ספר אחרון שקראת:לא קוראת ספרים סרט אחרון שראית:לא רואה סרטים בקולנוע:לאדעת שיר אחרון ששמעת:לא שומעת שירים! חחחחחחח סתם..איזה שיר של מאריה קארי מתי לאחרונה אמרת "שיט"?אני כל הזמן אומרת כנ"ל לגבי "פאק"?כנ"ל כנ"ל לגבי "בלאדי"?אף פעם לא נראה לי שמישהו יקרא..ועדיף כך!! חח

bLAck hALo

New member
אני קראתי!

מסרי ש"ד לשערות ברגליים.. אךךךךךךךךךךךךךךךך איזה עיניים יש לךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!! אין, העיניים שלך לא יוצאות לי מהראששששששש!! גררררררררררררררררר

k k1

New member
../images/Emo9.gif

תודה בובה! וכולךךךךך לא יוצאת לי מהראש!

למעלה