משותק תהיה, גל ברכות לשנה החדשה
ש שם המשתמש הוא גל New member 16/10/03 #2 אהלן גבר. אנשים, נא להכיר את רפי. חבר טוב שגררתי איתי לפורום הזה. בנות - נא לקבל אותו במציצות חמות ומתוקות. הבטחתי לו שיהיה לו כאן כיף.
אהלן גבר. אנשים, נא להכיר את רפי. חבר טוב שגררתי איתי לפורום הזה. בנות - נא לקבל אותו במציצות חמות ומתוקות. הבטחתי לו שיהיה לו כאן כיף.
מ מ ה פ נ ט ת New member 16/10/03 #9 הוא לא יודע לדבר? הכניסה שלו מוזרה קצת... לא חושב? ראיתי רק *ברכה* שאתה בורכת על ידיו... אז זה שווה מציצה?????
הוא לא יודע לדבר? הכניסה שלו מוזרה קצת... לא חושב? ראיתי רק *ברכה* שאתה בורכת על ידיו... אז זה שווה מציצה?????
ה המתוק של הפורום New member 16/10/03 #4 שלום רפי מה שלומך../images/Emo35.gif../images/Emo163.gif../images/Emo132.gif
ש שם המשתמש הוא גל New member 16/10/03 #6 נ.ב. - רציתי להוסיף בחור שנון, מצחיק וציני. כאלו שיתקבלו כאן בברכה... (רפי, אחרי זה אני אתן לך למצוץ לי...)
נ.ב. - רציתי להוסיף בחור שנון, מצחיק וציני. כאלו שיתקבלו כאן בברכה... (רפי, אחרי זה אני אתן לך למצוץ לי...)
ר רפי27 New member 16/10/03 #7 לא לקחת קשה גל הוא מהיותר איכותיים שפגשתי... בטח יש כאן עוד כמה (רצוי נקבות)
P P u s s i c a t New member 16/10/03 #31 ברוך הבא ../images/Emo141.gif מקווה שתהנה פה, ואל תשכח הרבה פה זה ז*&ני שכל בעיקר, אבל בהחלט לא רק וולקאם (למרות הציטוט המצמרר שלך בכרטיס..)
ברוך הבא ../images/Emo141.gif מקווה שתהנה פה, ואל תשכח הרבה פה זה ז*&ני שכל בעיקר, אבל בהחלט לא רק וולקאם (למרות הציטוט המצמרר שלך בכרטיס..)
ה הספרנית New member 16/10/03 #12 ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif חן חן לך גל, אולי נעשה בפורום מבצע בשיטת חבר מביא חבר
ש שם המשתמש הוא גל New member 16/10/03 #13 והפרס יהיה??? סקס עם המנהלות?? אני מביא לך מאה איש תוך שעה.. תצליחי לעמוד בזה??