משו תרבותי

Idan91

New member
מכירה את הסיפור,

אכן משעשע ביותר. האמת שרציתי להגיד עוד משהו, אבל כבר שכחתי.

../images/Emo6.gif

מי אמר שלבריטים אין חוש הומור? או שמא מדובר על יצר נקמנות מפותח במיוחד? כך או כך, מגיע לו, לבחור.

דוקא כן

ממחוזותינו. ללמוד חלק מהתמונה ולהיות "בטוח" שהבנתי את כל התמונה. יוה"כ 1973 - דוגמא לכך. אבל - חברי הפורום הנחמדים שכאן בטח לא כאלה. אני הגעתי לכאן ע"מ לקבל תשובה לשאלה (שכבר שכחתי אותה). אני שבה מדי פעם כי אתם כל כך נחמדים שנהייתי רצידביסטית. גמר חתימה טובה לכולכם,ךיקיריכם ולכל עמישראל.

nutmeg

New member
אז זהו

שיש פה כמה מיתוסים לשבור א) אנחנו לא תמיד יודעים את כל התשובות לכל השאלות שנשאלות פה ב) אנחנו גם לא תמיד נחמדים ג) גם לרצידי-מה-שאמרת יש פה מקום גמח"ט

תרשי לי לה(ע/א)יר

א' וב' : בעוונותי הרבים (האם הקלדה כעת מתווספת לרשימה?) - כל שאלה ששאלתי נענתה בתשובה שלא יכולתי לצפות לטובה ממנה (הפרגון שלי מכפר על חטאי, לא?) ג' - תודה ---------------------- וא-פרופו (זה תרבות עברית,זה? איך היית אומרת את זה בעברית תיקנית? משהו כמו "וכעת כשעוסקין אנו ב...") פרגון: מקור המילה באידיש. כנראה מילה המבוטאת: פַארְגִינֶן. מישהו מכיר מילה בעלת משמעות דומה בשפה אחרת? גמח"ט גמלך.

אטיוד5

Active member
כן

במשמעות קצת שונה. להרשות, לתת. בהולנדית (וכנראה גם בגרמנית). vergunnen. גם בפירגון יש מהנתינה. רוחב לב, הייתי אומר, די מתקרב.

גנגי

New member
מה שמייד הזכיר לי

שבין שאר התקנות המוזרות שיש בהארווארד (שנוסדה ב-1636),קיים חוק שמרשה לכל פרופסור באוניברסיטה להביא איתו את הפרות שלו לקמפוס, שיִּרעו בחצר. גם חוק זה מעולם לא בוטל.

למעלה