משו מגניב..

NOWITZKI12

New member
משו מגניב..

בוקר טוב, בוא נעשה דבר כזה, כל אחד יגיד את הקבוצה שהוא אוהד, ויהמר באיזה מקום היא תסיים העונה..

NOWITZKI12

New member
אני 1

דאלאס מאבריקס הלוזרית, והיא תסיים במקום ה4 במערב, רק בגלל שיש לה לוח משחקים קל נגד קבוצות חלשות, בעוד שהיא תפגוש את הגדולות בבית.

Carmelo Anthony

New member
דנבר נאגטס

מתפלל ל-8, אבל יש סיכוי בסיר שהיא תמצא את עצמה גם בחוץ. ההימור שלי: 7-8, הקבוצות האחרות יתמלאו פציעות בעוד אייברסון ומלו שלא נפצעו כמעט בקריירה שלהם (טפו טפו) יתגברו על הקבוצות העייפות ויעלו ממקום 7-8.

המשתגר

New member
לא לא לא ! ! !

כאוהד דנבר (השנה אני גם עם בוסטון), אני מתפלל שהם לא יכנסו לפלייאוף! אני רוצה שבסוף העונה אף אחד בדנבר לא יוכל להתעלם מהעונה המבישה הזו! אם הם יצליחו להכנס לפלייאוף ולתת איזה פייט קצר וחסר משמעות בסיבוב הראשון עוד יצליחו בדנבר להגיע למסקנה שהיתה עונה בסדר. דנבר מבחינת סגל שחקנים היא אולי הקבוצה המוכשרת ביותר בליגה. יש להם קבוצה מוכשרת בטירוף מבחינה התקפית, וקבוצה שיכולה להיות מעולה גם הגנתית! כל לילה המפגרים האלה משחקים "בוא נראה מי קולע יותר" מול היריבה שלהם. לפעמים זה נגמר 120-121 להם ולפעמים, כמו הלילה 105-132 לרעתם. אני מתפלל שהם לא יגיעו לפלייאוף ואז יגיעו למסקנה שג'ורג' קארל מאמן פשוט אסון! כדי שלא נאלץ לראות את הקבוצה הזו אוכלת בדיוק את אותו החרא גם בשנה הבאה.

הכי מצחיק יהיה לראות

את דנבר מפספסת את הפלייאוף עם 50+ ניצחונות ואז משיגה בחירה ב3 הראשונים ככה...בלי הרבה סיכויים, אבל יכול להיות משעשע

Carmelo Anthony

New member
../images/Emo31.gif

עונה מבישה, מסכים איתך לגמרי, ג'ורג' קארל מאמן זוועה, אבל אם דנבר לא תעשה כלום, אייברסון יבין שעם הקבוצה הזאת הוא לא יעשה כלום וכמו שהוא אמר בתחילת העונה, אין טבעת? למה להישאר?, ואז נשארת רק עם מלו (קמבי כבר גוסס), פלייאוף לא תקבל מזה, אני סומך על מה שאמר לי הפרשן (ירון טלפז?) באירוח האחרון שדנבר בפלייאוף תהיה ביתרון גדול על הקבוצות האחרות כי מלו ואייברסון לא מתעייפים כמו שאר השחקנים בNBA. ותרשה לי להצטרף אליך שוב בקריאה לקארל ללכת הבייתה.

Puskas

New member
בולס

מקום 9-10 לדעתי.. הם לא מסוגלים להגיע לפלייאוף העונה..ולצערי הם יקחו 9-10..היה עדיף יותר נמוך בשביל בחירת דראפט טובה בדראפט האיכותי שיהיה השנה..

Carmelo Anthony

New member
הגזמנו....

לייקרס לא תיקח מקום ראשון, הם עדיין לא קבוצה מספיק טובה בשביל זה, אולי כשביינום יחזור בעוד חודש בערך הם יוכלו לרוץ יותר טוב, אבל זה יהיה כבר בכמעט-פלייאוף ואז כבר יהיה מאוחר מדי לקחת את המקום הראשון.

Molchansky

New member
לא מסכים עם זה

לייקרס נראים טוב בכל המשחקים כרגע אני אומר שהם ישמרו על המקום הראשון שבו הם כרגע נמצאים, או לכל הגרוע ירדו למקום השני. הם לא צריכים את ביינום בשביל מקום ראשון או בשביל לנצח והם הוכיחו את זה מאז שגאסול הגיע (גם לפני שהוא הגיע הם היו במצב לא רע). ואם תסתכל על המערב תראה את המאזן של הלייקרס בקונפרנס 26-9 במערב, לעומת סן אנטוניו שבמקום השני עם מאזן בקונפרנס המערבי של 22-14. אז לייקרס קבוצה בהחלט מצויינת השנה, גם כשהם היו עם ביינום ובלי גאסול, גם כשביינום נפצע, וגם אח"כ כשגאסול הגיע. אז אתה יכול לטעון שהם לא קבוצה מספיק טובה, אבל העובדות והנתונים מראים אחרת
לא רק זה, אני גם מעריך שהם יקחו את גמר המערב ויגיעו לגמר הכללי.

Carmelo Anthony

New member
אבל הם עדיין לא נראים

כמו קבוצה שיכולה לנצח את האריות, ראיתי את המשחק שלהם מול דאלאס (האחרון), גאסול הראה שכשממש משקיעים מולו בהגנה הוא לא קולע כלום, רק בהמשך דאלאס התעייפו וגאסול התפוצץ, מול קבוצה כמו ספרס גאסול ייעלם, גם מול קבוצה כמו בוסטון גראנט יכול לקבור אותו בקלות, או אפילו דנבר עם קמבי, לדעתי הם יסיימו 2, ואולי אפילו 3.

Puskas

New member
אני חושב שאתה טועה..

אל תשכח שביינום עוד צריך לחזור וכשזה יקרה אז ללייקרס יהיה כוח מתחת לסל.. כרגע גאסול מתפקד 5 הרבה כי אין משהו אחר..אבל עם ביינום יהיה לו את החופש לשחק 4 ולשחק גם מחוץ לקשת ושם יהיה קשה לעצור אותו.. אני לא חושב שקמבי יכול לשמור עליו..זה סנטר וזה PF זריז.. לדנבר אין 4 שיכול על גאסול.. דאלאס עם נוביצקי שנעלם בפלייאוף והספרס עם דאנקן היחסית איטי לא אמורות לעצור לגמריי את גאסול.. לדעתי רק גארנט יכול לנטרל אותו..אבל זה לא אמור לקרות אלא שניהם יהיו בגמר NBA ואז כבר נדבר..

Carmelo Anthony

New member
ביינום יחזור מאוחר מדי כדי להציל את המקום ה-1

קמבי הוכיח כבר שהוא יכול לשמור על כל אחד. מתחת לסל זריזות זה פחות אפקט מאשר גוף כמו של דאנקן. בפלייאוף הן כבר יהיו דורסניים עם ביינום וימשיכו עד הסוף אם לא יהיו פציעות.

Molchansky

New member
תזכיר לי איפה דנבר?

ואיפה לייקרס? קמבי לא הוכיח כלום וכך גם כרמלו אנתוני ואלן אייברסון. בנתיים הם אפילו לא נכנסים לפלייאוף... לייקרס מקום ראשון במערב
וזה בלי ביינום... ובלי אריזה...

Molchansky

New member
המשחק מול דאלאס לא משקף

זה די מגוחך שאתה שופט לפי משחק אחד ויצא לך לראות משחק שבו הלייקרס באמת לא נראו טוב לי לעומת זאת יצא לראות כל משחק של לייקרס השנה, והמשחק מול דאלאס לא משקף את הצורה הכללית שבה הם משחקים כרגע.

Carmelo Anthony

New member
סגנון משחק זה כן יכול לשקף.

ובראיינט זיזעזע אותי, אמרו שהוא משחק קבוצתי ומוסר הרבה, איפה? כולו אגואיסט מסריח שכל הזמן עולה לזריקות חצי-מרחק אבודות.

Molchansky

New member
שוב

אני אסביר לאט כי אני רואה שקשה לך להבין... לראות משחק אחד ולהגיד "אני מבין את הסגנון משחק שלהם" זה הדבר הכי שטחי שמישהו אמר אי פעם. אתה לא יכול לשפוט קבוצה ממשחק אחד, ובטח שלא ממשחק שנראה שונה משאר המשחקים... לא נשאר לי כלום אלא לאחל לך חיים טובים ושהבעיה בחוסר ההבנה לא יפריע לך יותר מדי

Carmelo Anthony

New member
אתה זה שלא תופס את הפואנטה

בראיינט לא מסר גם לשחקנים פנויים, זה שלא שהוא תפס יום חרא, הוא פשוט התעקש לקחת לבד.

Puskas

New member
דווקא לא נכון

ממוצע הקריירה של קובי באס' הוא 4.5 למשחק.. העונה יש לו 5.3 שזה עלייה די יפה.. אז הוא מוסר יותר..ואל תשכח שגאסול זה שחקן שיכול ליצור לעצמו גם..הוא לא כמו הנגרים שעד עכשיו שיחקו עם קובי ולכן יש ללייקרס 2 קלעים אדירים שיכולים לבנות לעצמם ולא תלויים באף אחד...

Carmelo Anthony

New member
טוב, זה כבר סתם מחלוקת

אני חושב שספרס יותר טובים מלייקרס בלי ביינום ואריזה. ולצערי, כאן נגמר הדיון, אני נוסע לפולין, אז לילה טוב.

למעלה