משו נחמד

DAN1EL

New member
../images/Emo118.gifהנה מה שאני חושב:

(ועדיין לא קראתי מה אחרים רשמו, תכף אני אקרא) חכם\ה- סוניה ז"ל טיפש\ה - זיו רמאי\ת - חחח כמעט כולם...אמממ...אודי. סחטן\ית- קובי (סחט את נירה בתחילת הסדרה) שקרן\ית- נירה בוגד\ת- כולם, אבל בעיקר ריקי מצחיק\ה - ריקי המלכה! ואפי... משעמם\ת- ליה דברן\ית - זיו שתקן\ית - האומנת!!
סנוב\ית - שירן ושחר עדן. מצא מין את מינו... מתלהב\ת - שחר עדן נחמד\ה - ירון...אבל נחמד מדי. נצלן\ית - נירה

BryNicky

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנייייייייי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

חכם-שאול טיפש-אפי (?) רמאי- סחטן-קובי שקרן-חחחח כמעט כולם אפילו סוניה ז"ל ומיכל בוגדת-נירה מצחיק-אפי וריקי משעמם-שאול דברן(מדבר הרבה)-שירן לא סותמת ת'פה.... גם ריקי מדברת הרבה שתקן(לא מדבר)-האלה מההצגה.... השחקנים.... סנוב-חבל לי להגיד את זה.... שחר עדן.... אבל רק בסדרה!! עופר אחלה!! מתלהב-זה אותו דבר לא?? נחמד-שחרררררר נצלן-שירן אודי.... המשך תכונותתתתתתתתתתתתתת.... ביצ'ית - שירן חולה נפש - ארז מופרעת - ענבר - אם תשאלו אותי היא ממש דפוקה על כל הראש.... חלשת אופי - סוניה!! בדרך להתדרדרות נפשית - בתיה חיזר - תומר וריקי מדברת יותר מדיי.... זה היה כבר לא?? כן.... אין לי כוח למחוק חחחח

BryNicky

New member
אאאאאאאאאאאהההה

יש לי המשךךךךךךךך!!!! משעמם - ליה שאול ומיכל.... קוף - זיו מוזרה - (לא להתנפל עליי היא בכל זאת התחפשה לבן) רותם חאאאאאאאאאאאאאאתתתתתתתייייייייייייךךךךךךך מקסים כוסון שווה ומושלםםםםםםםםםםםםםםםםם - שחר עדן....

TATUGIRL

New member
שלי.....

חכם- אפי.. הוא פשוט קולט הכל.. טיפש- קובי,שחר עדן, זיו רמאי- נירה סחטן- יעל שקרן- נירה, אודי בוגד- נירה, יעל, שירן מצחיק- אפי, ריקי, ארז משעמם-מישל דברן- קובי, אודי שתקן- גנגנע- מת... סנוב- שחר עדן, שירן מתלהב- שחר עדן נחמד- ירון, ליה, ענבר,רותם, נצלן- נירה , יעל

jenn aniston

New member
../images/Emo85.gifגם אני רוצה!

חכם- ליה טיפש- זיו רמאי-ארז סחטן-אלפסי שקרן-נירה בוגד-אודי ונירה מצחיק-ירון ואפי משעמם-בתיה דברן(מדבר הרבה)-שירן שתקן(לא מדבר)-אפי סנוב-שחר עדן מתלהב-שחר עדן נחמד-שאול ורותם נצלן-ארז

לאטס ננסה../images/Emo8.gif../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif

חכם- אודי. טיפש- אודי. רמאי-אודי. סחטן- אודי. שקרן- אודי. בוגד- אודי. מצחיק- *לא* אודי. משעמם- דפאנטלי אודי. דברן- אודי. שתקן- אודי. סנוב- אודי. מתלהב- אודי. נחמד- אודי. נצלן- אודי.

למעלה