משו מוזר

Candytuft faery

New member
משו מוזר

אוייש קרה לי משו מוזר ההיתי עכשיו עם סבתא שלי בבית הקברות ולא יודעת כשההיתי בו הרגשתי כיאילו משהו מושך אותי אליו והרגשתי כיאילו אני שמחה להיות בו כביכול וזה ממש מוזר. וכשהתכוונו ללכת לא רציתי ההיפך ההיתי שמחה להישאר עוד שמה. ועכשיו כשחזרתי אני מרגישה כיאילו אין לי כוחות ואני אפילו לא מצליחה להתרכז. אולי משהו שמה ממצץ לי את האנרגיה שמה כי הרגשתי שאני כיאילו ממש נמשכת לשמה. וההינו שמה הרבה זמן כי חיפשנו קרובת משפחה שנפטרה ובקיצר היה ממש שמה מוזר. ואל תחשבו כביכול שההיתי שמחה שמה כיאילו : ''יש איזה כיף יש פה אנשים מתים'' או משהו כזה. בקיצר ממש מוזר. מה אתם חושבים?

Swicca

New member
אישית .....

.... עם את חושבת שהאנרגיה שלך נלקחה ממך ... אז זו כנראה ישות המכונה "ערפד אנרגטי" (שזו בעצם כל ישות שמתקיימת מכך שהיא שואבת אנרגיה מישויות\אנשים אחרים) שבמהלך הביקור שלך בבית קברות בחרה אותך כקורבן או אפשרות שנייה היא שיצרת קשר עם ישות כלשהי שמשכה אותך לאנשהו ועקב זה שאת מתארת הרגשה טובה כנראה שהיא לא תכננה לפגוע בך אלא להסב את תשומת ליבך אליה... בכל מקרה בשני המקרים היית יכולה להיות עייפה לחר מכן או משימוש באנרגיה או מכך שאיבדת אנרגיה ...!^_^

Candytuft faery

New member
האמת כשחיפשנו את הקבר ראיתי חלקה

כזאת שנקראת חלקת ילדים והלכתי אליה (למרות שלא היה סיכוי שאני אמצא שמה את מי שחיפשנו) וראיתי 4 קברים קטנים והיו שמה קבורים 2 בנות ו 2 בנים והם היו ממש קטנים (לפי התאריך שראיתי) ועכשיו אני מבינה אצל אחת הילדות היו צעצועים על הקבר.. והיה דובי שנפל על הרצפה ושמתי לב לזה אבל לא ידעתי לאיזה קבר זה שייך וחשבתי שלא צריך לגעת בזה. אז אולי זה איך שהוא קשור אולי הישות של ילדה משכה אותי לשמה?... ועכשיו אני מרגישה רע שלא הרמתי את הדובי...אולי זה מהשרצו ממני.

Candytuft faery

New member
משבטוח לא בזמן הקרוב

אוהו אני צריכה לסוע במונית בכדי להגיע לשמה.. זה ממש רחוק בקצה השני של העיר................ אבל לפעמים אני ואבא שלי הולכים לקבר של סבא שלי אז כשניסע אני אלך לקבר ואולי אפילו אשים פרחים.

למעלה