משו שעיצבן אותי מאוד...

Abo Lifa

New member
משו שעיצבן אותי מאוד...

בישוב קדימה-צורן שבשרון ראיתי שלשום דבר שמאוד עיצבן אותי. ברחוב הראשי של קדימה ישנו בית של שפתוח להנחת תפילין ויש שלט גדול בכתב יד על המדרכה עם חיץ "הנח תפילין לרצח ערפאת" וליד זה ישנו עוד שלט , "ערפאת=היטלר". למי שלא מכיר את המקום, אז יש בו אוכלוסייה שחלקה דתית אבל רובה חילונית והוא מונה קרוב ל10000 תושבים. ההסטה הזאתי לרצח היא פשוט בושה, ואני לא מבין איך ראשי המועצה לא עושים כלום שום דבר בנידון. נכון, סביר להניח שגם בעזה ישנם מקומות שבהם אומרים(ואפילו משדלים) פלשתינים להתפלל לרצח אריאל שרון, אבל עדיין אם נרד לרמה שלהם אנחנו יותר גרועים ממנו. אם היה קצת היגיון במדינה הזאתי,היו עוצרים את הבנאדם שתלה שלט "ערפאת=היטלר, הנח תפילין לרצח ערפאת".

Abo Lifa

New member
../images/Emo6.gifמצטער על השגיאות כתיב

פשוט הייתי ממש עצבני והקלדתי מהר.. *בקטנה, אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי*

../images/Emo54.gifזה באמת אדיוטי

קודם כל עראפת היה מת להיות גאון כמו היטלר (עזבו כרגע שהוא היה מטורף, צבאית הוא היה ממש טוב עד שהוא התחיל עם רוסיה). אם המשטרה שלנו היתה יעילה, היא היתה פותחת בחקירה

Abo Lifa

New member
חחח...../images/Emo66.gif

היטלר חשב שהוא יותר חזק(ומשכיל?) מנפוליאון אז הוא נכנס לרוסיה. והמשטרה שלנו לא יעילה,לכאורה מה שהלך אתמול במשחק כדורגל בשכונת התקווה

ההתיחסות להיטלר כאל גאון, מוזרה...

בלשון המעטה, ועוד ממי שמנהל את הפורום לדו-קיום. היטלר לא היה גאון וגם לא קרוב לגאון. הוא היה פשיסט שראה בכוח הצבאי את חזות הכל, וכל הצלחותיו נבעו משאננות בעולם שקיווה, אחרי מלחמת העולם הראשונה, שניתן לפתור בעיות בלי האיוולת הזאת הנקראת מלחמה. היטלר נחל תבוסה לא בגלל צעד אחד, כזה או אחר, אלא בגלל הרשעות והטמטום שגרמו לו להאמין שיוכל לכבוש את העולם ולצאת נקי... סופו של דבר, היטלר גרם ברוב 'גאוניותו' להרס וחורבן לגרמניה, ולרצח עשרות מליונים. לגבי השלט שהוזכר מדובר לא רק בטמטום, לא רק בעברה על החוק, אלא בהתדרדות מוסרית אליה לא האמנו שנתרדר...

../images/Emo54.gifזאת התייחסות הסטורית

אני רק התייחסתי לצד האסרטגי-צבאי שלו, לא לקטע של תורת הגזע וכל זה. עובדה הוא השתלט על כל אירופה. לא כל דיקטטור שמחזיק בכוח מגיע לכיבושים כלשהם, אפילו אם העולם שאנן

מי ההיסטוריון ? לא כל דיקטטור מספיק

מטומטם לחשוב שאם הוא ישבור את הכלים ויזכה להצלחות זמניות, בגלל שהעולם לא העריך נכון את גודל הטרוף שלו, הוא גם לא ישלם את המחיר. מבחינה הסטורית היטלר היה פושע מלחמה שניצל את העובדה שהעולם לא האריך מספיק את חוסר יכולתו לשפוט את תוצאות מעשיו. לא מדובר בגאוניות, אלא בקוצר ראייה הגובל בטרוף הדעת.

אלוהימת

New member
דיון מוזר...

איך לטובתו? והרי התוצאות מוכיחות את ההפך?!. יש לי הרגשה שמיצינו, לא..?

../images/Emo54.gifלטובתו עד שלב מסויים

שבו הוא עשה טעות ומבחינתי אפשר באמת למצות את הדיון

סלוניק

New member
זה אבסורדי מעט לכנותו גאון צבאי,

לאור העובדה שהוא הפסיד במלחמה היחידה שלו.

uoli13

New member
עצם ההשואה..

בין היטלר לערפאת או הפלסטינים לנאצים...הוא מעיד על בורות וזלזול.. בפשעים שנעשו במלחמת העולם השניה נגד האנושות...שבהם מליוני אנשים השמדו בתאי הגזים.....

tamirzak1

New member
אם יש מטומטמים שלא העמידו לדין

את המסית לרצח עובדיה יוסף (שקרא למותם של יוסי שריד ושולמית אלוני) אז על אחת כמה וכמה אלה שהשוו את עראפאת להיטלר. זה לא אומר שעראפאת צדיק,אבל עובדיה יוסף גם אמר,במסגרת השטויות שלו, שהיטלר נשלח ע"י אלוהים להעניש את העם שלא שמר תורה. זאת אומרת שהיטלר היה שליח האל...טוב,האיש מסובב על כל הראש.....

למעלה