משו נחמד...

gamba girl

New member
משו נחמד...

אני לא מכירה כאן אף אחד, אני די חדשה בכל העניין הזה... אבל יש לי כאן בייס שאני ממש אוהבת, של פריז בלוז, אלה דוליז מה זה יפות! ב-
גמבה

*בנות אני צריכה עזרה*

קודם כל גמבה חמודה, אין לי מה להגיד לך...ברוכה הבאה
והפאריז בלוז באמת יפות! ועכשיו תקשיבו-הכנתי היום דולי שכבר הראתי לכן, ולקחתי אותה לפוטושופ והתעסקתי שם עם הבלור, ויצא לי אחרת לגמרי...אז אני רוצה שתאמרו לי מה יותר יפה (או מה פחות מכוער...
) זו הראשונה שכבר פרסמתי

ShiN ShiN

New member
דבר ראשון../images/Emo70.gif

ממש ממש אהבתי את הדולי! בכלל!! מהממת! הבגדים, והשיער בכלל גרם לי לקנא!!! ממש ממש יפה!!!! =) ולשאלתך! =) אהבתי יותר את השנייה, יותר מיוחד! =)

תודה רבה חמודה../images/Emo24.gif

עשיתי עוד אחת....כי אני לא רוצה לישוןןןןן....
אמממ....השיער הוא הרעיון בדולי....לא התכוונתי בכלל לעשות דולי, רק רציתי לנסות שיער, וזה מה שיצא
וכן, אני יודעת שהוא עקום...

chatenoire

New member
תגובה

שיער מגניב, וגם הבגדים יפים. אני אישית מעדיפה את הדוליז בלי כל האפקטים של הפוטושופ, למרות שלאחרונה יש כמה בייסים שנוצרו עם איירבראש והם נראים מצוין. בכל מקרה, אני חושבת שהיופי של הדוליז הוא ההתעסקות והאתגר של הפיקסלים. אם מתחילים עם אפקטים זה מוציא את הכיף...

Mooa-Numi

New member
תגובה ל ˆˆˆpupikitˆˆˆ !!! תכנסי!!!

אניוואי, יפה, אבל לחוד. המכנסיים כל כך לא הסגנון של החולצה...

victorya

New member
ענתי- מוכשרת שלי!!

לא הייתי פה עידנים (
אל תשאלו אפילו) ולא הייתי מודעת להחלפת השם שלך!! אני מסתכלת על הדולי *המהממת* (הכוונה לראשונה) ואני חושבת לעצמי על הילדה המוכשרת החדשה שעוד לא הכרתי...
לפתע *מתפקעת* שמתי לב לחתימה שלך, ופתחתי את הכרטיס האישי שלך, ומה אני מגלה??? תנחשו! *פתטית* ענתי!, אחר כך גם ראתי את ההודעה של מיכל... אבל לא משנה! אז בקיצור: שתיהן פשוט מדהימות, האחרונה והראשונה בעיקר, והאמצעית... פחות... ביום רביעי מורידים לי את הגבס!!! יאאאאאאאאאאאאאאאש!! *מתחילה את תהליך החרפון* *חושבת שכדאי לי להפסיק לכתוב בשלב מסויים זה* ביי! אגב.... שימו לב לדולי החדשה שלי
*מרגישה נחותה*

תודה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif!

ובקשר לדולי שלך, אני עשיתי לה מקצה שיפורים *קטן*
מקווה שאהבת....

למעלה