משו להסיר עננה ...
איש אחד פוגש יפהפיה ומחליט שהוא רוצה להתחתן איתה מיד.היא אומרת לו"תראה,אנחנו בקושי מכירים אחד את השני." "זה בסדר"הוא עונה,"נלמד להכיר זה את זה בהדרגה". הבחורה מסכימה,והם נישאו ויצאו לירח דבש בבית מלון מפואר.בוקר אחד,בעודם נהנים בבריכת המלון,האיש קם לפתע,מטפס למקפצה הגבוהה בבריכה,מרביץ שלוש סלטות ושני סיבובי בורג ונוחת במים באלגנטיות.הבחורה ההמומה אומרת לו:"זה היה מדהים"! "כן" הוא עונה בשביעות רצון "אני בעבר הייתי אלוף אולימפי בקפיצה למים.את רואה? אמרתי לך שנלמד להכיר האחד את השני בהדרגה...." אחרי כשעה,הבחורה קמה,קופצת קפיצת ראש למים ומתחילה לשחות במהירות.אחרי 30 בריכות היא יוצאת מהמים ומתיישבת ליד בעלה."מדהים!"הוא אומר לה "גם את היית בעבר אלופה אולימפית בשחיה?" "לא" היא עונה "הייתי בעבר זונה בוונציה ועבדתי בשני צדי התעלה..."
אלברט וסטלה חוזרים מבילוי ועולים במדרגות הביתה, סטלה מלפנים ואלברט מאחור. אלברט מעיף מבט בישבן של סטלה ואומר : "תגידי סטלה מה קרה לתחת שלך, שהוא ככה רוטט ומתנדנד כמו מכונת כביסה?" סטלה נעלבה אבל לא אמרה מילה, מגיעים הביתה נכנסים למיטה, אלברט שולח יד לפה יד לשם אבל שום דבר, מתחיל למזמז יותר במרץ ושום דבר, שואל: "מה קרה סטלה שאת ככה לא מגיבה ? "עונה לו: "אני בשביל סמרטוט לא מפעילה מכונה "
בחור צעיר מגיע לזונה ואומר לה, "אני רוצה להתנסות בתנוחות ארוטיות." הזונה מתלבטת ושואלת אותו, "69 אתה מכיר ?" הבחור משיב בשלילה. מפה לשם היא מסבירה לו מה לעשות והם מתחילים. לאחר דקה הזונה מפליצה בטעות וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע, אך ממשיך. לאחר 2 דקות היא מפליצה שוב וממשיכה כאילו כלום לא קרה. הבחור מופתע אך לא מוותר, הוא קם ומתחיל ללכת. "לאן זה? מה קרה?" מתפלאת הזונה. עונה לה הבחור הצעיר "מצטער, אבל עוד 67 כאלה לא מתאים לי."
אישה כותבת מודעה בעיתון: "אני רוצה גבר שלא יכה אותי, לא יברח לי ושידע לעשות איתי אהבה." גברים רבים עונים למודעה, אך אף אחד לא מוצא חן בעיני האישה. לאחר שכבר התייאשה, היא שומעת צלצול בפעמון. האישה פותחת את הדלת ורואה נכה - בלי ידיים ובלי רגליים. שואלת האישה: "איך אתה מתאים למודעה?!" עונה הנכה: "רגליים אין לי... אני לא יכול לברוח לך... ידיים אין לי... אני לא יכול להכות אותך..." האישה: "ומה בקשר ל...?" הנכה: "איך לדעתך צלצלתי בפעמון?!"
איש אחד פוגש יפהפיה ומחליט שהוא רוצה להתחתן איתה מיד.היא אומרת לו"תראה,אנחנו בקושי מכירים אחד את השני." "זה בסדר"הוא עונה,"נלמד להכיר זה את זה בהדרגה". הבחורה מסכימה,והם נישאו ויצאו לירח דבש בבית מלון מפואר.בוקר אחד,בעודם נהנים בבריכת המלון,האיש קם לפתע,מטפס למקפצה הגבוהה בבריכה,מרביץ שלוש סלטות ושני סיבובי בורג ונוחת במים באלגנטיות.הבחורה ההמומה אומרת לו:"זה היה מדהים"! "כן" הוא עונה בשביעות רצון "אני בעבר הייתי אלוף אולימפי בקפיצה למים.את רואה? אמרתי לך שנלמד להכיר האחד את השני בהדרגה...." אחרי כשעה,הבחורה קמה,קופצת קפיצת ראש למים ומתחילה לשחות במהירות.אחרי 30 בריכות היא יוצאת מהמים ומתיישבת ליד בעלה."מדהים!"הוא אומר לה "גם את היית בעבר אלופה אולימפית בשחיה?" "לא" היא עונה "הייתי בעבר זונה בוונציה ועבדתי בשני צדי התעלה..."