משו חשוב.

shiroosh999

New member
מתקנת אותך, ומגיבה.

כן, הבאת הרבה אנשים לפורום, אחלה אנשים באמתצ, והפורום חי, אבל חי בצורה של ג'ניפר גרנר, שרשרורים חסרי תועלת ושטויות למינהם, וזה פורום חברתי, אבל לא פורום ג'אנק. ואני מסכימה עם רמי. 8-|

L i r a n 5

New member
../images/Emo45.gif

את רואה ההודעה הזאת לדוגמא היא ג'אנק רציני שכל מטרתו לדחוף עוד הודעה לפורומים של תפוז. יום טוב.

טוב..אממ..תכנסו בבקשה../images/Emo27.gif

היה כאילו, שרשור תמונות אחד, שנמחק. אתם לא חושבים שלקחתם את זה קצת, אבל קצת קשה מדיי? ואני לא יודעת אם כבר קרה לכם, אבל זה לא נחמד להכנס למקום חדש, שבו כולם מכירים את כולם,ומגובשים אחד עם השני, ולגלות כזאת קבלת פנים. אז חלאס,מחקתי את השרשור, התנצלתי על זה,מה עוד?! כאילו,K,הבנתי שיש מרמור בגלל שאני חדשה ונכנסתי לניהול. אני מצטערת,אבל אני רוצה להבהיר אחת ולתמיד- הניהול הוצע לי. לא ביקשתי ולו פעם אחת לנהל את הפורום. אחרי שהציעו לי, הסכמתי. זה מה שהיה לי להגיד.-_-

shlump3r

New member
אף אחד פה כמעט לא מכיר את השני

נראה לי |: יש פה איזה גרעין של איזה 8 נראה לי וזהו

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo45.gif

לא נו זו מה זה לא הייתה הכוונה

ממש לא היה אכפת לי מי ינהל,העיקר שיש מנהל,וממה שהספקתי להכיר את ממש אחלה =) פשוט השרשור עם התמונות לא היה במקום,וזהו..:) נגמר.

ראבאק!!! תסתמו כבר!!!!!!!!אז מה,

גם אני רציתי את שירן,אבל היא נבחרה ולא אכפת לי מי המנהלת. אני בטוח שהיא תהיה מנהלת טובה,תנו לה כבר צ'אנס במקום כל הזמן:"אני מעדיף את שירן"

Free Lancer

New member
../images/Emo45.gif

אני מכיר את מיכל אישית והיא אחלה בנאדם.. וזה ברור לגמרי שהיא לא קשורה אליכם ושזה מעצבן/מוזר/וואטאבר אבל תחשבו איזו הרגשה מגעילה זו מצידה שאתם ככה שוללים אותה בלי להכיר... ועל השרשור ג'ניפר אני שוב מתתנצל...

L i r a n 5

New member
איפה אני שולל אותה?

כתבתי שאני רוצה את שירן לא שאני לא רוצה את מיכל.

MikeY fReAk

New member
כשאתה כותב את זה ככה../images/Emo79.gif

עם 2 פרצופים כועסים, משרשר אליה, אז זה בהחלט נשמע [נקרא
] ככה..

L i r a n 5

New member
אני - רוצה - את - שירן

אל תסיקו מכאן שאני שונא את מיכל, הולך להפיל את תפוז ומתכוון להתאבד.

MikeY fReAk

New member
:\../images/Emo79.gif

גמני רציתי את שירן. ואני אוהבת אותה, היא חלק מועידת הכפרות שללא ספק מהווה חלק גדול חשוב ועצום בחיי. אבל..תפוז. לכו תבינו. ועכשיו, יש לנו מצב נתון. לדעתי מיכל ממש באה לקראתנו, עשתה את המקסימום. כן, זה לא פשוט להיות מנהלת חדשה בפורום שאת לא מכירה. אז יש קצת OFF, מה קרה? הפורום הזה לא היה OFF כל הזמן הזה? עד שהוא יעמוד יציב, שיתווספו עוד אנשים לקבועים, שיהיו כמה שרשורים לאקשורים..זה מוסיף, צריך להכיר את כולם, אזמה אם מיכל הביאה את החברים שלה?:\ אזמה, זה אנשים, ולדעתי רובם [תסלחו לי, אבל אני אישית לא נשארת בכ-ל פורום שאני כותבת 'היי אני חדשה':p] ישארו פה, ואחרי שנתגבש הפורום הזה יתחיל לקבל צורה של פורום. אני אישית לא ראיתי תשרשור תמונות ההוא אבל הוא נמחק, וזהו, היה..עכשיו פשוט די, בואו נמשיך..

L i r a n 5

New member
גם אני לא ראיתי את השרשור ההוא

ולא אכפת לי מה היה בו. זכותי לרצות את שירן וזכותי עוד יותר להתעצבן על זה שאחת שלא כתבה בפורום הודעה אחת אפילו קיבלה ניהול עליו. אולי היא טובה, אולי היא אפילו מצוינת, אבל הדרך בה היא קיבלה את הניהול עדיין מעצבנת. אף אחד לא קטל אותה ואני לא מזלזל לה חס וחלילה ואין לי שום דבר נגדה, למרות שלא בטוח שהיא הייתה צריכה לקבל על עצמה את הניהול אבל מילא, קיבלה, סחטין. אני עדיין רוצה את שירן, זה לא אומר שאחרים את הפורום. יום טוב.

למעלה