משו שנורא חשוב לי..

L P B o Y

New member
משו שנורא חשוב לי..

אוקיי אז ככה.. הנושא.. LP JZ אני רוצה לדעת מה הדעה שלכם לגבי השילוב הזה והדיסק החדש.. אותי אישית מהזה מעצבן השילוב הזה.. שJZ הוריד אותם לרמה של "הלהקה שלו" או "זמרי ליווי" כשהוא שר על איזה ראפר מוצלח הוא וכמה ראפר זה טוב הם שרים את השירים המדהימים שלהם.. אותי זה ממש הורג כמעריץ שרוף לראות את זה.. הם להקה כזאת מדהימה הם צריכים ויכולים להוציא עוד דיסקים עצמאיים שלהם ולא לעשות שילוב עם איזה ראפר עלוב
מה אתם חושבים?

טוב,../images/Emo188.gif

העובדה שהם הוציאו אלבום עם ג'יי זי, לא אומרת שהם ימשיכו ככה. תאמין לי, הם בטוח ימשיכו להצויא דיסקים ודיסקים, ופשוט רמת ההערצה אליהם- תעלה!

אממממ......

לי לא איכפת מה לינקין עושים אני יודעת שאני אשמע אותם כל הזמן וזהו.... מה איכפת לי מג'ייזי!?!? העיקר שיש שם לינקין!!!

פיונית2

New member
אוקיי אז ככה

הם ניסו לעשות פה משהו מיוחד.. הם לקחו סיכון ושלבו שני סגנונות שונים לגמרי ביחד.. דבר שלפי דעתי דורש אומץ והשקעה בשביל שזה יצא יפה. לפי דעתי הם הצליחו. אני אישית אוהבת את החומרים של לינקין בלבד בלי שילובים של אמנים אחרים, אבל בתור אמנים, מה שהם עשו כאן זה דבר קשה ויוצא דופן.. ולפי דעתי הם הצליחו. יצא אחלה דיסק וכל שיר בו מושקע ושילוב של שני הסגנונות יצר סגנון אחד אחיד. כל הכבוד :)

לדעתי...

ראיתי את הקליפ של נאמב/אנקור ולדעתי ג'יי זי ממש משתלט להם על ההופעה!! וחוץ מזה הוא חושב שהם באמת איזה זמרי ליווי!! ומה צ'סטר שר בנאמב/אנקור? ת'בית הראשון ותפזמון של נאמב ורק what the hell are you waiting for? לדעתי זה הקטע הכי יפה בשיר!! שמעתי את izzo/in the end או איך שלא קוראים לאיזו הזה! הזדעזתי!! זה ממש אבל ממש לא דומה לאין די אנד!! בכלל לא!! אולי רק ליינג פרום יו/דרט אוף יור שואלדר!! כי יש שם ת'צעקות (המושלמות!!) של צ'סטר!!! רק את זה אהבתי!! וליינג המקורי הוא פי 100000000 יותר יפה מהחידוש!!! ג'יי זי בקליפ חושב ת'צמו פריק שמדבר עם כאלה שמנגנים רוק!!! שונאת אותו!!!

6565

New member
נכון... הוא ממש משטלת על ההופעה..

גם אני שונאת אותו.. מה זה צ'סטר שר רק איזה 5 שורות וג'ייזי.. טוב את האמת ג'ייזי שר כמעט את כל השיר
לא טוב בכלל!

../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif!! ממש בוז !! שונאת את....

הבנאדם המתנשא הזה!!!! בואו נהרוג אותו!!!
חח איזה מוח קרימנלי יש לי

NightVampire

New member
כתתבתי את הנושא הזה כבר

אני הייתי בדיוק כמוך אני שונא את JZ.. וכששמעתי את הדיסק האחרון שלהם הייתי מאוד מבואס... התבאסתי כי ציפיתי לדיסק ברה מלינקין וקיבלתי בול שיט.. אסור לתת לראפ להרוס את הרוק!!!!!!!!!!!!!!

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifצודק.

אני לא סובלת את ג'יי זי, אבל אני מתה על לינקין פארק, אז זה מבאס.

L P B o Y

New member
אני שמח שהעליתי את זה פה

כי כל החברים שלי אומרים "אז מה אם זה ככה זה יצא יפה" גרר הם לא מבינים למה זה גורם לי לרצות לשבור לאנשים ת'צורה כשאני שומע NUMB ENCORE ואח שלי לא הבין למה אני החלטתי לפתוח בחרם על לינקין אחרי ששמעתי ת'דיסק החדש.. אבל החרם נמשך חצי שעה כי אני לא יכול אני פשוט אוהב אותם.. חייבים לפתוח עצומה נגד זה! רוצים שינוי?? רוצים שינוי?? פחי נסחפתי

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחח, תראה אני לא יעשה חרם,

אבל אני מזה מבינה אותך, חברות שלי כשהן באות אליי ואנחנו שומעות בMTV NUMB ENCORE אז הן כל הזמן, "וואי איזה יפה זה" ואני מזה מתעצבנת כי הן פשוט לא מבינות כמה ג'יי זי גרוע, וכמה הוא לא מתאים וכמה הוא בעעעעעע, אני ש-ו-נ-א-ת את ג'יי זי, ודרך אגב היום היה בMTV הופעה של לינקין וג'יי זי, וזה היה נורא! הוא כל כך לא מתאים! הוא השתלט עם כל השירים, ועל One Step Closer צ'סטר בקושי שר, אוף זה ממש מעצבן הקטע עם ג'יי זי...

linkinfrik

New member
הדיעה שלי

זה נכון שהשילוב בין גייזי ללינקין פארק לא היה משהו ושכמעט כל השירים שם נשמעים מתומתמים אבל אי אפשר להגיד שהשילב בין NUMB ENCORE לא יפה הוא די טוב וחוץ מזה אי אפשר להפריד בין ראפ לרוק כי בעצם הייחוד של לינקין פארק או שהם משלבים גם ראפ ורוק ביחד שמייק עושה את הראפ וצסטר את הרוק בדרך כלל וגם באלבום של הרמיקסים הם עשו שילובים מעניינים של זמרי ראפ אם שירים שלהם וזה מגניב הבעיה היא אצל גייזי זה פשוט לא מתאים וואי כמה כתבתי!

L P B o Y

New member
אבל

הראפ של מייק שם כי הוא חלק מלינקין פארק מייק לא הפך את כל השאר לזמרי ליווי שלו והוא לא מתייחס לשירים שלהם כמו ל"ביט" במו JZ.. אני ממש נגד זה.. חייבים לעשות משו שלינקין ידעו שהמעריצים לא אוהבים את זה.. עצומה או משו נגד זה מישו איתי או ששוב נסחפתי?

למעלה