משו שחשבתי עליו

voodoo

New member
מה לארגן? כבר אמרתם מקומות ..

עכשיו רק צרחך לארגן את זה יותר מסודר..נראה לי שת"א בנתיים זוכה ..רק צריך תאריך..אז תתחילו להציע

אוי242

New member
עכשיו אני מבין

דבר ראשון אני מגיב לכול ההודעות שראיתי אני פשוט לא יודע איפו לכתוב בוטס זה לא מצרך הכרחי=מותרות ו 25 שקל לשתיה זה המינימום שאני מוציא אני אוהב מאוד לשתות כמו שאמרתי אני רואה תצמי עוד כמה שנים הולך לאוניברסיטה וכנראה אני ילך ללמוד פסיכולוגיה ואני משקיע מלא זמן בלימודים ואני יודע שאם עכשיו אני לא ילמד אז אני ידפוק תחיים שלי לגמרי ואני רואה כאלה פריקים מסרחים שחושבים שהם עכשיו מגניבים ולא לומדים ועוד כמה שנים יראו איך דפקו תעצמם וזה משפריד אותי מהפריקים האלה הם סתם ילדים מפגרים שרוצים להתמרד נגד ההורים אז הם עושים דברים בשביל להיות מגניבים והם בדיוק כול מה שאני שונא הם בדיוק כמו כול רובוט של החברה עוד חלק קטן במערכת שלהם לעומת זאת אני כפאנקיסט יש לי אידיאולוגיות פאנק כדרך חיים זה לא להסניף דבק ולשתות כול היום זה אולי חלק מזה אבל חלק גדול מזה הוא אדאולוגיות זה יותר ממוזיקה וזה יותר מכול החרא הזה אתה צריך משו בתוך הראש שלך שעושה אותך פאנקיסט והדבר הזה לא יוצא אצל הרוב גם אם הם לובשים חליפה ועובדים במשרד עכשיו המחשבה שלי הייתה ברגע שאתה הולך לעבוד אתה מצד אחד עובד בשביל החברה ולוקח עוד חלק קטן במכונה שלהם ועוזר להם אז בעצם לא ההגדרה שהפריעה לי אלא בעצם הרעיון שאני עוזר להם וזה דבר דפוק כי אני עוזר למי שאני נגדו אבל עכשיו הבנתי שגם אם עובדים ואתה נחשב במעמד הבורגני שממלא את החלק הכי חשוב בחברה שבעצם עוזר לאנשים חזקים ממנו למשוך לו בחוטים אבל גם אתה עוזר לו אז זה לא אומר שתיהיה חלק מהם ותתן לו לשלוט בך אז בעצם המחשבה שלי נגמרת שגם אם ממלאים חלק בחברה לא אומר שאתה תומך בה למרות שטכנית כן

יש משו שאני לא מסכים אתך עם זה

וזה כל הקטע של שתייה והסנפת דבק. אבל זה כבר דעתי. רק בבקשה תשים סימני ניקוד . הגמד

אוי242

New member
זה סתם דוגמה

זה סתם משו שזרקתי כי זה נוגע לי לא התכוונתי שלעשות את זה זה עושה אותך פאנקיסט התכוונתי שיש דברים כאלה לא חשובים שעושים שהם חלק מהפאנק אבל לא הכול אצלי זה אלה אצל מישו דברים אחרים אז עזוה תשכח שאמרתי את זה ובקשר לניקוד אני לא יכול לשים יש לי הרגל לא לשים ניקוד כבר מכיתה א´ וזה לא בא אצלי אוטומטי

dansh

New member
מה?!

אתה נגד החברה? אתה לא רוצה שהחברה תצליח? אתה רוצה שהיא תקרוס? שנחיה בתוהו ובואו? אתה לא אמור להיות נגד החברה, אתה אמור לעזור לה, לעזור לשפר אותה, אתה אולי נגד להיות כמו כולם אבל לא להיות נגד החברה...

אוי242

New member
לא אבל...

אני נגד החברה שיש לנו עכשיו זתומרת החברה המערבית בגלל הרבה מאוד סיבות אני לא נגד החברה האנושית אני מאמין שאנחנו כבני אדם לא צריכים אלא חייבים לחיות תחת שלטון כלשהו ותחת חברה כלשהי אבל בטוח שלא כזאת ולכן אני נגד החברה אני לא רוצה שהיא תצליח ולא רוצה שהיא תקרוס אני רוצה שהיא תתפתח

eb182

New member
זהו

אם אתה נגד החברה שיש עכשיו תשנה אותה מבפנים-זה יותר קל וגם יהיו לך חיים טובים יותר.

אילתושי

New member
בקשר ללימודים

אני בת 15 עכשיו, ואני רואה איך כולם אומרים - אפילו בפורום פאנק! - שחייבים ללכת ללמוד, וכולם מדברים על זה (אנשים אמיתיים אני מתכוונת) כמובן מאליו, כאילו, אחרי הצבא - אוניברסיטה. מה זאת אומרת לא? אז מה תעשי בחיים? אבל בעצם, מה נותנים לי הלימודים? אם אני לומדת כי זה מעניין אותי (ואני כנראה אלך ללמוד פילוסופיה כי זה מעניין אותי) אז יופי. אבל אם לא מעניין אותי כלום ולא בא לי ללמוד בכלל, אז מה רע בזה? מה זאת אומרת שזה יהרוס לי את החיים? שני ההורים שלי למשל התחילו ללמוד, אבל פרשו לפני התואר. אבא שלי עובד בחברת מחשבים ומרוויח כסף. אמא שלי לא עובדת במיוחד, אבל מה היה עוזר לה תואר? זה פשוט האופי שלה, היא לא אשת קריירה. אז מה שרציתי להגיד בכלל הכל ההודעה הזאת, זה שתסבירו לי מה יעזור לי בחיים, ללכת לאוניברסיטה. ועוד קישקוש קטן: אני חשבתי לי, שאחרי הצבא אני אנדוד בנגב, כי זה מה שבא לי לעשות, ככה אני אכיר את הנגב ומאד אהנה. ואני אעבוד בכל מיני עבודות מזדמנות. מה רע בעבודות שהן לא "המקצוע שלך"? כאילו, סתם עבודות שכל אחד יכול לעשות. מה רע, אם אתה מרוויח מספיק כסף בשביל לחיות? -וואו, איזו הודעה ארוכה.....- אֵילַת

חחח

אנחנו לא אנשים אמיתיים ? :) אוקי שתדעי שאם לאבא שלך היה תואר הוא היה מרוויח כמה אלפיות יותר. ואם לאמא שלך היה תואר אז היא הייתה עובדת ואולי המצב הכלכלי שלכם היה פי כמה יותר טוב. טוב אין לי כח בשבילך פאק סקול . הגמד

daniela82

New member
גדחעכ

הקטע זה לחשוב על העתיד מה תעשי כשתהיהי בת 45 מה תעבדי בבורגר ראנץ מי יקבל אותך? שלא לדבר על משפחה ואיך להאכיל אותם ולשלם חשבונות בקשר להואים שלך אבא שלי גם ככה אבל תחשבי פעם לא כולם היו לומדים לא לדבר על זה שחצי מהם היו עולים, כיום בלי תואר במשהו את לא מגיעה לשום מקום. וללמוד פילוסופיה דודה שלי עשתה ככה והיה סבבה הכל עניין אותה וכל החרא הזה... אבל היום הוא עושה תואר בניהול כי אין צריך עבודה עם עתיד ולגמד הלוחם לא צריך להיות חמדן מסריח אם הכסף מספיק לבסיס פלוס כמה פינוקים אז לא צריך יותר מזה

יש לי שאלה אלייך

את רוצה בית גדול שיהיה לך בו מרחב? כשיהיו לך ילדים את רוצה לתת להם חינוך טוב ואת כל האפשרויות הכי טובות שיש לא? את רוצה אוטו נכון ? ומה עם אינטרנט , חשמל ,מים , אוכל, בגדים. כל זה עולה כסף והמחיר עוד עולה מיום ליום. ללא עבודה טובה שמרוויחים בא טוב לא תוכלי שיהיה לך את כל זה. אם בנאדם לומד והוא מקצוען מומחה ברמה גבוהה במקצועו אז יהיה לו את כל זה. הגמד

אילתושי

New member
גמד יקר

אני לא פאק סקול אני אילת (כמו העיר) נעים מאד. חוץ מזה, יש לנו בית גדול (מידי), חינוך טוב (ודי יקר), אוטו אחד שלנו ואחד מהעבודה של אבא, וגם כל השאר. וכל זה בלי תארים. כמובן שזה טוב להתמחות במשהו וללמוד וכל זה, אבל למה חייבים? יש מקומות שלא יקבלו אותי אם הם ישמעו שלא למדתי באוניברסיטה? ולמה זה בכלל נהיה מצרך חובה בחיים בעולם המערבי? מי שירצה שילמד, מי שלא בא לו לעשות שיעורי בית כל היום - שלא!

נעים מאד :)

אם את רוצה לעבוד בתור מוכרת בסופר או מטפלת (כל עבודה מוערכת) שהמשכורות שלהן נמוכות יחסית אז בסדר את לא צריכה אפילו ללכת לבית הספר.אם את רוצה שיהיה לך בית די גדול, ואוטו את צריכה לעבוד יקירתי. הגמד

Sham 69

New member
קראת שיש לה כסף והתחלת

להיות נחמד הא?.. קפיטליסט לבן..

למעלה