משו שחשבתי עליו

אוי242

New member
משו שחשבתי עליו

חשבתי על זה ורציתי לדעת מה אחרים חושבים אני רק רוצה להגיד שבמקור זה אמור להיות דיון רציני אז בבקשה טוב אז מה אתם אומרים על פאנקים שבעצם סיימו צבא ומתחילים לארגןתחיים שלהם והם לומדים באוניברסטיה ועובדים בעבודות של המעמד הבינוני והגבוה ולא עבודות של המעמד הנמוך אני מתכוון כאילו הרעיון של פאנק זה בעצם לא להיות עוד רובוט של החברה ובעצם להיות שונה מהחברה מצד אחד אתה בעצם מוכן להסתדר עם החברה והולך לעבוד מצד שני ההורים לא יהיו פה תמיד בשביל לתת לך כסף ובנדם צריך לחיות ממשו ולפתח חיים ולחיות במותרות שאנחנו (רובנו) כילדים של המעמד הבינוני מקבלים ורגילים אליהם אני לפחות יודע שאני לא רואה תעצמי עוד 10-15 שנה עובד בעבודות ידים ומרוויח מספיק בקושי לשלם על הדברים הבסיסים שלא לדבר על כול המותרויות דברים שאנחנו לוקחים כמובן מאליו כמו מחשב,כבלים,50 שקל בשביל ללכת לאיזה הופעה, נעליים באיזה 800 שקל שקונים מידי פעם אז מה אתם חושבים???

הממממ אני אומרת...

אנשים חכמים הפאענקיסטים האלה... ליפעמים צריך להשאיר ת´בוטס בבית...

Dafnana

New member
בוקר טוב

הגעת לגיל בו אפשר להבין שאין לזה עתיד.

a fire inside

New member
word.

אני עוד כמה חודשים בן 17, אין לי מושג מה אני יעשה בצה"ל שלא נדבר על החיים האזרחיים שלי.. פאנקרוק זה דבר טוב שנותן לך משהו לחיים, עוד זווית מבט, אני לא יודע אם אני אשמע תמוזיקה שאהיה גדול אבל אני שמח שנחשפתי לזה עכשיו... 5-4 שנים זה הרבה זמן לחשוב ולבצע שינוים בעצמך לכן כל מה שאני יכול להגיד עכשיו על העתיד שלי זה שאני מקווה שאני לא יישב במשרד כל השנה ויהיה חכם מספיק להמשיך עם הדבר הטוב הזה שנקרא פאנקרוק, לטוס לוורפד טור פעם בשנה, לנגן, אבל לעבוד כדי לחיות (כמו שאמרת, ההורים לא יהיו פה תמיד).

TimBuck2

New member
800 ש"ח לנעלים

זה טיפה מוגזם... אפילו נייקים מזורגגים עולים רק איזה 400... חוץ מזה, תמיד אפשר לקנות אול-סטאר במאה ש"ח ולהיות מגניבים בגרוש (יחד עם כל מיני זקנים קמצנים). הופעה של חמישים ש"ח נשמעת כמו הופעה של קפיטליסטים... תשמע, רק למעט מאוד אומנים אין עבודה שניה ויציבה. ואלו בדרך-כלל אומני MTV ושאר חרא מהלך. לרוב הלהקות העצמאיות יש גם עבודה קבועה וסדירה, שנותנת להם את מלאי הכסף המספיק להם בשביל לשרוד. זה קצת לא ריאלי לבקש שתחיה על חשבון הפאנק גרידא. חוץ מזה- מה שאתה מחשיב כחיי מותרות הם מאוד ברי החלפה: כבלים או הופעות ב-50 ש"ח, יש אלטרנטיבות זולות וטובות בהרבה. אני לא חושבת שזה מן ניגוד אינטרסים להיות סטודנט וגם להפגין בעד חינוך חינם. להפך- השכלה זה כח, מה יעזור לך אם תהיה טיפש? אם תצטרף למעגל הולך וגדל של אנשים שאין להם מספיק כסף כדי להמשיך ללימודים גבוהים? אתה תהפוך לעוד יחיד בחברה של המונים, חסרי כח והשפעה, וכן, תהפוך לכלי בידי המליונרים המשכילים. אני לא יודעת... הדיעות שלי לוקות בחסר בכל הנוגע לדברים כלכליים וחברתיים... אל תקשיבו לי.

אוי242

New member
..

הייתי באירופה לפני כמה חודשים ובוטס חדשות עלו בערך 150-200 יורו שיורו זה בערך 4 וחצי שקל הופעה של חמישים שקל זה 15 שקל להופעה ועוד 10 לאוטובוס או משו ועוד איזה 25 בשביל שתיה זה מגיע ל 50 ולפעמים יותר ואני לא מדבר על להקהות אני מדבר עלינו כפאנקיסטים רגילים שרובנו חיים מההורים או חלק מעבודות ובסוף מגיעים לקטע שאי אפשר יותר לחיות מההורים אני מדבר מה עושים בגיל אחרי צבא אולי אפילו יותר מאוחר שבעצם יש לך ניגוד אינטרסים כי מצד אחד צריך להרוויח משו ומצד שני הופכים לאנשים שפאנק נגדם שזה בעצם המעמד הבורגני (הבינוני)

TimBuck2

New member
חחח...

טוב, לא חייבים לקנות בוטס... זה לא מצרך הכרחי... אפשר לחיות בלי. ו-25 ש"ח בשביל שתיה זה גם טיפה מוגזם, אבל בסדר... אני לא בקיאה בהרגלי השתיה שלך. רק בגלל שאתה מרוויח כסף, לא אומר שאתה בורגני. בורגנים הם אנשים קטנים וצרי אופק, שחיים בווילה שלהם, מרוויחים את מנת חלקם ושותקים, נותנים לשלטון לרמוס אותם, או במקרה הטוב: הם השלטון. אם אתה מרוויח כסף, ויש לך מודעות, אם אתה תורם מזמנך ומכספך למטרה נאותה, אם אתה משתתף בהפגנות כותב מאמרים לעיתונות, מתנדב, ופעיל חברתית באופן כללי, אני לא מבינה מה הבעיה. אתה, בתור פאנקיסט כביכול, תיתן להגדרות ולמושגים לכלוא אותך?

dansh

New member
מה הקשר?!

דבר ראשון, בורגנים זה המעמד הבינוני, זה קשור לכמה כסף אתה מרוויח וזהו, זה לא משנה אם אתה גר בווילה או בדירת חדר וזה בכלל לא קשור אליך בתור בנאדם, ובקטע של העבודה, מה הקטע? אתה חושב שאם אתה עובד במקום שמרוויחים בו כסף זה רע, אם אתה רוצה אתה יכול לתרום לצדקה את הכסף שאתה לא צריך. אלא אם כן אתה עובד באיזה חברה שעושה דברים שאתה לא מסכים איתם או משהו אז מה זה משנה? מה אתה קומוניסט?

eb182

New member
זה לא ניגוד אינטרסים

כי לא כל אחד שמרוויח כסף עובד באיזה חברה גדולה שמנצלת את המעמד הנמוך צריך לעשות את מה שאתה אוהב ומה שמעניין אותך והרבה יותר קל להשפיע ל אנשים שאתה מהמעמד שלהם וככה אפשר לנסות ליצור קבוצה אחרת של אנשים ממעמד בינוני שלא ינצלו אנשים ויעזרו לאנשים ממעמד נמוך יותר כל עוד הם רוצים את זה כי לא כולם רוצים להיות חלק מהצדקה שלך.

xero1

New member
אפשר לראות את זה מנקודה אחרת

אתה מתגייס לצבא? שמאלני אתה? אז אל תיהיה קרבי או משהו, אל תלך לשטחים, לך להתקבל לגלי צה"ל או משהו, תשים פאנק, תיהיה טבח, אל תיתרום הרבה לארץ שלך אם אתה לא אוהב אותה, תעשה את מה שחובה עליך לעשות, אבל לא חובה עליך לעשות משהו "גדול", אבל אני מבין שכבר סיימת צבא, אז זה כבר לא משנה. נעזוב את זה. בקשר לחיים שאחרי, 20+, יופי, מה זה משנה איפה אתה עובד? פאק, אתה מרוויח כסף לבד ו"חי בשביל עצמך ולבד", זה לא בדיוק מה שעושים, אבל הבנת את הכוונה. זה שאתה עובד בהיי טק או משהו לא אומר שאתה לא יכול ללכת להופעות פאנק או משהו. וכל "הדברים הבסיסיים" האלה שאתה מדבר עליהם, זה בדר"כ ילדים לוקחים כמובן מאליו, פשוט עד שמבינים את המשעמות של כל זה והכל. בכל מיקרה, אני אומר - תשמע את המוזיקה שאתה אוהב לשמוע, תחייה את החיים איך שנוח לך, אל תערבב בניהם.

אממ אני אומר ככה :

לא להשקיע בלימודים ולעשות "מרד" יפגע רק בך וזה יהיה די מטומטם כי בעתיד אתה הרי רוצה לחיות טוב לא ? עכשיו בשבילי פאנק זה לא דרך חיים . יש לי השקפות עולם (סטרייט אדג´) שאני מסכים אתם או מסכים חלקית אבל זה עדיין יותר בגדר מוסיקה בשבילי. מי קונה נעליים ב800 שקל?? אני קונה ב200-400 אבל זה כי אני חייב מיוחדות יש לי בעיות ברגליים :/ . פאנק בתור דרך חיים לדעתי זה מסריח. אבל גם תלוי איך . אם אתה שותה ומעשן כל היום , לא הולך לביצפר ולא עושה כלום בחיים שלך אז זה דפוק. אם אתה בעל אדאולוגיות , לומד ועושה משו אם החיים שלך אז זה בסדר :) לדעתי תשקיע בלימודים וכל החרא הזה ותשמע פאנק מהצד. הגמד

devotchka

New member
בידיוק...

מה כל כך מנוגד בין למצוא עבודה ועדיין ליהיות פאנקיסט?! סך הכל כולם מדברים על זכויות לפועלים וכל זה, אז זה די מפגר מצד אחד ללכת לצעוד ולהפגין ב-1 במאי ומצד שני להתעלק על ההורים שלך ולסחוט מהם כסף ולסרב לעבוד כי זה כל כך לא ´פאנקי´...איזה שטויות.

xero1

New member
או שאתה יכול להיות עורך דין

ולדפוק את הסיסטם בשיטה מתורבתת. כמו בSLC punk

voodoo

New member
נו, מה יהיה ?

פתחתם רשת פורנו מאוחדת ?

למעלה