משו מתוק לשבת...

משו מתוק לשבת...

מצאתי ברשת להפעיל רמקולים ולהכין חיוך.... מקווה שהלינק יעבור.. פדיחה לי אם לא (

magy

New member
הלינק עייף.....נתקע......

צריך לתת לו איזה ......תרופה לחיזוק........

אצלי לא נתקע כלום...

אם נתקע לך שימי שמן.. ויתחלק כמו שמן זך.. מגי מה קורה עם המחשף שלך? אצלי הצפרדעון רוקד ומקרקר אופרה צפרעית נהדרת..

אלו מציאות ?../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

מגי, על תקן שרון סטון. (סתם) בקרוב האופרה המשומנת היטב. אל תנחשו. תקראו !

magy

New member
אני רושמת אותך ואת בן בן.....

שאר העולם נשאר אדיש........ הבנתי שעדיין לא למדתי לכתוב בנושאים מסויימים כמו שצריך...... לא מספיק לדעת לעשות....צריך גם לדעת לתאר......וזו כנראה, לא המומחיות שלי...... רק את ובן..........הגבתם..... יתר האנשים מילאו פיהם מייייייייייייייים.............שם בפורום ההוא.......

לא מכירה את הפורום ההוא...

תשמעי, אם הם לא מגיבים לכזו הודעה, הם לא שווים שתכתבי עבורם. ולמה לא פירסמת בסקס אחר? הם לבטח היו יודעים להעריך את הכתיבה. יפה כתבת, וה-ראיה, הרגשתי איתכם באותה מיטה (

magy

New member
בקושי היה לנו מקום שם

בפעם הבאה נפנה לך מקום..........ותביאי מצלמה!!!!

redredole

New member
היי מגי

כתבת נפלא למה ללכת לרעות בשדות זרים? מה כאן בביתך אינך מרגישה בין חברים? צריכים לרוץ אחריך לקצוות הפורומים? ותודה לבן אהרון שהפנה את תשומת ליבנו.

magy

New member
אם אגיד שזה מביך, תאמין לי?

הפורום שלנו תכלת, אז השארתי את הכחול......למקום המתאים......... ובכלל, אין נביא בעירו............... אבל תודה על תגובתך...... זה התחיל מתלונה שלי שאין תגובות בפורום מסויים שבו הדבקתי.... והייתי בטוחה שזה כתוב לא טוב....... אבל אם אתה אומר.............אתה מבין בסיפורים האלה, טוב ממני.... זה הסיפור הראשון שלי......שדבק בו חוסר צניעות.........
PPP

חוסר צניעות?

לא מסכימה איתך. אין דבר טבעי יותר מאשר לאהוב גם אם לפעמים זה קצת יוצא מהמעגל

magy

New member
מה אומר לכם השיר הבא?

שמתי שמן חונה........אז נזכרתי בשיר ישן......שחודש לאחרונה..... קרדיטים........אחרי שאבדוק........מי כתב והלחין....... רגע לפני - עדנה לב רגע לפני שסוגרים את הדלת ואין ברחוב אנשים רגע לפני שהשמש צוללת בים של בתים וכבישים רגע לפני אתה איתי ושוב מבטך בי נוגע ולו רק ניתן במבטי למשוך ולמשוך את הרגע רגע לפני שהחורף בזעם מטיח ברד ממרומים רגע לפני שעונה לו הרעם באשד אדיר של צבעים רגע לפני אתה איתי ושוב מבטך בי נוגע ולו רק ניתן במבטי למשוך ולמשוך את הרגע רגע לפני שהבוקר צובע באור את שלבי התריסים רגע לפני שהרוח גווע ברחש צמרות העצים רגע לפני אתה איתי ושוב מבטך בי נוגע ולו רק ניתן במבטי למשוך ולמשוך את הרגע רגע לפני רגע לפני רגע רגע לפני אתה איתי.............................

למעלה