משו מגניב..

cache

New member
קצת מצחיק להגיד מוגזם

כשהלייקרס היום מדורגים ראשונים במערב. בדרך כלל אומרים מוגזם כשקבוצה מדורגת שישית או שביעית בפער ניכר מהשאר ואני יטען שהיא תסיים את העונה ראשונה. אבל לטעון שקבוצה שמדורגת היום ראשונה, גם תסיים אותה ראשונה, איפה פה ההגזמה? קצת מצחיק לא?

WeissVoIP4u

New member
פיניקס סאנס

I SAY אם אמארה ימשיך לדדות יפה יפה ולהמשיך להוביל את הסאנס וששאק ייתן תפוקה ממוצעת של 15 נק' בצבע ב 25 דקות משחק SO I SAY הסאנס יסיימו 2 בקלירנס ו 4 או 5 בכללי (אולי יותר לכיוון ה 7)

עומר ו

New member
אני מיאמי

אבל עם חיבה יתרה מאוד לדנבר. מכיוון שכולם יודעים שמיאמי תהיה אחרונה, אני מהמר שדנבר כן תיכנס למקום השמיני במקום גולדן סטייט...

עומר ו

New member
לא חשבתי שתהיה לך../images/Emo13.gif

אבל אני לא רואה קבוצה אחרת שיכולה לצאת מהשמינייה הראשונה חוץ ממנה...

EizoTop

New member
ל.א. לייקרס.

מקום ראשון במערב בעזרת השם. עם לא אז מקום שני D:

פיסטונס, מקום שני במזרח

מה מקבל מי שצודק? כי.. אני צודק

Oxycodone

New member
פיסטונס

מקום שני בליגה במזרח , תנצח את בוסטון בגמר המזרח ,ותנצח את הלייקרס בגמר.

omlove

New member
יוסטון

אני פסימי כתמיד... ירדו למקום שישי במערב, ויעופו סיבוב ראשון (כרגיל) בינתיים... 18 וממשיכים לספור

גולדן סטייט

יסיימו מקום שישי. יהיה להם צ'אנס למקום חמישי, אבל אז הם ישימו לב שיוטה נמצאת במקום הרביעי, יבהלו וירדו למקום השישי, בשביל להנחיל לטי מאק את האכזבה השנתית שלו, ולעוף כי עדיין אין תשובה לדאנקן. לגולדן סטייט יש שתי יתרונות על הקבוצות שצמודות אליה : פיניקס, דאלאס, דנבר, והייתי מכניס כאן גם את ניו אורלינס. הם כבר עשו ריצה בשלב כזה של העונה (היו במקום 11 ובמרחק רב מהפלייאוף שנה שעברה, ונכנסו זכות חודש אחרון מדהים), כך שהם יודעים מה צריך לעשות, הם בפורמה טובה (בניגוד לדאלאס ופיניקס), והם כבר מחוברים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חבורה של פנטזיונרים

הרי ברור לכולם שהבוס יכנסו לפלייאוף ברגע האחרון וילכו עד הסוף השנה. לא חבל על כל הפנטזיות שלכם?

שאקיל אוניל, 3 במערב

הייתי אומר שמיאמי לא תסיים אחרונה בליגה, אבל אז שמעתי על ההשבתה של וויד. לכן אני מעריך שמיאמי אכן תסיים אחרונה, אבל בכל מקרה זה לא יספיק להם (לנו..
?) לבחירה ראשונה בדראפט. לא יודע למה, יש לי הרגשה שהלוטרי ידפוק אותנו. לגבי השחקן הכי טוב בכל הזמנים, שאקיל "הקקטוס הגדול" אוניל, אני מעריך שהוא יקח את הקבוצה עד למקום השלישי במערב. האמת היא שהייתי יכול לראות את הסאנס מגיעים גם למקום ראשון או שני, אבל מצפה להם לוח משחקים לא קל והרבה מאוד עבודה באימונים לקראת הפלייאוף. בסה"כ מדובר בקבוצה חזקה מאוד, מועמדת רצינית לאליפות עם שאק או בלעדיו, וגם 'התופעות החולפות' של הלייקרס וניו אורלינס יאבדו גובה לקראת רגעי ההכרעה של העונה. קחו את זה כהימור, אבל אני די בטוח בעצמי כשאני כותב את זה. אני מאוד-מאוד (-מאוד) מאמין במה שנבנה בפיניקס. מבחינתי זו תהיה אכזבה אם לא נעשה את מה שאנחנו אמורים לעשות, וגם אפשר לומר שתהיה לי הרבה עבודה באוף סיזן כשאני אצטרך להגן על כבודו של שאקיל. אני שם את כל הכסף שלי על הסאנס, חסר להם שהם לא יגיעו לגמר המערב.

למעלה