משו דחוףףףף

משו דחוףףףף

טוב... קבעתי להיום לשמונה תור אצל דר שחר והרבה המליצו לי שלא ללכת אליו ואני יעעדיין יוכלה לבטל מה אתם אומרים ובבקשה דעה כנה...? ואם לא הוא מישהו אחר לגיל נעורים אני בת 18 ... ואם כן מישהו יכול להביא לו תכתובת שלו אני יודעת שזה בפרדסיה ולא איפה בדיוק תודה :)

ענתי80

New member
המלצה על נוירולוג

אני מטופלת אצל ד"ר יאיר למפל שנמצא ב"מגדלי הרופאים" ביפו. הוא רופא מעולה ובן-אדם מקסים וטוב לב. אמנם לפעמים ממתינים בתור שעה, ואפילו יותר, אבל הכל רק בגלל שהוא יקדיש למענך את כל הזמן שתזדקקי לו ע"מ שלא תעזבי עם תחושה שלא קיבלת תשובות לכל השאלות שלך.

מה עשית בסוף עם התור?

האם מדובר באזור השרון ולאיזה קופ"ח את שייכת כדי שלא נמליץ לך על קופה שאת לא שייכת אליה. יש לך ביטוח משלים מושלם וכאלה? זה גם יעזור לנו להמליץ.

הוא ביטל דר שחר...

כן באזור השרון, ואני במרפאת מכבי ויש לי ביטוח מושלם של הכול לא יודעת בדיוק יודעת אבל אין לי בעיה של ביטוח אני פשוט צריכה נוירולג ממש טוב שמתמחה בגיל שלי .. תודה על העזרה...

ruthty

New member
הי בוקר טוב../images/Emo140.gif

אני חושבת שאת לא צריכה למהר לבטל את התור לפני שקבעת אצל מישהוא אחר יכול להיות שהוא יהיה טוב בשבלך ואם לא תמיד אפשר להחליף

כן... קרוב לוודאי

אני ילך ביום שלישי פשוט היתי רוצה לשמוע על אחרים שממולצים יותר לקבל תשמות שלהם וטלפון אם יש בעקרון אני מחפשת אזור השרון או אזור חיפה אבל אבא שלי יהיה מוכן להגיע לכול אזור :)

תראי זה לא פשוט.

אבא שלך צריך להבין שכמה שחשוב שיהיו לך כמה שפחות התקפים בחיים ושתהיי מאוזנת כדי שתוכלי לנהל אורח חיים תקין. אני לא מכירה בשרותי מכבי אף מומחה לאפילפסיה בגיל שלך. אני באופן אישי נוסעת מהצפון לת"א לאיכילוב ומשלמת עבור טופס 17 176 ש"ח לפרופ' נויפלד שנחשבת למומחית מס' 1 בתחום של אפילפסיה. את הטיפול שלי התחלתי בביה"ח בלינסון בטיפול לא נכון המשכתי בהעמק ומצבי הוחמר והיה מאוד מאוד קשה לאזן אותי,לפני שנתיים טעו באבחנה של האפילפסיה שלי וגרמו לי לתופעות לוואי קשות מאוד בשינוי תרופתי. לדעתי שווה להשקיע בנסיעה למקום שיש לכם המלצות עליו ולהיות שקטים אבל אני לא מתערבת רק ממליצה. העיקר שתרגישי טוב חמודה...

mori17

New member
תגובה

זה לא נכון שאי רופאים במכבי שלא מתאימים לגיל שלה. אני עוד מעט בת 19 אני בערך 2-3 נמצאת אצל ד"ר אלעד ברוך. הייתי אצל נורולוג אחר אבל הוא עזב ...ד"ר גנות משהו כזה הוא היה רופא 10! גם ד"ר אלעד ברוך מעולה! מורי

אני אמרתי...

שנשקיע שניסעה לכול מקום שימליצו לי עליו אני פשוט לא מקבלת ממש המלצות עכשיו המלצה שקיבלתי בהודעה למטה חוץ מזה לא קיבלתי מישהו ספציפי... לא אכפת לי איפה הוא ודרך איזה מרפאה פשוט שיחשב טובב לגיל שלי

ruthty

New member
הי בוקר טוב

אני מאוד ממליצה על דקטור מירב חן הוא מאוד יסודי וגם אנושי הוא שיך לקופת חולים כללית

פגשת אותו או את הסטג'רים שלו ?

אצלנו כל הזמן הסטג'רים שלו פגשו אותנו ולמדו על חשבונינו בהצלחה רפי נ.ב הוא רופא ברמה עד שלב מסויים אחר כך צריך לחפש תשובות במקום אחר

למעלה