משו נחמד... כנסו...

mr nice guy

New member
משו נחמד... כנסו...

יש לי רעיון! שכל אחד יספר מה החוויה הכי מופלאה וגדולה שהייתה לו. אם זה סיאנס אימתני... תקשור מרגש.... התגלות אלוהית כלשהי...או הדבר שגרם לו להאמין שיש דבר כזה העולם הבא. הבנתם את הכיוון?

The Warrior

New member
Turn Your Ears Towards Heaven

אלהים מתגלה אלי יום יום בצורה של דיבור. כל מה שאני עושה זה בעיצה ממנו. אתה מחפש אורות? הבזקים? רעידות אדמה? יש, אבל לא חייב להיות. המושג "עולם הבא, כוונתו לעולם כאן על פני האדמה. העולם שיוותר בסוף תהליך הגאולה בו אנו נמצאים היום. אותו עולם ללא מלחמות, אשר רק המעטים יזכו להגיע אלין. (המעטים? - זה יחסי) אתה ודאי מתכוון לעולם הרוחני בכללותו. אותו עולם בו אנו לא מבקרים במודעות רגילה. שם הייתי, בבית דין של מעלה, אך אני לא רוצה לספר מה עשיתי שם. אימתני כן. נוכחתי בהרבה גירושי שדים מבני אדם. למדתי את זה, ראיתי וביצעתע בעצמי. שד איננו דמות לבנה כפי שמדמיינים אותה. שד הוא רוח, לכן הוא יכול ללבוש כל צורה שירצה. כן - דיברתי עם שדים. ציוויתי על רוחות. התווכחתי, אבל אין ויכוחים. עם רוחות אסור להתווכח. אין מה להקשיב להן. פקודה, והן חייבות לצאת. זהו! הכי מבהיל היה לאחרונה, כשדיברתי באיסיקיו, ומסתבר לי שאינני מדבר עם הנערה, אלא עם רוח שהשתלטה עליה. הרוח דיברה איתי דרך האיסיקיו. ביקשתי את הנערה, והרוח משיבה לי: "אסתר (שם בדוי) לא כאן! אני (כאן הרוח הציגה את שמה)! קלטתי את המצב, ודיברתי עם הרוח עד שהיא נאלצה לשחרר את אסתר (שם בדוי). הרוח הודיע שהיא משחררת אותה וצ'יק האיסיקיו עבר לאופליין. זמן קצר אחר כך אסתר יוצרת איתי קשר באיסיקיו, וכאילו לא קרה דבר. היא לא זכרה שום דבר. הודעתי לה עם מי דיברתי, היא בדקה אחר כך בהיסטורי, וראתה שזו אמת. הודעתי לאסתר שתפסיק עם העסק הזה (כישוף). אמרתי לה שאם בפעם הבאה הרוח מופיעה ולא היא, אני שם אותה באיגנור
! מאז הרוח לא הופיע יותר... תמיד ידעתי, אך זה היה מבהיל (פחדתי על אסתר
)

Flame

New member
שלום ../images/Emo13.gif

הסכמתי עם כמעט עם כל מה שאמרת
.. ועם זאת אני תוהה מדוע אתה חושב שרק מעטים יזכו לעלות לאותו עולם מרומם ומואר
? ובקשר לשאלה שלך ניצן
.. הממ.. אני חושבת שהחוויה הכי מדהימה שלי הייתה כשפגשתי במלאך בפעם הראשונה
כל תיקשור מדהים בפני עצמו ולאו דווקא עם ישויות למיניהן
האמינו לי שתיקשור עם עץ או עם בע"ח תורמים המון!.. אין מילים לתאר את התחושה האוהבת שעוטפת אותי בכל פעם כזו..

The Warrior

New member
דיברתי על העולם הבא

עולם הבא כשמו כן הוא. הוא העולם שיהיה כאן על פני האדמה אחר שהמלחמה הזאת תסתיים. המלחמה בה אנו נמצאים היום תתפתח למלחמת עולם שלישית כולל נשק אטומי, שאר נשק בלתי קונבנציונאלי, זה יגרום לשינויי מזג האויר, תהיינה סערות, שיטפונות, וכו'. ע"פ ידע שיש בידי ישתתפו בכך גם ישויות מחוץ לכדור הארץ. כל זה מופיע גם בתנ"ך. זה שאנשים מפחדים לדבר על זה, זה לא אומר שזה לא קיים. מדובר על "שרידים" שישארו. בעיני "שרידים" זה לא כל אחד. "עולם מרומם ומואר" זה מקום אחר. יכול ליהיות שהוא כאן, אך במודעות אחרת. לא לזה התכוונתי. בברכה,

Flame

New member
האאא טוף ../images/Emo24.gif

התכוונתי בערך למה שאמרת ולכל אחד יש הגדרה שונה לכך
בברכת אור ואהבה

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

החוויה הכי מופלאה שלי....אממממממ.... אין לי מושג למה זה... אבל זה פשוט השאיר לי חותם עמוק-
הפעם הראשונה שביצעת הטלה אסטרלית.... "אני זוכר את זה כאילו זה היה אתמול" ואני אף פעם לא אשכח
יום נעים,

כל ההתקלויות שלי בנושא..

היו מהממות בעיני משום שכל מיפגש כזה מוביל להתפתחות ולשלב הבא ולכן אין יוצא דופן,העיקר הוא ל"גדול" רוחנית. שלך חנה גונן

Swicca

New member
אצלי דווקא ...

.... הפעם הראשונה שהצלחתי טלקינזיס (טוב פחות או יותר זה פשוט התפרץ ... חח אבל גם משהו) ... וכמובן הכישוף הראשון שלי ...

קרנוש21

New member
חחחחחחחחחח חמוד אתה משו משו

זה יגיע גם אלייך רק תמשיך לחפש לבקש ולהתפלל

Candytuft faery

New member
../images/Emo20.gifאני!!

אממממ האמת שאני אל יודעת מה בדיוק גרם לי ממהתחלה להאמין זבה, אני פשוט תמיד האמנתי בזה. אבל מה שהכי כזה השאיר עלי רושם זה שראיתי צל בהיר- מין הבזק אור חולף על יד התמונה של סבא שלי ז''ל. וגם הקטע בבית הקברות שקרה לא ממזמן גם השפיע על די.

למעלה