משו שמצאתי

קסם42

New member
לא ייאמן כמה הבנאדם הזה חכם.

פשוט לא ייאמן. אני נהנה לשמוע אותו מדבר פשוט ככה. תודה רבה לך גבר על הראיון !

shaiy7

New member
וואי לא היה לי מושג שהוא השתתף שם...

תודה רבה!

חן ב7

New member
חיפשתי את זה המון,תודה רבה רבה!

תראו איך עמיר מנסה להסביר לו בעדינות שהוא טמבל ומנסה לא להיגרר לפרופוקציות מיותרות עם הייצור הזה. "תגיד באיזה כדורים השתמשת כדי להתגבר על הדכאונות,נו תגיד אולי זה יעזור לצופים בבית לדעת איך לצאת מדכאון"-אמר הטמבל! עמיר עונה-נשמה שלי,אני חושב שאינפורמציה כזו לא תעזור לאף אחד! יש עוד הרבה קטעים לקראת הסוף של הראיון... האהבל חושב(או שמנסה לחשוב) שלבטוח באלוהים ולומר ב"ה או בעז"ה,זו דרך תלותית כדי לברוח ממציאות מסויימת! גיל ריבה,אני מרחם עליך אתה איש רע!

הגורר 98

New member
אחלה ראיון

ואלה הגיל ריבה עם כל זה שהוא הומו ויש לו שפתיים של לא חשוב הוא מראיין בכלל לא רע די מקצועי מה שכן מי שבאמת מקשיב טוב טוב לשירים של הצדיק יכול להבין לבד את כל מה שנאמר בראיון הנחמד הזה עמיר זועק תדברים שנאמרו מתוך השירים שלו אבל ברוך השם זה באוחרו רחוק רחוק מאחור יש פתגם בחיל האויר שאומר כך שכולם נכשלים אז פותחים תספרים וספרים רבותיי זה גם תורתנו הקדושה וגיל ריבק הוא בעצמו כל הזמן בחיפושים עצמיים אני ראיתי תסדרה שהוא הופיעה בה בערוץ 2יודעים עד איפה הוא היגיעה בחיפושים שלו נראה לי עד סוף כדור הארץ והוא עדיין מחפש ואלק יגיל המגעיל תוריד תעגיל ותתחיל ללמוד תתרגיל היגיעה עד אלייך הצדיק ומסביר לך בשפה הכי פשוטה בעולם שיש מי שמחליט להחליף את העיתים ולשנות את הזמנים ושאופנות חולפות ואופנות משתנות ורק דבר אחד לא משתנה והוא נמצא בכל דבר שכן משתנה מסובך בכלל לא כי הקדוש ברוך הוא הראשון לכל נברא אז תנסה קצת להתקרב אליו ותתחיל באמת לחיות ולא בכאילו כזה ויודע עוד משהו גיל הכדורים הכי טובים לבריאות זה כדור רגל וכדור סל וגם כדור פינג פונג תנסה תנסה זה בטח לא יזיק לך עם כל זה שאתה מראיין טוב אתה עדיין בסך הכל בן אדם קטן שלא מבין עדיין את גודל העיניין איזה זכות נפלה בחלקך לראיין תצדיק אתה בכלל מבין משהו מזה תתחיל להתקרב והכל אתה תבין מבטיח לך טוב מודה אף אחד לא מושלם אבל לפי דעתי יש דבר אחד מושלם והוא כמובן תורתנו הקדושה ואמן וכולנו נזכה לעשות תשובה ככחה בפשטות בלי כל הדאויין וגיל זה מה זה היה בקטנה מתוקי

מגןימני

New member
עמיר איש גדול פשוט

הוא רוצה לעשות מעצמו הכי קטן שבעולם אבל הכי הכי קטן שיש , כי יותר קטן למעשה זה גם יותר פשוט , לא ככה? עמיר רוצה ושואף להיות האדם הפשוט , החלום של עמיר זה להיות אדם פשוט וצנוע שלא מחפש שיחשבו עליו דברים או יתייגו אותו בכל מיני מקומות... מה הוא מסביר לגיל ריבה האהבל שלא מבין שהחזרה בתשובה היא דרך האמת והיא הדרך של התורה הקדושה האמיתית וזאת לא בריחה מהמציאות ומהיצר של הבריחה אלא זה לראות את המציאות האמיתית של העולם הזה ועמיר בעצם הולך לתורה כדי להבין מה ולמה היו עליו גזרות רעות במהלך החיים שלו והוא מחפש את התשובות בתורה , זאת לא בריחה מהמציאות , זה לחפש תשובות למציאות וככה לפי התשובות האלה גם אפשר לקבל את המציאות כמו שהיא...

הגורר 98

New member
אשרייך ויודע משהו

שהיה פה לפני כמה ימים האפיפיור בניגדקטוס משהו כזה ראית מה הוא קיבל במתנה את תורתנו הקדושה כולה כתובה על גרגיר מה זה קטן זה מה זה מתאים למה שכתבת בהקשר וגם אני אתה רואה איזה יופי דברים מתחברים תאמין לי זה גדול אשרייך

קסם42

New member
מישהו מוכן להסביר לי את כל

הקטע עם הכדורים שהם מדברים עליהם ? לא ממש הבנתי..

איזה מלך עמיר

פשוט ראיון אדיר איזה יפה לראות כמה עמיר מנסה להסביר לריבה כמה הבן אדם הוא ייצור פשוט שאין לו סיבה להיות שחצן, וריבה פשוט לא מבין על מה הוא מדבר. עמיר אדם כל כך חכם ראינו את זה כבר בהתחלה של התוכנית שבדרך כלל כל אחד עונה על השאלות המהירות בתשובה של מילה, ועמיר כמו תמיד משתמש בדימויים שרק הוא יכול פשוט מלך.

תקשיבו

לדעתי זה לא בסדר שחלקכם מודדים אנשים לפי מידדת הרוחנות שלהם (ככה אני מרגיש), והגורר למה להיות גזען? מה זה ''עם כל זה שהוא הומו ויש לו שפתיים של לא חשוב'' אפילו עמיר בריאון אמר שכולנו אותו דבר, למה למודד אנשים לפי מדידת הרוחנות והקרבה שלהם לה'?, ואם הם לא קרובים לה' אז סימן שהם טמבלים?

odery

New member
../images/Emo45.gif

אמת. לא יודעת אם מדדו לפי רוחניות בכל אופן לאף אחד אין מספיק קשרים בשמים כדי למדוד בני אדם אם הם טובים מאחרים...

הגורר 98

New member
שמעו אני לא מודד

אף אחד וגם לא גזען הגיל ריבה ניסה לעשות צחוק מכל הראיון הזה בזה שהוא מנסה כל הזמן לשים לעמיר מלח על פצעים ישנים מאד בזה שהוא כל הזמן מכוון תשאלות שלו על סמים וכדורים ועוד כמה דברים מעצבנים כאילו להראות לכולם שהנה עמיר עם כל מה שהוא הצליח להגיעה בחיים שלו אני גיל ריבה לא פחות טוב ממנו כי הנה תראו איזה סקופ אני כביכול במרחאות כפולות ומכפלות מביא לכם וזה מרגיז אותי באופן אישי אז הזכרתי לו מה הוא באמת עם כל התוכנית שלו ושל גידי גוב שהם הלכו לאיזה בחור אחד באיזה חור נידח שהוא ידריך אותם למצוא את מהות החיים וגם שם גיל עשה את אותו התרגיל המגעיל גם לבחור ההוא שאני קצת שכחתי את שמו אבל להבדיל עמיר זה הצדיק יש לו ברוך השם כאזת חוכמת חיים שהוא בכלל לא התרגש מהשטויות שלו נהפוך הוא הוא אפילו שיעשע את עמיר ואין לי כלום נגד הומים ולסביות ומצמיחי קרניים למיניהם פשוט הזכרתי לו את מקומו שאף אחד לא מושלם לכל אחד יש איזה פגם. מושלם רק ה/ הוא מושלם ואודליה מאיפה את יודעת שאין לי איזה פרותקציה שם למעלה אולי כן יש לי אהההה אודליה את מבלי שאני מכיר אותך בכלל מבטן ולידה את תמיד אוהבת לתת את המילה האחרונה אז סבבה שיבושם לך תהני ומה רע בלהתקרב לדת שלנו היהודים ששרדו את כל המאוראות בזכות אותה התורה הקדושה שתמיד שמרה אותנו ורק שתדע אח יקר וגם את אודליה וכל מי שלא ידע אני בכלל לא דתי אז לפי דברייך גם אני טמבל טוב סבבה לי להיות טמבל הכי כיף שבעולם אפילו מה רע בזה מה מי שטמבל רק מרוייח זה שתלמד רויטמן חמוד אפילו יש לזה פתגם במרוקית זה הולך כך תהאבל והואתרוח תהיה אהבל תרויח זה הפירוש זהו מקוה שבזה מיציאנו תעניין לילה טוב אה נב אודליה
קו קו

קסם42

New member
אח שלי, סימני פיסוק יעזרו מאוד.

הכל מחובר לא מבינים משפט אחד.

למעלה