משו מעצבן ומעליב

water flower

New member
משו מעצבן ומעליב

קודם כל שלום לכולם :) עכשיו לעינייני, זאת רק אני או שנמאס מהפאקינג גזענות ה"צברית" המגעילה?! גל פרידמן זכה במדליה וזה הכי כיף שבעולם אבל ישר כל יושבי השווקים למיניהם (ויסלחו לי האנשים האינטלגנטים שמבניהם) התעוררו ובעברית לא ממש רהוטה התחילו לצרוח שזה מצויין שגל פרידמן זכה ועוד יותר מצויין שהוא לא רוסי. כאילו רוסי זאת מילת גנאי, כאילו הספורטאים ה"רוסים" באולימפידה הם לא מהארץ שלנו (שאגב לא תדע בחיים לקבל עולים מברית המועצות בזרועות פתוחות לעולם. בגלל הקנאה בהצלחה). ישר עם השטויות שהם רוסים, והם לא צברים ואיזה כיף שגל פרידמן צבר וחס וחלילה לא עולה. ממש בושה. אז רק מילה קטנה לכל אותם שכלתנים מהעלית שבחברה שלא כל כך "מזדהים" עם העולים שמייצגים אותנו: תמשיכו לקנא חברים, כי כמו שאבא שלי תמיד אומר לי (ברוסית יש לציין, מגעיל הא?) הניצחון יהיה שלנו. והם לעד ימשיכו להתבוסס בתוך ה(תסלחו לי) זבל שלהם. ואנחנו ננצח :) תגובות מישהו? ותסלחו לי על השפה הקשה אבל זה פשוט מעורר זעם לדעתי.

maxim1991

New member
../images/Emo46.gif מי אמר את זה?

תביא שמות אני כבר יתפל בהם

יושבי השווקים "אינטלגנטים"?

בדיחה טובה. את צודקת בהחלט הדבר הכי מגעיל המדינה הזאת שהצברים [חלקם הגדול] אף פעם לא יקבלו רוסים לא משנה מה. ההפסד כמובן שלהם. ד"כ אמרו עכשיו בחדשות ערוץ 2 במילים האלה : הספורטאי הישראלי הראשון שזוכה בלב בלה בלה ויש לו את השפה העיברית הכי טובה" כל הכבוד כמובן יונית לוי!

EMILY666

New member
טוב את מוכרים בשוק עוד

אפשר להכעיל איך שו למרות שלא יוצא לי אבל יונת?????????? מה זה אומר???.

wasted years

New member
מה שחלק מהצברים לא יודעים הוא...

שלהם שורשים מזרח אירופאים:\

EMILY666

New member
נכון!!! ראיתי ת'כתבה הזות

בערוץ 2 עכשיו בערב אחרי התיקווה באטונה מה זה איזה יופי שהראשון שמביא מדליה זה ישראלי ולא רוסי לרוסי יש מאמנים הוא רק מתאמן וישראלי עושה עם נשמה!!!!! איזה בולשיט זה?????????????????.. אני כול הזמן מופתעת ונדהמת לרעה מהיחס הזה בלאט סלחו לי על תגובה הזות ת'נושא הזה חפרו המון ואני לא רוצה שהנושא של פורום יהיה הנושא זה אבל אני חייבת להיתבטא.........!

water flower

New member
באמת!

ברצינות! אני כזה רואה טלוויזיה עם המשפחה , ערוץ 2 מדבר על גל פרידמן וראיינו כל מיני ערסוואתים מה הם מרגישים (כאילו מה אנשים נורמלים לא מרגישים? חובה לצלם קופי אדם?!) אחד מהם בשיא הטבעיות "אני שמח שגל פרידמן זכה! כי הוא צבר ולא איזה רוסי שמאמנים אותו" אה באמת? וואלה איזה יופי לא ידעתי שגל פרידמן הגיע לכך בלי אימון, אני אומרת מגיעה לו עוד מדליה! ולמרואין חתיכת איש מערות גם מגיעה מדליה, על זה שהצליח לחבר משפט!

Angel lips

New member
לכל אחד בא להתגאות... הם מרגישים

גאווה שהוא יליד הארץ ולא עולה שיהיה להם בכיף..אי אפשר להתעצבן על למה אנשים מרגישים גאווה... סוף סוף ישראלי "טהור" יליד נארץ זכה ולא קיבל הכשרה של חו"ל... כמו רוב שחקני הכדור סל שהם בכלל לא ישראלים...

moon and sun

New member
הם יכולים להמשיך לחלום!

לא משנה כמה יליד הארץ הוא, וכמה ישראלי "טהור" הוא המאמן שלו עדיין רוסי! כל הידע שלו עדיין מגיע מאדם רוסי! והם יכולים רק לחיות באשליות שהניצחון טהור של הישראלים. חבר'ה אנחנו עדיין שולטים ולא משנה מה כולם יגידו, כך או אחרת- אנחנו תמיד שם!

the freaky girl

New member
הא?! ../images/Emo46.gif

איזו קנאה מגעילה!! אני כל כך לא סובלת את זה!! אפשר לחשוב, זה שהרוסים אתלטים יותר טובים, אז אפשר לקבל את זה, אבל קנאה וכל מה שקשור בה? סליחה, אבל זה שהוא "אחד משלנו", זה אומר שהוא מייצג את ישראל, ורוסי הוא גם ישראלי!!
אויש, זה ממש דוחה אותי..

אל תקחו את זה אישית הישראלים שונאים

את כולם. המזרחים שונאים את האשכנזים והאשכנזים את המזרחיים. החילונים שונאים את הדתיים והדתיים את החילונים. ש'ס שונאים את שינוי ושינוי את ש'ס. הערבים את היהודים והיהודים את הערבים. מכבי שונא את ביתר וביתר שונא את הפועל. שרשור כמו שנכתב פה רק מעמיק את השנאה. הארץ הזו מלאה שנאה. אל תשימו לב לשטויות שאולי 10% מהישראלים אומרים. כי זה נכון שבין העולים מרוסיה כולל חבר העמים היו 5% או 10% שההתנהגות שלהם קלקלה את השם הטוב של הרוסים. נקח לדוגמא את שכונת התקוה שיש לה שם רע. גרים שם אלפי אנשים ורובם טובים אבל בגלל כמה בודדים יצא שם רע לשכונה. גם לכרם התימנים יצא שם רע בגלל אחוז קטן של פושעים שהיו שם. (אני לא יודעת מה המצב כיום אבל תמיד היה לשכונות האלה שם רע) כמו כן בין מליון אנשים ולא חשוב מאיפה תמצאו אנשים רעים שמוציאים שם רע לעדה כולה. אז אל תקחו את זה אישית. מדברים בהכללה על הרוסים בגלל כמה בודדים. שום עליה לא התקבלה כאן באהבה אבל בסוף כולם נקלטים והופכים לישראלים אין מה לעשות הזמן עושה את שלו. גם אר'הב היא מדינה של מהגרים שבסוף נהיו לעם אחד. ישראל היא מדינה קולטת מהגרים (לא כותבת עולים) ולכל מהגר בכל מדינה קשה ובישרקאל קשה פי כמה אבל בסוף בסוף הכל יהיה טוב.

למעלה