משו מוזר שקרה לי

sillyputty

New member
משו מוזר שקרה לי

זה היה חלום שניראה כיאלו הוא מצוייר, הרקע והחפצים לא היו אמיתיים והכל היה מטושטש, וגם מה שקרה בו היה דיי מוזר אז הבנתי דיי מהר שאני חולמת.. ורציתי לבדוק את זה אז אמרתי לעצמי להיכנס למכונית בריחוף דרך החלון[
] והיצלחתי אבל ניבהלתי ורציתי להיתעורר אבל לא היצלחתי.. ניסיתי לצעוק ולזוז ולפתוח את העיניים אבל לא היצלחתי.. אחרי כמה דקות העיניים שלי סוף סוף ניפתחו והיתעוררתי. יש לכם מושג למה לא היצלחתי להיתעורר למורות שידעתי שאני חולמת ורציתי להפסיק..?

The VoolKanuS

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif../images/Emo29.gif

את האמת אני לא יודע אבל אני יכול להגיד לך משהו אחר אחרי שהצלחת לחצלל למה רצית לקום ? יכלת להעלם למקום אחר ואז לא היית פוחדת (אם פחדת)

sillyputty

New member
ממ...

זה לא שרציתי לצלול ולא ידעתי שאני יכולה להעלם למקום אחר, זותומרת כבר היו הרבה פעמים שידעתי שאני חולמת אבל לא ידעתי שאפשר לעשות בזה משו.. [ובחלום איזה ערס שמן גנב לי את הארטיק
אז לא היה לי חשק להמשיך..]

silverhawk

New member
לא כל כך מוזר ../images/Emo13.gif

לא תמיד קל כל כך להתעורר מחצלול (ולמה בעצם שתרצי?), אבל גם לזה יש שיטות:
לשכב ולעצום עיניים - שיטה יעילה ביותר - במרבית המקרים, כאשר תקפחי אותן תגלי את עצמך ערה במיטה.
לעצום עיניים ולספור אחורה מעשר, כאשר את אומרת לעצמך שב-0 תתעוררי - גם שיטה די יעילה.
מוות בחלום - בד"כ יוביל להתעוררות. אבל כאמור, הרבה יותר הגיוני לנסות ולנצל את החלום הצלול לטובה.

sillyputty

New member
תודה על התשובות

ממ..לא נורא... בפעם הבאה אני אוכל לנצל את זה..

למעלה