משו חשוווב ידיד שלי אמר לי שיצא לגוד קליפ חדש! האם מישהו/מישהי יודע/ת אם זה נכון?!?
K KaUrO DoNo New member 9/10/03 #1 משו חשוווב ../images/Emo124.gif ידיד שלי אמר לי שיצא לגוד קליפ חדש! האם מישהו/מישהי יודע/ת אם זה נכון?!?
משו חשוווב ../images/Emo124.gif ידיד שלי אמר לי שיצא לגוד קליפ חדש! האם מישהו/מישהי יודע/ת אם זה נכון?!?
C CiNdErElLa3887 New member 9/10/03 #3 ../images/Emo19.gifאני לא חושבת.... הקליפ האחרון שלהם הוא דה יאנג אנד דה הופלס...
J joelgirl New member 9/10/03 #5 hold on הקליפ של TY&TH יצא דיייי מזמן וכולם מחכים עכשיו לקליפ של hold on
T the z girl New member 10/10/03 #6 את TY&TH ראיתי אבל.. לאיזה עוד שירים יש קליפ חוץ מ BOYS AND GIRLS THE YOUNG AND THE HOPLESS THE ANTHEM ָRULEZָ THE CLICK LIFESTYLE OF THE RICH AND THE FAMOUS וזה מה שאני זוכרת שיש לי... למה עוד יש?? (אני אלך לחפש עוד)
את TY&TH ראיתי אבל.. לאיזה עוד שירים יש קליפ חוץ מ BOYS AND GIRLS THE YOUNG AND THE HOPLESS THE ANTHEM ָRULEZָ THE CLICK LIFESTYLE OF THE RICH AND THE FAMOUS וזה מה שאני זוכרת שיש לי... למה עוד יש?? (אני אלך לחפש עוד)
C Chuchit New member 11/10/03 #7 לא שראיתי.. ../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif בכל אופן כדאי לבדוק באתר הרישמי