משו מעניין........

tomgavish

New member
משו מעניין........

למי שמכיר את הלהקה פאדל אוף מאד..(מי לא?), בכל מקרה הלהקה מעריצה גדולה מאוד של נירוונה....מה שמעניין הוא שהם מנסים להיות כמוהם (בחיים לא יגיעו לגדולה שלהם בטוח), והם להקה מאוד טוב (לדעתי), בכל מקרה היום שמתי לב לחברת תקליטים שלהם ונחשו מה גיליתי? אותה חברה כמו של נירוונה גפן...פשוט נדהמתי מילא לנסות להיות כמוהם...אבל ללכת בדיוק בדרך שלהם אותם חברות אותו הכל? מוזר.....

space girl

New member
זה לא ממש מוזר

יש מלא להקות שמושפעות מלהקות אחרות .... רק מעצבן שלהקות אחרות מנסות להקות שהן הושפעו מהן , ופאדל אופ מאד אףפעם לא יוכלו להיות נירוונה ... גם הנסיבות לא מתאימות תאכלו הרבה לחם , זה בריא !

שמעתי על זה

והם באמת מושפעים מהם, למרות שהם לא מגיעים לרמתם המוסיקלית. הסולן של הלהקה מאוד מנסה להדמות לקורט קוביין ז"ל, רוצים לראות? צירפתי תמונה של קורט קוביין באחת מההופעות שלו, שימו לב מי מחקה את מי.

tomgavish

New member
וואו הם באמת דומים...אבל לא קשור

ווס מפאדל אוף מאד בלי כובע ל דומה לו בגרוש...במקרה ראיתי אותו אתמול (במכולת של איציק הוא קנה חלב 1% הוא בדיאטה), סתם בכל מקרה...ברור שווס מחכה את קורט...קורט לא יכול לחקות את ווס בגלל שהוא בקבר....חח אולי הם עושים שם הופעות של אומנים מתים? מי יודע?

The Sandman

New member
דעתי בנושא

את האמת אני חושב שלפי דעתי אתם צריכים לעזור את ווס (או whatever השם שלו) גם אם לי הייתה להקה והייתי ממש שרוף על להקה מילדות הייתי מנסה להיות כמוהם ברור שלא להחליף אותם כי בכל זאת יש אליהם כבוד. ולמען האמת שאני רואה קליפים של פאדל זה מזכיר לי את קורט ואולי זאת הייתי המטרה שלהם...
ותחשבו על זה היאיאיאיא
D-:(למי שלא הבין יעני חיקוי זול ולא מוצלח של ז´וז´ו חלסטרה)

Skate is Back

New member
אני לא כל כך אוהב אותם

לדעתי המוזיקה שלהם לא ממש דומה לזאת של נירוונה, למרות ששמעתי כמה פעמים שהם מנסים לחקות אותם,אבל לא ממש מצליח להם. רוני,אל תנסה לחקות את ז´וז´ו חלסטרה,למה זה לא הולך לך...

tomgavish

New member
תראה הם לא בדיוק מנסים לחקות

הוא דיי מנסה להיראות כמו קורט זה נכון, אבל מבחינת מוסיקה הם לא מנגנים גראג´ בכלל, זה בין רוק כבד והתחלה של מאטל...אני לא ממש מבין בסוגים אבל אני יודע שזה לא גראג´

למעלה