משו שלא כ"כ הבנתי.....

זוהר 4

New member
משו שלא כ"כ הבנתי.....

עכשיו, מייקל ושגיא אני מראש מתנצלת שאני פותח הודעה חדשה.... ב15/7 היה אמור להתארח פה האדון עברי בכבודו ובעצמו וממה שהבנתי ושוב ממה שהבנתי מההודעות פה שהאדון לא נכנס לפורום אז שאלה קטנה לי אליכם עברי לידר התארח פה ?!? תסלחו על הבורות וחוסר הידע וזאת משום שחודש וחצי הייתי מנותקת ממכשירים אלקטרונים מכל סוג שהם אז ככה שאני לא יודעת על הנעשה בעולם על הנעשה בארץ וברמת המיקרו על הנעשה בפורום.... אז אני שוב מצטערת על פתיחת הודעה חדשה אבל עם זאת אני עדיין מצפה לתשובה עמכם הסליחה: אני אנוכי עצמי וזוהר

אז ככה,

כעיקרון, פורסם ע"י שגיא ולאחר מכן ע"י הנהלת תפוז בכבודה ובעצמה, שהאדון אמור להגיע להתארח בתאריך שציינת. ימים ספורים לפני כן (אני לא זוכר בדיוק כמה) פורסם, שוב, ע"י שגיא ולאחר מכן ע"י הנהלת תפוז, שהאירוח בוטל, והם מקווים שביום מן הימים זה אכן יקרה. אז לא, הוא לא היה פה. בבירור שנעשה עם אדון לידר בכבודו ובעצמו, לאחר שנשאל בנושא בסוף ההופעה שהיתה לו במוצ"ש האחרון, טען זה, שאף אחד לא דיבר איתו והוא בכלל לא ידע שאמור להיות מן כזה אירוח, ובטח לא על זה שהוא בוטל. כנראה שזה נפל איפשהו בין הכסאות. וזהו הסיפור לאמיתו.

למעלה