משו טוב לבנות

dutchi

New member
משו טוב לבנות

הי, נפגשות כמה בנות לארוחת בוקר מגבשת. אין בעית תקציב ואין בעית כשרות. יש טבעונית אחת שנמאס לה למצוא רק סלט בתפריט...(אבל כנראה שתאלץ להתפשר).
באזור השרון הדרומי (רעננה/כפ"ס/רמת-שרון). אם זה משו ממש שווה ומצדיק, אולי נשקיע בנסיעה :)

פעם קודמת היינו ברביבה וסיליה לבופה בוקר, אך מסתבר שמלא סלטים שכתובים באתר, לא מופיעים בבופה... כששאלנו מדוע, נאמר לנו שזה רק בבופה של ימי שישי (אז למה לא מצוין באתר..?!).
מכירות את חנדלה ומקום בלב ומחפשות משהו קצת שונה ואחר, לא כי לא נהננו, אלא כי רוצות לגוון.

מה אתם אומרים?

תודה מראש.
אגב, אני אצנלש את עצמי לשאלה, אנחנו מתוכננות להגיע באזור 10:30, עד שנזמין, עד שזה, מניחה שנתחיל לאכול באזור 11:00, האם זה לעניין לבקש מראש מהמקום, באופן חריג, להוציא מנת צהריים בשעות הבוקר עבור הטבעונית? (איזשהו סלט מיוחד שראינו בתפריט או לחילופין 2 מנות ראשונות מגניבות)....מצד אחד, נראה לי לא לעניין, מצד שני, מקסימום יסרבו, לא? מה אתם חושבים?

שקדייה

New member
בליקר בהרצליה.

נפגשנו שם כמה חברות לא מזמן והיה מפתיע לגמרי!
תפריט מאוד מאוד מפנק.
אני ועוד אחת מהבנות חלקנו ארוחת בוקר של פטריות אחרי הגשם.. משהו עם פטריות פורטובלו וחלומי וביצים על בריוש... משהו שחיתותי ומעולה.
וסלט קיסר עם עוף , שהשוס בו מבחינתי היה שהוא הכיל ארטישוק משומר (יש לי הפרעת ארטישוק קשה!!)....
וגם טעימות מצלחות אחרות היו מאוד מוצלחות......

זה מקום של בנות פר-אקסלנס.

Please note- הטבעונית שלכם לא תבוא שם על סיפוקה....

passioneta

New member
בדקי את התפריט של קפה ללוש בתל מונד

יש ביקורת בפורום.
וגם אסף ארטיזנל ברמה"ש.

mikadany

New member
קפה לואיז פתחו סניף ברמה"ש (טרם דגמנו)

אנחנו אוהבים מאוד לאכול את ארוחת הבוקר שלנו בסניף שלהם ברמת החיל בת"א.
לבעל הרגיש למוצרי חלב - לא אוכל דגים - לא סובל מיונז שלי יש מגוון אפשרויות.

חוץ מזה, אם מתגמשים באיזור, יש את משק ברזילי בנווה צדק ואת קפה עלמה ביפו, שתיהן עם תפריט בוקר טבעוני - ייעודי ומוצלח.

botenli

New member
אני אוהבת את אסף ארטיזנל

ברמת השרון, במרכז קטן באזור מגורים.
לא אכלתי שם אףפעם בוקר, כי אני לא מהאיזור, אבל ישבתי שם די הרבה פעמים.
מקום מקסים וטעימי שאופה הרבה דברים בעצמו אז יש סיכויי גבוהה לארוחת בוקר טובה...
אם אתם הולכות אשמח לשמוע אם שווה לעשות מאמץ ולהגיע בבוקר...

למעלה