משו מגניב

BiGuy3000

New member
מ...מה יש שם../images/Emo35.gif...

אני לא רוצה להסתכל בכלל... ראיתי את זוועת חיי לפני כמה ימים, ועוד לא התאוששתי...

BiGuy3000

New member
טוב, הסתכלתי...

זה באמת דפוק... הרבה פחות נוראי ממה שאני ראיתי...

I am a freak

New member
../images/Emo26.gifזה דורש את השאלה../images/Emo36.gif

מה אתה ראית? מה כל כך מפחיד? *נכון שציפית שנשאל את זה... חיחיחיח......*

Gum Cigarettes

New member
רואים שהכנת לבד ../images/Emo9.gif...

*רוצה לההיות רעה עד הסוף אבל מפחדת שיצעקו עליה וירדו לכביש וידרסו ע"י אוטובוס, יום פטירה 20.2.2003*

AtRaFe BoY

New member
אתם לא יכולים ליהיות יותר רעים?

חחח תקשיבו בסך הכל אני מראה שאני יכול לעשות שמו כזה קטנצ'יק ולמי שלא הבין אני רוצה לעשות משהו יותר טוב * אם מישהו (אפשרי גם אם מישהי)*:) בכל מקרה אני רוצה לדעת איזה דברים אפשר לעשות ממ אני מיתכוון אחרים אבל מפחידים באנימציה... אני חייב שתגידו לי עכשיו יש דברים טובים!?

BiGuy3000

New member
הנה לך:

www.ogrish.com... הכניסה לא מומלצת לאף אחד, בשום נסיבות... אתר נוראי, שהלוואי שירד מהרשת... אבל, מזווית אחרת, זה אחלה מקור לתמונות מפחידות... ומגעילות... אתה יכול לדחוף אותן בסרטים כמו שראינו מקודם, רק יותר מוסווה... כלומר, לא ליכתוב-"ועכשיו-הפתעה
", ולהראות אישה עם מסמרים בראש, אלא פשוט לשלב את זה עם סאונד מבהיל באמצע סירטון חף מפשע... כבר כמה פעמים שראיתי כאלה דברים, שהקפיצו לי ת'לב לתחתונים, ואם להגיד את האמת-זה די מצחיק... שלך,

AtRaFe BoY

New member
הנה יש לי

זה גם ממש דפוק כי התמונה המפחידה היא דפוקה וגם יש בהתחלה שחור בצדדים... בכל מקרה תגיד לי אם העיקון ה-ע-י-ק-ר-ו-ן בסדר או לא... עכשיו אני יעשה כאילו אני מישהו תמים ששולח לכם את זה... בעע: שלום חבר של אבא שלי חזר מסע בעולם הוא הביא תמונות מאוד יפות! אז סידרתי אותם ברצף.. הנה לכם..

Gum Cigarettes

New member
הוא התכוון לזה

שאם הבנאדם היה נותן את הכותרת של "הנה תמונות שאבא שלי הביא מ..." -בלה בלה ואנשים לא היו מצפים לתמונה מפחידה אז זה היה יותר מפחיד.

BiGuy3000

New member
אממממ...

כעיקרון, זה היה לא רע בכלל, אבל יותר מדי שקוף וצפוי... הרעיון שלך נחמד, אבל עדיף לעשות משהו בסיגנון "איפה אפי", שהמשתמש יושב ומחפש את אפי, ואז, אחרי כמה שניות, קופץ לו פרצוף מפחיד\מגעיל+סאונד של צרחה או משהו כזה, ומבהיל אותו... כבר עשו כמה כאלה, למשל, אחד בסיגנון של "איפה אפי", ואחד שאתה מסכל על צילום של חדר, ואתה אמור למצוא מה לא בסדר בו... כמובן שהכל בסדר, אבל זה רק משאיר את המשתמש דבוק למסך... ואז, כמובן, קופץ האיש, מבהיל, ונגמר העניין... תנסה לחפש, לפני כמה חודשים העלו את זה לפורום... בכל מקרה, תנסה לאמץ כמה מהרעיונות האלו... שלך,

למעלה