משו נדיר קורה לי..

משו נדיר קורה לי..

מחסירה פעימת לב ומקבלת בריבית דריבית פעימת דגדגן נדיר לדעתי.. הרגשתם כבר אבל ממש ממש איך הלב שלכם מחסיר פעימה ממילה..מבט..מגע.. מהרגע הראשון ..? "החסרתי פעימה"-זו היתה הכותרת הנוסטלגית מהמסר הראשון פעימות לב.. פעימות של תשוקה פעימות אהבה פעימות גם של פחד טרוף של חושים.. נכון..שזה נדיר? (פועמת נפעמת עדיין כל פעם מחדש מפעימות הלב הללו..)

פעימת לב וצמרמורת

מנשיקה ועוד נשיקה ואז המבט הזה בעיניים האישור הזה שזה זה שהולך להיות לנו טוב יחד:)

אני לא מחסירה פעימה

אני יכולה לקבל אורגזמה , רק מהמחשבה על משהו ממש ממש מחרמן...לצערי זה לא קורה לעיתים קרובות :)

מה זה הרבה לדעתך?

מס' פעמים ביום או פעם ביום ?

זה קורה בדרך כלל

במערכת יחסים חדשה, שהוא ממש עושה לי את זה. וזה קורה לעיתים רחוקות. כי אני לא מחליפה אותם מהר <את הטובים>

המנער

New member
לא יודע..

אבל מישהי אמרה לי פעם שהיא הכי אוהבת בעולם להרגיש את הפעימות שלי רגע לפני שאני מתפוצץ בתוכה.. לא אותו דבר אני יודע , אבל גם סוג של פעימה..

פעם היו גם הפעימות של רבין

כל פעם שממשלת רבין פעמה פעימה עוד כמה אוטובוסים התפוצצו...

כמה רומנטי מצידך

להזכיר את זה כאן בהקשר של הפוסט הזה-איך בדיוק תפסת כיוון כזה ? ואני בכלל שאלתי את המנער.. שנראה לי טיפוס מאוד מאוד רומנטי(הייתי שמה אייקון-אבל אני מתחשבת בו)

אמרת רומנטיקה כבר נהייתי רעב.

חשבתי שאחרזור אחרי ארוחה דשנה ואמצא פה פתיל במיטב הרוח הסתו (אע"פ שמישהו שכח לכבות את הכבשן של יולי-אוגוסט)...

סאלי31

New member
שיא הרומנטיות...על פעימות מדברים?

לא סתם אומרים שהסקס הכי מענג זה סקס תחת אש. אפשר לעשות מזה משחק מילים ... אך אם מישהו רוצה לקבל כן מבחורה כדאי לו לקחת אותה לסרט מפחיד, וכך היא תחשוב שהזיעה והרעד והפעימות החזקות והמהירות (שדובר עליהן בשרשור) הן תגובה לתשוקה אליו ולא כפחד מהסרט... חח חומר למחשבה..

המנער

New member
לא יודע..

אם התכוונת ל"תחת אש " כפשוטו . אבל אם כן , ומצאת אחד שגם יעמוד לו בסיטואציה הזו , תתחתני איתי .

סאלי31

New member
האמת ...

שקרה לי משהו דומה, אז כשהייתי בהולנד בטיול והיינו ברכבת שדים, ישבתי ליד המדריך וגם כששטנו במערה בבלגיה כל הפחד הזה גם כשהיינו למעלה במגדל אייפל, היה לשנינו כל כך קשה לכבות את התשוקה.. בדיעבד אני מבינה שאולי זה היה בגלל הפחד, למרות האישיות המטריפה של המדריך והלוק ההולנדי:) אוחחחחחחחח איך אתחתן איך?????????????. אולי א@#@#$% איתך!

hyg

New member
כן

נכון שזה נדיר אבל ככה יודעים שזה גם קיים ולמען הנדיר הזה לעיתים שווה להמתין :)

ש ו ו ה

לגמרי שווה... פעם חשבתי שאבדתי את היכולת הזו .. שהכל עובר על ידי ולא יכול לחדור ולרגש אותי באמת..

למעלה