בקשר ללימודים
אני בת 15 עכשיו, ואני רואה איך כולם אומרים - אפילו בפורום פאנק! - שחייבים ללכת ללמוד, וכולם מדברים על זה (אנשים אמיתיים אני מתכוונת) כמובן מאליו, כאילו, אחרי הצבא - אוניברסיטה. מה זאת אומרת לא? אז מה תעשי בחיים? אבל בעצם, מה נותנים לי הלימודים? אם אני לומדת כי זה מעניין אותי (ואני כנראה אלך ללמוד פילוסופיה כי זה מעניין אותי) אז יופי. אבל אם לא מעניין אותי כלום ולא בא לי ללמוד בכלל, אז מה רע בזה? מה זאת אומרת שזה יהרוס לי את החיים? שני ההורים שלי למשל התחילו ללמוד, אבל פרשו לפני התואר. אבא שלי עובד בחברת מחשבים ומרוויח כסף. אמא שלי לא עובדת במיוחד, אבל מה היה עוזר לה תואר? זה פשוט האופי שלה, היא לא אשת קריירה. אז מה שרציתי להגיד בכלל הכל ההודעה הזאת, זה שתסבירו לי מה יעזור לי בחיים, ללכת לאוניברסיטה. ועוד קישקוש קטן: אני חשבתי לי, שאחרי הצבא אני אנדוד בנגב, כי זה מה שבא לי לעשות, ככה אני אכיר את הנגב ומאד אהנה. ואני אעבוד בכל מיני עבודות מזדמנות. מה רע בעבודות שהן לא "המקצוע שלך"? כאילו, סתם עבודות שכל אחד יכול לעשות. מה רע, אם אתה מרוויח מספיק כסף בשביל לחיות? -וואו, איזו הודעה ארוכה.....- אֵילַת