משו על סוהרסנים

משו על סוהרסנים

חשבתי על משו, איך קיימים סוהרסנים? כאילו אין אבא סוהרסן, ילד סוהרסן ואימא סוהרסנית.. הם איכשו מתרבים ואיך הם בכלל נוצרו? רשום שהם ניזונים מיאוש, חוסר תקווה וכל הרגשות של האסירים מהאזקבאן...

power 0f 3

New member
נראה לי שזה

כמו המדוזות הם לא מתרבים הם פשוט נוצרים מהמים וכאלה אז ככה הסוהרסנים הם נוצרים מכאב ויאוש...

Shaby Sababy

New member
זאת כבר הפעם הרביעית בערך ../images/Emo6.gif

שאנחנו מגיבים באותה דקה, אבל אתה לפני

mjlk

New member
../images/Emo6.gif

אם כבר שקיות... היינו במצפה התת-ימי באילת, ואחים שלי "וואי! תראו, זה סוסון ים!" "וואי! זה קיפוד ים!" "תראו, הנה צב ים!" אז אחי הכי קטן (בן 3) רואה שקית בתוך המים וכזה "וואיי!! תראו שקית-ים!"
חחחחח ומדוזות נוצרות מהמים?

מוטי, ברוך הבא

אני שמח שחזרת אלינו אחרי תקופת היעדרות מסוימת שבודאי יש לך הסבר לזה, הלא כן?! בכל מקרה, אני מסכים איתך לגבי התרבות הסוהרסנים. ועוד משהו: אל תעלם שוב מוטי. אנחנו צריכים אותך!

City Of Angel

New member
הכלאה של בני אדם

כן באמת קצת קשה לדמיין סוהרסנים מתרבים (למרות שיש בטבע הרבה דברים שקשה להאמין), אבל סביר להניח שסוהרסנים זה משהו שבני-אדם יצרו (וליתר דיוק משרד הקסמים של בריטניה) כי מוזכר תמיד שאין עוד סוהרסנים חוץ מאלה של משרד הקסמים. ב"חיות פלא והיכן למצוא אותן" מופיע יצור (לא זוכר כרגע את השם) שמזכיר מאוד סוהרסן, והגירסא המקובלת היא שהסוהרסן הוא איזשהו "פיתוח" שלו שבני-אדם יצרו כדי שיתאים לצרכיהם.

חח כן יכול להיות שבמשרד הקסמים...

אני רוצה לקנות את הספרים חיות פלא והיכן למצוא אותם וגם משו על קווידיץ'.. :/ איך קוראים לספר על הקווידיץ'?

jogy

New member
א נראה לי הגיוני..

שהקוקסמים יצרו אותם כי הם בטח היו עושים אותם צייתנים... ואיך האמת הם מתרבים? מוזכר בתחילת הספר השישי שהערפל מסביב זה בגלל שהם מתרבים..

ogispan

New member
קווידיץ' בראי הדורות

פנה אלי במסרים אם אתה מעוניין

אותי יותר הטרידה השאלה

איך האגריד נוצר? איך בדיוק מישהו שהוא כמעט גמד ומישהי שהיא ענקית מצליחים להביא ילד? היו להם בכלל נושאי שיחה? הם בכלל הבינו אחד את השני? לאן הם הלכו בדייט?

למעלה